Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק פיוניר 670 פריימר.

אני יכול להביא במחיר סביר רמקולים 6X9 של אינפינטי ה- 100 RMS.

השאלה היא האם הם יעבדו טוב עם הרדיו דיסק כי אין לי מגבר בשבליהם.

(יש לי בנוסף סאב של לנזר ומגבר של פיוניר בשביל הסאב וזהו)

תודה מראש... :-D

פורסם

:lol: תודה איתמר.

השאלה היא מה זה כן ?

כן יעבדו כמו שצריך ?

או כן יעבדו טוב אבל עם מגבר הם יהיו הרבה הרבה הרבה יותר ?

ואיך השילוב עם המגבר והסאב הזה ביחד עם הרמקולים, יתאים ?

פורסם

כל רמקול יפעל במיטבו כאשר הוא יקבל את ההספק הבריא עבורו (שזה לאו דווקא אומר ההספק שמצויין עליו או בחוברת שלו).

ישמעו ברמקולים האלה סביר ביותר. אל תצפה לאיכויות של אולם קונצרטים, אבל הם יעשו עבודה טובה למדי, גם בלי מגבר.

למה אתה מעוניין בכלל להתקין אותם? מה הרעיון? שתהיה מוזיקה מאחורה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן, שתהיה מוזיקה מאחורה, למרות שיותר טוב לשמוע מקדימה אין לי תקציב לרמקולים מקדימה, אז אני מעדיף את האחוריים, מה גם שאני דווקא אוהב את האחוריים.

הבעייה היא הניצול של הרמקולים, תחלס שווה לשים אותם בלי מגבר ?

פורסם

שווה לשים אותם?

זה שאלה של טעם והיגיון

אני כמוך אוהב מוזיקה מאחורה.

אבל מעדיף אותה מקדימה.

ועד רבה אם יש לך סאב אז מומלץ לך לקחת מה שיש לך בשביל האחוריים ולהשקיע אותו בקומפוננט מקדימה.

יש קומפוננטים של מאגנט בזול.

ד"א גם את הקומפוננטים אתה יכול לשים בלי מגבר

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

לא רשמת את הדגם הספציפי, אבל יצא לי לשמוע 6X9 של אינפיניטי ומרבית (אם לא כל) ה 6X9 שיש בשוק מיועדים לפעול גם ללא מגבר.

זה שרשום עליו 100 RMS זה טוב ויפה, אבל בלי להיכנס ליותר מדי פילוסופיה ופיזיקה - זה נתון שבעיקר בא בכדי למכור, לא בכדי לציין שום דבר על איכות הרמקול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...