Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף דור חמישי 1.6 FSI.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגרסה הספציפית הזו באה עם גיר טיפטרוניק 6 הילוכים (לא DSG כמובן) או עם תיבה אוטומטית רגילה/ משהו אחר שלא שמעתי עליו?

* מנהלים - אני יודע שזו אמנם לא שאלה שנהוג לשאול בפורום אבל חיפשתי באתר הרשמי ובאתרים אחרים אבל לא הצלחתי למצוא את האינפורמציה, ואם מצאתי היא לא נראתה לי אמינה.. ולכן פניתי לכאן.

תודה מראש,

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
טיפטרוניק 6 הילוכים גם בFSI וגם ב1.6 הרגילה לפי האתר הבריטי של VW

אני מקווה כמובן שזה נכון אבל כמו במקרים רבים אחרים אני לא יודע אם זה אומר הרבה על מה שנהוג בארץ.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

למנועים הבאים משודך גיר שנקרא בשפה מקצועית DIRECT SHIFT GEARBOX והקוד שלו הינו DSG 02E.

מנוע 1.9 ליטר המספק 77 קילוואט TDI.

מנוע 2.0 ליטר המספק 103 קילוואט TDI.

ברשותיי גולף 1.6 ליטר עם גיר טיפרוניק ואני חייב לציין שהגיר פשוט מעולה.

יחסי העברה מצויינים וזמינות כוח מרשימים וגם נוחות שלא ניתקלתי בשום רכב יוקרתי ברמה של גולף.

הגיר DSG נחשב גיר בעל יעלות גבוהה יותר וגם העברת ההילוכים 'רכה' יותר.

בשני הגירים קיים מצב 'ספורט' המאפשר משיכת הילוכים, גם מעבר ל-6500 סל"ד כמעט עד הקו האדום.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא מכיר שום רכב יוקרתי ברמה של הגולף :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הכל תלוי באיך מסתכלים על זה

בשביל אחד שנוסע בפיאט אונו בהחלט יכול לראות את הגולף כרכב "יוקרתי" מאוד

בשביל אחד שנוסע במרצדס cls הגולף היא סתם קופסת שימורים עלובה

ויש את הבנאדם הממוצע הרגיל שנוסע על איזה מאזדה 3 רואה את הגולף כעוד משפחתית שגרתית

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

עוד פראיייר שקנה גולף 1.6 ב160000שקל וחושב שיש לו איזה מייבאך

בגלל פראיירים כמוכם היבואן החרא הזה ממשיך להתקיים

במחיר של גולף fsi אפשר לקנות מאזדה 6 מאובזרת או הונדה אקורד ולהנות פי כמה וכמה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

תיקון

גולף דור 5 עם מנוע 1.6 FSI עולה 147K.

1. יש אנשים שקונים רכב ולא ממש מסתכלים על תג המחיר או אמינות, מה שחשוב להם זה הקו האסטטי של הרכב (ואני בטוח שתסכים שגולף הרבה יותר חתיכית מכול מזדה 6 או 3).

2. יש אנשים שחשוב להם המוניטין וסמל הסטטוס.

תעשה סיבוב ברמת-אביב ג' או איזור חן מזדות אתה לא תראה בחניות הפרטיות, רק גולף ועוד גולף...

אל תשכח שבגולף דור 5 אתה מקבל כמעט את כול האיבזור עם לו הכול במחיר הזה.

6 כריות אוויר הגה כוח סרווטרוניק גיר טיפרוניק ועוד...

למה ? יש לך הסבר חוץ מהמילה פרייארים.

איזה כייף לי :)

פורסם

1. הגולף לא נראית יותר טוב ממאזדה 3 או 6 לדעתי. היא נראית כמו ניפוח לא מוצלח של איביזה.

2. האנשים האלה פראיירים, אם הם קונים אותה בשביל להרשים אותי אז הם לא הצליחו.

אם הם מוסיפים 20K יותר ממחיר של משפחתית ממוצעת ומנסים לעשות עלי רושם עם גולף מעפנה אז יש לי חדשות בשבילם- הם לא הצליחו, אני רואה אותה כפראיירים. רוצים להרשים אותי? קנו אלפא 147.

והגולף היא לא תמורה לכסף ואל תנסה לעשות ממנה כזאת, יש משפחתיות 2 ליטר עם כל התוספות שעולות פחות ממנה.

פורסם

למה גולף? מוסיפים כמה עשרות אלפי שקלים ואפשר לקנות MINI ONE, שנמכרת באנגליה במחיר של סופר מיני סטנדרטית כמו הונדה ג'אז או טויוטה יאריס. או למשל אפשר להוסיף סכום דומה ולקנות הונדה סיביק הצ'בק, שנמכרת באנגליה במחיר דומה מאוד לגולף הנזכרת בשרשור. אגב שתיים אלו הן בין המכוניות היקרות ביותר בקטגוריה שלהן. מזדה 3, טויוטה קורולה ועוד הן זולות יותר.

בקיצור, כדאי לערוך בדיקה השואתית קצרה לפני שמתגוללים על היבואן או היצרן. הגולף היא מכונית יקרה יחסית, לא רק אצלנו. היא מצדיקה את מחירה הן ברמת איבזור גבוהה והן במיצוב. הדוגמאות שהבאתי למעלה, מתאימות בהרבה להתנפלות החביבה על חלק מהמשתתפים כאן.

פורסם

עיקר שכחתי!

כותב מעלי איש חביב, המתהדר בכינוי של נורות יוקרתיות, על האלפא 147, מיד לאחר שהוא מביע פליאה על אלו המוכנים לזרוק את כספם על גולף "עלובה". דע לך אור נגוהות, כי האלפא הנזכרת, בגרסת 1.6 5 דלתות זולה באנגליה מהגולף בה אנו דנים. בדקת כמה עולה ה147 בארץ?

• תוכן חדש...