Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתפסתי על 118 בכביש של 90 .. עזרה בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, תלמד אותי איך עושים את זה, ז.א. יש לך לינק או משהו ?

אם יש כזו אפשרות, אז אני יכול להוכיח, למרות שזה די לא נעים הייתי אומר כשלא מאמינים למילה שלך. אבל לא משנה. אני אוכיח, כמובן ההעלמת פרטים מזהים וכו'.

מתי - אלפא 90 3.0 V6

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תיעלב, אני לא מפקפק בדברים שאתה אומר. זה פשוט נוגד את כל מה שהכרתי עד עכשיו לגמרי. אתה לא מפתיע רק אותי, אתה מפתיע פה את כולם (מפתיע? מהמם!). זה לא מה שאנחנו מכירים בכלל. אני גם בטוח שהרבה אנשים פה ישמחו ללמוד איך "שוברים" את המערכת... :roll:

כנס לפה: http://62.90.71.122/psakdin

בחר בבית המשפט שנשפטת בו מתוך הרשימה, תמתין שהדף יתרענן.

תרשום את שם השופט (יש אפשרות חיפוש אם אתה לא זוכר).

בחר את סוג התיק (תע או ת).

בחר טווח תאריכים שביניהם נשפטת.

לחץ על חפש.

מתוך הרשימה שעלתה בחר את הפס"ד שלך ושמור אותו במחשב שלך.

מחק פרטים מזהים ותעלה אותו לפה.

זהו.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

ידוע לך למה יש תיקים שלא מופיעים באתר הנ"ל?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

כי עדיין לא נערך בהם דיון כלשהו.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

כי עדיין לא נערך בהם דיון כלשהו.

לא נכון.

התיק שלי לא מופיע שם למשל. הוא היה ב 02/07/2003

בית המשפט לתעבורה פ"ת.

השופט נחשון.

תיק מסוג ת'

למה לא מופיע?

כמו כן, עשיתי חיפוש לשופט שלי, נתתי טווח תאריכים של שנה שלמה ויצא לי רק 5 תוצאות.

לא ממש הגיוני .... למה זה?

מקסים.

פורסם

ישי

מאיפה אני זוכר את כל הפרטים האלה. אני צריך בכל זאת לחפש בבית את הפסק דין בין כל הניירות...נראה מתי אני אגיע לזה...מחר אני טס לחו"ל...אז נראה.

מתי - אלפא 90 3.0 V6

פורסם

לא הבנתי מה הקשר, אבל שיהיה.

טיסה נעימה שתהיה לך, אני ממתין לשובך בכיליון עיניים... :roll:

פורסם

ישי, אפשר לקבל התייחסות?

מקסים.

פורסם

ישי

הקשר בין הכתבה למה שאני טוען קיים. גם הם ממליצים לא למהר להודות וגם הם כותבים שממל"ז ידוע כאינו מדוייק ויש בעיות רבות בהפעלתו ותחזוקתו, ככה שאני ממש מתפלא ומצטער שפגשת אולי בשופטים שאפילו לא היו מוכנים להקשיב לך, אבל זה מוזר לי...אולי סתם חוסר מזל :roll:

מתי - אלפא 90 3.0 V6

פורסם
ישי, אפשר לקבל התייחסות?

איזה התייחסות אתה רוצה? האתר שהפנתי אליו לא שייך לי... נסה לשלוח אימייל למנהל האתר ותשאל אותו, אני בסה"כ נתתי לינק.

אלפא, אין ספק שקיימות בעיות בתיפעול ויתכן שגם בדרך הפעולה של אקדח הLTI 20 20, אתה לא מחדש כלום, OLD NEWS. זה לא משנה את העובדה שבבתי המשפט לתעבורה בארץ, מדידה שנעשתה "לפי הנוהל" ע"י שוטר תנועה תופסת גם תופסת ותביא להרשעתך באותו תיק.

אני לא יודע אם השופטים לא הקשיבו לי או אם "המזל" לא היה לצידי, כל מה שאני יודע זה שנכון לרגע הזה הקובץ במסוף המשטרתי שמפרט את עבירות התנועה שנקופות "לזכותי" - לא קיים. :roll:

כמו שכבר אמרתי, נשמח לשמוע ממך כשתחזור...

פורסם

ישי

שיהיה ברור, אני לא זוכתי לגמרי מאשמה, אלה תובע העדיף לסגור תיק עם מהירות נמוכה יותר וגם עונש קטן יותר.

כשאני אחזור - אני מבטיח לחפש את הניירות שקיבלתי מהפקידה בסוף המשפט, זה צריך להיות באיזה שהוא מקום.

אהה, וגם זה לא נכון שקובץ "זיכויים" בבית משפט לתעבורה ריק. יש די לא מעט מקרים של זיכוי גם עם ממל"ז וגם עם ראדרים אחרים. אם אתה מנוי על "אוטו", הייתה להם סדרת כתבות על זה. תחפש שנה-שנתיים אחורה. אגב - רעיון איך להתגונן נלקח משמה...

מתי - אלפא 90 3.0 V6

• תוכן חדש...