Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ מנוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דיהטסו שריד 86 יפיפיה ומושקעת.

אני מאוד קשור לרכב כי הוא באמת אבל באמת יפה ושמור, לא ראיתם אחת כזאת!!

לאחרונה האוטו התחיל לעשן ולשרוף שמן.

חוץ מהבעיה הזאת הכל סבבה (אהה.....אוכלת גם דלק קצת-אבל דיהטסו אוטומט אין מה לעשות!)

אני רוצה להשאיר את האוטו אצלי.

מה אפשר לעשות חוץ מלהחליץ מנוע?

אוברול עדין עושים היום???

כמה זה צריך בערך לעלות לי?(מנוע 1000 3 צילינדרים!)

ומה זה אומר בדיוק בדיוק אוברול??

תודה!!!! :lol:

פורסם

החלפת מנוע הכי כדאי לך!

ואם אפשר אז תנסה להשיג מנוע 4 צילינדר! זה יבטל לך את הרעידות בזמן פעולת המזגן שבטח יש לך.

אם אתה לא רוצה להחליף מנוע אז נסה לשפץ את המנוע! וככה תוכל לחדש אותו במקום להחליף

אבל זה יחזור לך אחרי 50,000 ק"מ

פורסם

עדיף לך לעשות החלפת מנוע, מנוע מייבוא. ממה שאני יודע לא מתעסקים היום באוברול כמו פעם, כי יותר משתלם להחליף מנוע ישר.

אושרי

"יש לך אולי 7 שקל להגיע לבאר שבע??"

פורסם

אחי לא חסר מקומות שעושים אוברול ואוברול טוב!

אבל עדיף כמו שאמרת להחליף מנוע...

לאוטו שלך אפשר להשיג מנוע חדש באריזה כולל גיר והכל ב-3000 שקל גג!!!

פורסם

עדיף לעשות את זה (אברול או החלפה) במוסך מורשה דיהטסו או בסתם מוסך?

אם מורשה איזה מומלץ? (איזור מרכז)

והאם זה באמת המחיר (3000 ש"ח) למנוע+גיר?!?!?!?

פורסם

המחירים למנועים נפוצים הם באיזור ה-2500 עד כמה שאני יודע. עבודה יכולה להיות בסביבות עוד אלף.

אוברול יגיע גם ל-5, בעצם אולי העובדה שהמנוע 3 ציל' תוזיל קצת.

מה שכן יכול להיות, למרות שהאוטו בטח עשה כבר ק"מ נכבד - קיים סיכוי מסויים שיספיק לעשות רינגים וראש (תושבות שסתומים). ואז הסיפור ייצא לך יותר זול. ניסית להתייעץ במוסך?

כמה ק"מ עשה האוטו?

פורסם

ואז הסיפר זול הרבה יותר, אל תמהר לעשות אוברול.

שריפת שמן יכולה לנבוע מכמה אפשרויות, קודם כל תבדוק את הראש, אטימת שסתומים וגומיות שסתומים.

אם יש לך בריחת קומפרסיה גבוהה לכיוון הקראנק, אז הסבירות לאוברול עולה.

פורסם

לפי מה שהבחור מתאר, המנוע של האוטו גמור!

לדעתי אוטו פרטי מהשנים האלו והדגמים האלו כמו פיג'ו, דיאטסו וכו'... החיים של המנוע יכולים להגיע מקסימום ל-400,000 ק"מ.

• תוכן חדש...