Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני כבר די מיואש כי ניסיתי כבר את כל העיצות שקיבלתי בפורום, וזה פשוט טירוף אני לא מבין איך תיכננו את זה .

האם בפיאט יוכלו לעזור?

פורסם

אני מתאר לעצמי שאינך יד ראשונה על הרכב.

אני בספק אם זה אמור ליהיות כל כך מסובך . תשקול את האפשרות במידה שאתה לעולם אינך פירקת אותם כי הם עברו הדבקה כל שהיא או כל דבר אחר שאינו מאפשר את שליפתם המהירה. אני אומר זאת מאחר ולשכן שלי יש לאנצ'יה דדרה (המושקעת בארץ לדעתי) שהוא החליף בו ריפודים וגם במשענת ראש (ולא משאנת ד"א) , הוא לא יכל לעשות זאת מבלי לפרק את המשענת.

אם תשלול אפשרות זאת תגיד לי ואשמח לברר בשבילך איתו איך הוא שלף אותם.

בברכה,

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

תודה על התיקון, המשענות לא מודבקות בוודאות כי הצלחתי למשוך בערך חצי מהמוט וזהו מעבר לזה הוא לא זז אבל חוזר למטה ממש בקלות, ניסיתי למשש איזה שהוא סטופר בפנים ולא מצאתי כלום, האבסורד הוא שבכיסא האחורי זה חיבור נורמלי לחלוטין עם לחצנים.

אני ממש השמח אם תוכל לשאול את השכן איך הוא עשה זאת.

פורסם
תודה על התיקון, המשענות לא מודבקות בוודאות כי הצלחתי למשוך בערך חצי מהמוט וזהו מעבר לזה הוא לא זז אבל חוזר למטה ממש בקלות, ניסיתי למשש איזה שהוא סטופר בפנים ולא מצאתי כלום, האבסורד הוא שבכיסא האחורי זה חיבור נורמלי לחלוטין עם לחצנים.

אני ממש השמח אם תוכל לשאול את השכן איך הוא עשה זאת.

אין שום בעיה אשלח לך הודעה פרטית מיד כשאפגוש אותו.

במידה ותמשיך לנסות עד אז,

בהצלחה.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

אצלי בפיאט , הייתי מעלה את המשענת עד למעלה , ומסובב את העמודים חצי סיבוב . זה היה משחרר אותם .תבדוק אולי זה עיקרון דומה בהצלחה

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

• תוכן חדש...