Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחייאת חלאס עם השטויות. כל אדם צריך לדעת לשים לעצמו את הגבול. אתם הרי שותים לא בשביל המשטרה והחובה לשמור על פיכחות היא בשבילכם. מי שמרגיש שאחרי בירה אחת הוא שיכור שלא ישתה בכלל, מי שאחרי 2 בירות הוא שיכור שישתה בירה וחצי. וגם אם שתיתם ואתם מרגישים שיכורים פשוט לא לנהוג. מה כל כך מסובך פה? קצת מודעות לגוף שלכם ולעצמכם, כל אחד אני מאמין מרגיש מתי הוא כשיר לנהיגה ומתי לא.

אני יודע מתי אני מרגיש שיכור! שאלתי את השאלות כי את השוטר זה לא מעניין אם אני מרגיש שיכור או לא!

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למי שרוצה הערכה של כמות האלכוהול שהוא יכול לשתות וכמה זמן הוא צריך לחכות:

http://curse.mkm-haifa.co.il/student24/Project/alcohol%20and%20driving.htm#%EB%F8%E8%E9%F1%20%E4%F0%E4%E2

הדף הזה אמנם איננו מסמך רשמי, אך בדקתי והנתונים מופיעים גם באתר הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים אולם בצורה פחות נוחה לקריאה.

מדובר בנתונים סטטיסטיים בלבד שלוקחים בחשבון משקל גוף בלבד ולא קצב חילוף חומרים, תפקודי כבד וכו'.

וכמובן שאין האמור לעיל מהווה משום המלצה לצרוך משקאות אלכוהוליים ו\או לנהוג.

הכי טוב שתרביצו ערב פרוע בבית עם כוס מים מהברז.

פורסם
אני יודע מתי אני מרגיש שיכור! שאלתי את השאלות כי את השוטר זה לא מעניין אם אני מרגיש שיכור או לא!

נראה לך שאפשר לתת אפשרות להפעיל שיקול דעת לכולם? זה מטורף. ומסוכן.

פורסם
נראה לך שאפשר לתת אפשרות להפעיל שיקול דעת לכולם? זה מטורף. ומסוכן.

ברור שזה חוק נכון ואין ברירה אחרת...בגלל זה שאלתי קודם איך אני יודע פחות או יותר מתי אני מגיע לרמה המותרת לפי החוק!

פורסם
מי הסמיך אותך לדעת מתי אתה מרגיש ומתי אתה לא מרגיש?

זה שכל העולם לא מסתובב מסביבך כי ירדת על 2 חביות בירה עם איזה כמה צייסרים מהצד, לא אומר שזמן התגובה שלך לא הוארך ורמת הדיוק שלך לא פגומה .

תקרא קצת, תשכיל קצת ותבין שמרגע שהתחלת לשתות כל הפעילות שלך משתנה.

כבר אחרי בירה אחת יש מגוון פעולות (שיכליות ופזיות) שאתה לא מסוגל לעשות, או לחילופין, זמן העשיה שלהן מתארך ורמת הדיוק שלהן יורדת.

אז ברור שאפשר לשתות ואח"כ לנהוג אבל, להקפיד על כמויות חוקיות ועל זמן המתנה עד לנהיגה.

לשתות 3 בירות (סתם לדוגמא) וישר לנהוג כי אתה חושב שאתה לא שיכור זה מתכון בטוח להרוג מישהוא.

חוץ מזה, כל עוד אין למשטרה משאפים לבדוק את רמת ה THC בדם, למה לשתות ונהוג כשיש אלטרנטיבות :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

נכון, חוץ מהעובדה שהטעות הזו הייתה לפני שנה (תאריך השרשור) :arrow:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

גם על הקפצת שירשורים ישנים.:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מה?

מה ההיגיון?

תפרט.

בניידת רגילה יש שקיות עם מבחנת "חול " כימי שמשנה צבע. אם בבדיקה ראשונית זו נמצא שיכור מעכבים את הנהג ומזמינים מכשיר "דראגר" שקביל משפטית-מוציא תדפיס.המכשיר נמצא בד"כ בניידת של אחראי משמרת.עד שהוא מגיע , בהרבה מקרים עוברות יותר מ15 דקות וקורה הרבה שהתוצאות יותר נמוכות.

• תוכן חדש...