Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DRAGSTAR DCE-612 , מישהו מכיר? ממליץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המליצו לי על רמקול 6.5 לדלתות קדמיות ברכב בלי מגבר.

ואמרו לי שזה הרמקול שהכי ישמע טוב.

אין כל כך מידע עליו באינטרנט \ זה הכי הרבה שמצאתי

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170009422725&fromMakeTrack=true

אם מישהו מכיר או שמע או יכול להמליץ לי משהו על הרמקול, אב בבקשה..

או שמישהו יכול להציע משהו יותר טוב בסכום הזה.

הוא עולה 350 ש"ח.

פורסם

הייתי מעדיף להוסיף עוד 100-150 שקל וליקנות מורל פולס שהוא קומפוננט עם טוויטרים מידים וקרוס והוא ישמע טוב יותר בוודעות אפילו בלי הגברה וגם ישמש להעדיף אם תיקנה מגבר...

או לחפש יד שנייה מורל פולס במחיר של 350 שקל (ראה הודעות בפורום למכירת אודיו)

פורסם

חחח דראגסטאר זה לא איכות ? הפולס של מורל לידו אפס מאופס.

אני עדיין לא הבנתי למה המחירים באיביי כל כך זולים אבל אם תמצא את הקומפוננט הזה בארץ בפחות מ800 שקל אני משלם לך אותו , שימו לב שבאיבי מגבר וי 12 של אלפיין אמיתי עולה בערך 600 שקל שזה בכלל לא הגיוני .. לא מבין איך קונים משם?!

HU: Pioneer DEH - P6850MP, Front:Infinity KAPAA Component , Raer: Infinity KAPAA 6X9 , Amp: Lightning Audio B2.400.4 1200W, Monoblock AMP: Rockford Fosgate P3001 , Subwoofer: Kicker L5

פורסם
חחח דראגסטאר זה לא איכות ? הפולס של מורל לידו אפס מאופס.

אני עדיין לא הבנתי למה המחירים באיביי כל כך זולים אבל אם תמצא את הקומפוננט הזה בארץ בפחות מ800 שקל אני משלם לך אותו , שימו לב שבאיבי מגבר וי 12 של אלפיין אמיתי עולה בערך 600 שקל שזה בכלל לא הגיוני .. לא מבין איך קונים משם?!

חבר, איך בדיוק אתה יכול להשוות רמקול קואקסילי לקומפוננט?!

דבר שני הרבה מותרים באיביי הם יד שנייה.

דבר שלישי כל המכירות באי ביי הם פומביות אז עד שלא תגיד ל5 הדקות האחרונות לפני שהמכירה נסגרת לא תוכל לקבל מושג על המחיר שהמגבר יימכר בו בסופו של דבר.

דבר רביעי ואחרון, המחירים בארץ מנופחי ברמות שלא ייאמנו.

אם אני לא טועה ניר (Green Monster) מהפורום עלה על נוסחא לחישוב עלות מוצר בארץ לעומת ארה"ב - קח מחיר בדולרים תכפיל ב-10 ותקבל מחיר בארץ בשקלים. הסכום שייתקבל כולל בתוכו המרת מטבע, רווח לכל החלקים בשרשרת השיוק עד ההגעה לידיי הצרכן, משלוח, וכו'.

לא נעים, אבל זו המציאות.

בברכה, שי.

• תוכן חדש...