Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל כל צבעי יצבע לך .רק שתדע שלא תמיד מעבירים טסט. אצלי ברכב היה צבוע ולא עברתי טסט עד שהחלפתי לרגילות. בהצלחה:)

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

על הסכנות המלוות בהשחרת פנסים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=104189&highlight=%E5%EE%E8%F4%F1

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ידוע, יהיה בסדר, יראו הכל, וגם יש אור ברקס דיי חזק בחלון.

אבל למה לעשות כזה דבר?

פנס תקין שמאיר כמו שצריך הוא אביזר בטיחותי. למה להפחית מיעילותו בשביל "פוזה" או מה שזה לא יהיה?

ואם ממילא יש אור ברקס חזק בחלון - מה יתן להשחיר את הפנסים - גם תיראה "###" (צנזורה :-)) וגם תיראה קצת דביל כל פעם שתבלום (עשית חצי עבודה...).

שורה תחתונה, עזבו את אורות הברקס, שימו איזה פלורסנט מטופש למטה או משהו אחר שלא מזיק לאף אחד...

ניר

פורסם

איזה יראו, נתקלתי כבר מספר פעמים בפנסים כאלה שכמעט נכנסתי בחלק האחורי של הרכב בגלל שלא ראיתי שהוא בולם!

הפנסים האלה הם סכנה, וסתם ביזבוז כסף!

ידוע, יהיה בסדר, יראו הכל, וגם יש אור ברקס דיי חזק בחלון.
פורסם

לך אולי יהיה ידוע שאתה בולם אבל מבחינת הנהג שיהיה מאחוריך זה יהיה ממש לא ידוע, ובסוף זה גם לא יגמר בסדר. כמו שאמר קודמי ישנם הרבה דרכים לשפר חיצונית את הרכב אם אתה ממש חייב לשנות תשקול אולי להחליף לפנסים אחורים ליפים יותר (שקופים וכדומה).

על תשכח שאור הברקס בחלון יכול לא לעבוד פתאום (נורה שנשרפה או חוט שהתנתק) ומה אז?

פורסם

ואני ראיתי כאלה שהכל עובד מצויין ורואים טוב מאוד.

ומן הסתם אם זה יהרוס לי את הפנסים ואני אראה שלא רואים אני אחליף למקוריים.

אז איפה באיזור חדרה אפשר להשחיר?

פורסם
לך אולי יהיה ידוע שאתה בולם אבל מבחינת הנהג שיהיה מאחוריך זה יהיה ממש לא ידוע, ובסוף זה גם לא יגמר בסדר. כמו שאמר קודמי ישנם הרבה דרכים לשפר חיצונית את הרכב אם אתה ממש חייב לשנות תשקול אולי להחליף לפנסים אחורים ליפים יותר (שקופים וכדומה).

על תשכח שאור הברקס בחלון יכול לא לעבוד פתאום (נורה שנשרפה או חוט שהתנתק) ומה אז?

גם ברקסים שלי יכולים פתאום להפסיק לעבוד ואז יהיה יותר גרוע מזה שהמנורה נישרפה, גם התקף לב אפשר לקבל פתאום ועוד 1001 ואחד דברים.

אם יצא כהה מידי אני אחליף.

פורסם

אתה צודק שהרבה דברים יכולים לקרות בכביש שלא יהיו בשליטתך, אבל למה להגביר את הסיכון על ידי פגיע דווקא באיבזור בטיחותי כה חשוב.

פורסם
גם ברקסים שלי יכולים פתאום להפסיק לעבוד ואז יהיה יותר גרוע מזה שהמנורה נישרפה, גם התקף לב אפשר לקבל פתאום ועוד 1001 ואחד דברים.

אם יצא כהה מידי אני אחליף.

כן, גם הברקסים יכולים להפסיק לעבוד, וגם יכול לנחות עליך פסנתר כנף. אבל אם תראה פסנתר כנף תלוי על מנוף ומתנדנד כאילו הכבלים עומדים להקרע אתה לא תעבור דווקא מתחתיו, נכון?

ניר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...