Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט אונו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנה פיאסטה ב2000 שקל מסוף שנות ה80 אוטו נחמד החזקה זולה יש חלפים אמינות טובה .

או רנו 5 גם מאותם שנים רכב מרווח נוח ביחס לשנה חזק מהאונו ועוד ישאר לך כסף לישור קו ומערכת .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

למה לא 205 ?

האונו בעלת חלקים זולים ובעיות של הזנחה מצד הבעלים הקודמים כמו שפירטו לפני

אני חושב שכדאי לך לבדוק פחות או יותר בטווח המחירים הזה את ה 205 טיפה יותר אמינה וחלקים זולים גם וגם נוחה וכיפית לנהיגה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
למה לא 205 ?

האונו בעלת חלקים זולים ובעיות של הזנחה מצד הבעלים הקודמים כמו שפירטו לפני

אני חושב שכדאי לך לבדוק פחות או יותר בטווח המחירים הזה את ה 205 טיפה יותר אמינה וחלקים זולים גם וגם נוחה וכיפית לנהיגה.

נכון גם 205 היא אופציה טובה מאוד ותיכנס לך בול בתקציב

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

בתור בעל אונו 93 פייר, יד ראשונה-

לאחר 14 שנה עם האוטו,

ואני מטפל באונו לפי הספר ויותר מכך.

אני מאמין שהייתי צריך לקנות ג'אסטי .

היא הרבה יותר אמינה וזה הפרמטר הקובע-

לא צריכת דלק ולא עלות חלפים.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

ובכל זאת נשארת עם הרכב 14 שנה.

דעתי , האונו רכב זול , זריז ופשוט , כל עוד לא תצפה ממנו להרים וגבעות ותבין שאתה מחפש רכב זול עם כל ההשלכות הנלוות , לא תתאכזב יותר מאשר קניה של כל רכב אחר באותו טווח מחיר.

אל תשבור את הראש יותר מדי , לך תבדוק כמה אונואים , תעשה סיבוב , תרגיש את האוטו.

על הדרך בדוק כמה ג'סטי-אים , שריידים , סוויפטים וכד' , וקבל החלטה.

GOT סחוג?

פורסם

מה שלא יהיה שלא תעיז לגעת בקליאו 1.4 אוטומט .יהיה לך את הפיתוי כי היא הכי יפה בסכומים האלה ,אבל אני אומר לך מניסיון כואב ויקר, שעם הזמן היא מכפילה את מחירה .המוסכניק שלי כבר קנה 2 כאלה על חשבוני !

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

סובארו DL ה-רכב לתפרנים. אולי צורכת דלק יותר מהאונו, אבל הכל מתקזז. שנת 86 שלך ב-3000 שקל ואפילו פחות. עם מזל יהיה גם מזגן, ולא יהיו חורים מחלודה בגג ובבגאז' (בחיבורים) :)

• תוכן חדש...