Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוש אחר חלק ללוטוס אלן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ליעד צריך חלק בשביל הרכב שלו [לוטוס אלן].

אמנם הוא לא חולה ,או דפוק ,קצת שרוט פוזיטיבי אבל !אני אסביר בדיוק מה צריך, ואני בטוח שנוכל למצוע את החלק המזורגג הזה.

בכול הפורדים הישנים קורטינה 1600 משנות ה-60/70 אסקורט 1100/1300 יש פחית בין המנוע לגיר

יש שתי סוגים של פחיות האחת מודל ישן היא סגורה בחלק התחתון והשניה יענה מודל חדש היא בנויה משתי חלקים כאשר החלק התחתון בנוי משתי חלקים. אנחנו צרכים את הפחית שבנויה משני חלקים

[יענה מודל חדש יותר].

ליעד יצרף שירטוט של הפחית.

אנחנו מבקשים שמי שיכול לעזור שיעזור ומי שלא יכול לעזור גם יעזור.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני זה לא ילך, כי ליעד ממש לא מכוער....

בהצלחה יקירי

אירית

פורסם

והרי תמונתו של החלק.

הצורך בהול הוא, עקב ספק מחו"ל שהכזיב.

עמיתי שליטי האספנות, אתם רשאים להעביר את השרשור לשרשור חיפוש החלקים במידה ותחפצו בכך, אני לא אחראי למעשים של בני, הוא כבר ילד מגודל.

plate.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עזרה

תוכל לשאול אצל חזי דאלאל חד וחלק ברח המסגר בת"א

אני יודע שהמאגר פינה מחסן במסגר עם מליון חלפים לפורד ישן קורטינות mk1 וכיו"ב ראיתי שם מנועים הגאים מקוריים של חטיבת הספורט של פורד ומישהו קנה אותם איזה בן דוד

תנסה גם אצל מוסך רם ברחוב שונצינו בת"א

והאופציה המעשית ביותר היא לקחת את התמונה ששלחת על גבי דיסקט ולגשת לחיתוך פחים עי פלוטר

כל בונה שלטים יכול לייצר לך את זה בקלות תנסה שלטי אלקוסר ברח המסגר בתא תבקש את משה או יניב הוא ליד שיטרית כך תהרוג שתי ציפורים

פורסם

תודה, נראה לי שאני אעשה סיבוב בשבוע הבא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...