Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רדיו דיסק עם changer של מדגם ישן של סוני ויש לו כמה בעיות:

1.הצג הדיגיטלי לא עובד

2.ישנם קפיצות של לחצנים ,כנראה ,דבר הגורם למעבר של תחנות וקפיצות של שירים בדיסק ומעבר בין הדיסקים ב- changer

האם כדאי לתקן את הבעיה ,מה העלות שלה, אשמח לקבל המלצה לבעל מקצוע באיזור חיפה ,נשר ,מפרץ

תודה

פורסם

1. תתרגל - הצגים של סוני הולכים בקצב מטורף... גם אחרי תיקון זה יחזור, וזה גם יקר...

2. יכול מאוד להיות שהפאנל לא מקובע היטב לרדיו-דיסק, וכל קפיצה שולחת אות באופן שרירותי.

אולי בתור התחלה ומשהו זמני רק לבדיקה, תשים משהו בין הפאנל לרדיו דיסק (בשוליים) כך שייווצר

סוג של לחץ והם ישבו טוב אחד על השני.

תראה אם יש שינוי...

פורסם

ישנם מספר דברים שצריך לקחת בחשבון :

1- אם הפאנל ישן מאוד אז אולי אין לו כבר חלקים ..

2- אם אתה רוצה מעבדה של סוני (ישפאר) שתתקן לך את הHU זה עלול לעלות כסף רב .

הם לא המקום הזול ביותר אך מהימנים בהחלט ,

עד כמה שאני יודע הם סגרו את מרכז התיקונים בצ'ק-פוסט אז זו בעייה תצטרך לשלוח את המכשיר להרצלייה .

3- אין יותר מידי מעבדות מקומיות שהן מקצועיות מספיק לתקן דבר כזה ,

לא שאני מכיר לפחות , אני מניח שהם ישלחו את המכשיר למעבדה הראשית של ישפאר בהרצליה.

4- לא שווה לך לקנות רדיו דיסק חדש של סוני ? הוא בטוח ישלוט לך על הצ'יינג'ר .

הנה דוגמא לכמה אפשרויות :

אפשרות א'

אפשרות ב'

יום טוב,

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

האם מכשירים אלו יקראו קבצי mp3 בצנג'ר הישן שלי? האם לא כדאי לקנות כבר רדיו דיסק mp3 מחברה אחרת ללא צנג'ר ( אני לא יודע עד כמה הוא באמת תקין למרות שנראה שכן ) ולמכור את הצנג'ר שלי ( מישה יקנה אותו בכלל)?

פורסם

המכשירים ששלחתי לך שולטים על צ'יינג'ר ויודעים לקרוא MP3 בעצמם כך שאין חשיבות אם הצ'יינג'ר הוא MP3 כי הHU יודע לקרוא את זה גם ככה .

אם אתה רוצה לקנות רדיו דיסק אחר זה שרשור אחר לגמרי .

:wink:

תומר

פורסם

האם כל מכשיר של סוני שהוא changer control יעבוד עם הצנג'ר שלי ויקרא mp3? האם ישנם שולטי צנג'ר שישנה אפשרות להכניס דיסק גם מהמכשיר עצמו ולא רק מהצנג'ר?

פורסם

לכל המכשירים אפשר להכניס דיסק בHU עצמו והוא יקרא MP3 , בלי קשר לזה תוכל גם לשלוט על הצ'יינג'ר ואם הוא קורא MP3 אז גם הHU (רדיו-דיסק) יקרא את זה ... יש ?

:grin:

פורסם

יש מכשירים מעולים עד 1000 שח' , לא צריך צ'נג'ר , ממילא אתה יכול לצרוב חופשי 150 שירים על כל דיסק. לא מספיק? הכן לעצמך עוד אחד או שניים.

לא תצטער, עזוב את הענתיקות שלך, לא שווה השקעת סכומים בתיקון.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...