Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי איסוזו מודל 2000 שעבר עכשיו תיקון במוסך בעין יהב,שופצו משאבת סולר ומזרקים,שטיפה פנימית של המנוע ,החלפת שמן ופילטרים.המנוע עבר 300K ק"מ.הרכב הוכנס למוסך בעין יהב משום שהבת שלי גרה שם.היא סיכמה עם המוסך טרם התיקון על 2000 ש"ח, בסוף יצא 3500 כולל התקנת לוקרים

ידניים שיש צורך להפעילם מהגלגלים.(ז.א. לא מספיק לשלב את הידית 4-4) האוטו הוכנס למוסך בגלל העשן היה שבוע במוסך ויצא מעשן.המוסך טוען שאין מה לעשות וצריך להחליף מנוע.השאלה היא מדוע לא אמרו זאת לפני התיקון.המנוע שורף שמן,מנפח מהנשם וגם עם ניתוקו מפילטר האוויר,ממשיך לעשן מהאגזוז עשן לבן מעורבב עם שחור שנראה בברור.

השאלה שלי היא, אם אכנס לטסט האם אכשל על זיהום אוויר ?.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• ספונסר פורום
פורסם
סביר להניח שלא יעבור.

איך אתה מצליח להסתבך כל פעם מחדש עם העגלות האלו?

דניאל,גנבתי לי את המילים מהפה.

דוד ידידי להבא תשאל את שאלותייךלפני שאתה קונה\מתקן\משפץ משהו.

בידידות אורן

פורסם

איזה סוג של עשן יוצא לו?אם זה עשן של סולר, האם כאשר אתה מניע בלי פילטר אוויר עדיין יש עשן?

(מוזכר בספר הרכב שמסוכן לעשות את זה, לא ברור לי למה, כי פירקתי והנעתי מספר פעמים).

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אין מה להחליף את כל המנוע..

אפשר להחליף גומיות שסתומים.. ובמקרה שזה לא עוזר אז להחליף רק ראש מנוע או לשפץ אותו..

ולא אוטו אם עשן לא עובר טסט הם עושים על זה הרבה בעיות.. אוטו של חבר שלי היה מוציא ממש טיפה עשן ורק בהדלקה וזה לא עבר עד שלא תיקנו לו את זה

• תוכן חדש...