Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, כמו שאומרים, צריך יותר מזל משכל בחיים...

למי שלא זוכר, הבעיה עם האוטו שלי (פיאסטה) נימשכה, והסאגה לא ניגמרה, ביקורים בכל מיני מוסכים הניבו תוצאות כגון "צריך להחליף איזה כמה חיישנים"...(כמה? איזה? מה?.. בקיצור, חאפרים)

חברה של אישתי המליצה לנו על מוסך פורד מורשה של קרוב מישפחה שלה. כמובן ההיסוס היה רב, מוסך מורשה, מחירים גבוהים בשילוב של חאפרים שמשחקים ב"לנחש מה התקלה" = שוב עוגמת נפש...

למרבה הפלא, המכונאי פתר את התקלה די במיקצועיות, למרות שלפני זה הוא צילצל אלי ואמר שיש קריאה לא תקינה מאחד החיישנים, והוא חושד בו, אבל הוא ימשיך ליבדוק...

הבעיה אותרה, הוחלף החלק (צינור עודפים של האדי שמן) הקרוע.

פשוט ודבילי (ועולה 250 ש"ח החתיכת גומי המעפנה הזו!)

בשיחה עם הבחור (שהוא גם אחד מהבעלים, או קרוב מישפחה שלו) היתברר כי הם לא מקבלים ריכבי ליסיינג כדי לישמור על רמה נאותה של טיפולים ברכבים. רק לקוחות פרטיים...

המוסך נימצא ברחוב הקישון, ליד המחסן של סטימצקי (ומי שמגיע לשם וניכנס לסטימצקי, צפויה לו הפתעה נעימה, לקראת סוף החנייה...:wink:)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
היתברר כי הם לא מקבלים ריכבי ליסיינג כדי לישמור על רמה נאותה של טיפולים ברכבים
זה רק חלק מהסיפור. החברות גם מגיעות למוסך עם שקית של חלפים ומבקשות מהמוסך לעשות את העבודה בלבד, תחת מחיר שהן, החברות, נוקבות, והוא מחיר זעום. המוסך גם מקבל מעט מאוד כסף על העבודה וגם לא מרוויח על החלפים, מה שגורם להרבה מוסכים לא להסכים לעבוד עם חברות ליסינג. מצד שני, גודל השוק של הליסינג היום הוא כזה, שאם אתה מוסך מורשה יבואן, רוב השוק שלך הוא ליסינג, ורכבים ישנים יותר כמעט ולא באים אליך בגלל המחירים הגבוהים שנובעים מעלות התפעול הגבוהה של מוסך כזה. הרבה מוסכים נמצאים בבעיה פיננסית גדולה מאוד.
פורסם

חנן סיכם את זה בצורה טובה... זו הסיבה שהם לא עובדים עם לקוחות ליסינג...

איך הוא אמר לי, אצליינו אין קומבינות, בגלל זה (מה שחנן סיפר) ליסינג לא ניכנס לכאן...

אני לא זוכר איך קוראים למקום, אבל הוא נימצא ברחוב הקישון בגבול בני ברק ר"ג...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...