Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"סטרטר מחליק"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשמלאי ששמע את ההנעה שלי אמר שהסטרטר שלי מחליק.

סיבוב הסוויץ' גורר אחריו רעש של נסיון הנעה, אבל לא מניע.

זה קורה לעיתים ולא כל הזמן. 2-3-4-5 נסיונות והרכב כן מניע.

מה דעתכם?

באמת סטרטר? מה צריך לעשות? מה עלות טיפול שזה?

הרכב הוא פיג'ו 106.

תודה רבה.

פורסם

למיטב ידיעתי סטרטר שמחליק מלווה במין רעש טחינה ,כלומר שיני הבנדיקס לא משתלבות היטב בשיני גלגל התנופה ,אבל אתה אומר שיש נסיון הנעה משמעו מנוע מסתובב אך לא מניע וכאן זה סיפור אחר ,

פרט יותרבבקשה.

פורסם

להיפך ממה שכתב "ניסן", מתנע (סטרטר) מחליק פרושו שהוא מסתובב מבלי שהשינן (גלגל השויניים) שלו יסובב את המנוע. מה ש"ניסן" תאר מלווה ברעש חזק מאוד של שחיקת השינן עם גלגל התנופה וזה נובע משילוב לא טוב של השינן מתנע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הרעש יותר דומה לתאור שאתה נתת...

כשאני חושב על הרעש, אז אין רעש מנוע .

אז יכול להיות שזה ה"בנדיקס" שציינת?

מה זה בנדיקס? מה עלות תיקון?

אם אני ממשיך להניע ככה את הרכב, פעם כן פעם לא, עד שמצליח, האם זה יכול ליצור בעיות נוספות בעתיד?

פורסם

בתיקון נקודתי תחוייב בחלקים , פרוק והרכבת סטרטר, וכמובן החלפת החלק הפגום, המחיר מגיע ברוב המקרים ל 75-80% מהחלפת סטרטר מושלם משופץ, והאחריות היא רק על החלק שהוחלף. מומלץ להחליף את כל הסטרטר ואז נהנים מאחריות כוללת של הסטרטר וזמן התיקון מתקצר.

גמר חתימה טובה יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

מצטרף לדעתו של "יצחקי", בנוסף, נראה שהבעיה הינה בבנדיקס, החלק שאמור לסובב את גלגל התנופה להנעת הרכב, הבנדיקס מחליק, הווה אומר שהוא אולי אמנם משתלב לשיני הגלגל תנופה, אך לא מסובב אותו, מכיוון שהוא מחליק בתוך עצמו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
מצטרף לדעתו של "יצחקי", בנוסף, נראה שהבעיה הינה בבנדיקס, החלק שאמור לסובב את גלגל התנופה להנעת הרכב, הבנדיקס מחליק, הווה אומר שהוא אולי אמנם משתלב לשיני הגלגל תנופה, אך לא מסובב אותו, מכיוון שהוא מחליק בתוך עצמו.

בברכה

דני

במידה ואני לא מתקן מיידית את הסטרטר, אלא ממשיך לנסות להניע את הרכב, כשאר פעם מחליק ופעם מניע,

האם יכולות להיות השלכות נוספות בנוסף לסטרטר הפגום?

מה עלות סטרטר משופץ כולל מע"מ, פיג'ו 106 KID ?

פורסם

באים יש שחיקה של גלגלי השינים בבנדיקס לאורך זמן יכול לשחוק את זר המניע. אבל באים לא אז בכול מקרא זה סטרטר משופץ. אבל תחנה תמיד בירידה:-D

חתימה טובה יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

אם יש גם בעיה של שילוב, כלומר איזושהי חריקה, כן, אתה גורם נזק.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...