Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתפסתי על 118 בכביש של 90 .. עזרה בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי נסעתי לאבא שלי להתניע תאוטו שלי לאחר ששבועיים הוא לא נסע ולא זז..

חזרתי בכביש 443 והשתלבתי בכביש מספר 1 באיזה שהוא קטע לפני נתבג בירידה תלולה מאוד משהו כמו 70 אולי יותר מעלות בירידה לאחר שהייתי על מהירות של 130 בערך...

ישבו איתי באוטו 3 חברים (כולם חגורים) ..

האטתי שראיתי את הניידת שהייתה מאוד רחוקה , הייתי על 100 בדיוק אולי אפילו פחות..

הכביש הוא של 90 .

בממלז כתוב 118 .. הכביש היה תלול מאוד למטה והאוטו הוא אוטומט ככה שזה מה שצבר את המהירות ..

השוטר קפץ לי לכביש ולא הייתה לי ברירה אלא לעצור בצד ובנוסף לסכן את התנועה למה הוא סגר לי את כל הנתיבים בכביש.

לאחר שעצרתי אחרי 100 אולי 200 מטר מהכביש השוטר אמר לי לנסוע אחורה על מנת שאני יהיה צמוד לניידת..

אני חושב שיש חוק שאסור לנסוע אחורה בכביש בינעירוני, אמרתי לו שאסור לנסוע ואז הוא התחיל לאים "מה אתה מסתלבט עליי " " אתה מפר הוראות שוטר" וכדומה...

לא התווכחתי ונסעתי אחורה .., לאחר מכן הוא אמר לי צא מהאוטו ובוא אחריי לראות את המהירות שנסעת ..

שאלה נוספת שלי פה היא האם מותר לצאת מהאוטו בכביש בינעירוני ובכלל ללכת לשוטר?

טוב הלכתי לשוטרת פתאום כתוב לי 118 אמרתי שזה לא ייתכן ושאני לא מודה באשמה ושאני "נסעתי 100 כל הדרך" זה גם מה שהיא רשמה לי בדברי הנהג..

בוא נתחיל עם השאלה הזאת האם בכלל זה תקף משפט על זה שעברתי 10 קמש מהמותר .. כאילו האם זה יזיק ומאוד למשפט ? כי עברתי את המהירות אבל לא בהרבה..

השוטרת והשוטר לא הקשיבו לדבריי וישר רשמו לי דוח והתחילו לרדת עליי ובמושגים של " על ראש הגנב בוער הכובע" על זה שלא הייתי חגור וזה שטויות למה שנייה לפני זה הורדתי את החגורה כי עצרתי בצד (כולל כל החברים שהיו איתי באוטו)

היו 3 ניידות במקום ואולי אני חושב שיכול ליהיות שאחת מהם פשוט היה רשום לה 118 והיא פשוט עצרה אותי..

אולי יכול ליהיות זיופים בממלז?

דבר אחרון ראיתי את השוטר לאחר 5 דקות טס במהירות של 130 קמש ורשמתי גם את המספר רכב שלו אם יקרה משהו שאני יוכל להגיב..

השוטרת רשמה לי דוח אם זה משנה השם אני יירשום..

מה אני יכול לעשות ? איזה אופציות יש לי ? הדוח הוא דוח משטרתי כמובן של 250 שקל ובלי נקודות אבל עדיין מפריע לי הנקודה שהעליבו אותי והפחידו אותי ואני הכי חשוב חושב שלא נסעתי על המהירות הזאת...

דבר אחרון אם ונגיד שוב דבר לא עוזר אומרים שיכול ליהיות סימנים לבטל את הדוח בדוח עצמו איך אפשר לדעת את זה?

מה הוצאות בית משפט וכו.???

תודה לעוזר\ים

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בירידה תלולה מאוד משהו כמו 70 אולי יותר מעלות בירידה לאחר שהייתי על מהירות של 130 בערך...

ישבו איתי באוטו 3 חברים (כולם חגורים) ..

טוב . זה תלוי , אם הירידה היתה 80 מעלות או יותר יש עילה לביטול הדו"ח שכן נהגת ( :wink: ) בתום לב . אבל שוב, זה תלוי אם זה מעלות צלזיוס או פרנהייט.

:D

לגבי היותכם חגורים , גם כאן יש אפשרות לפירצה... :wink:

וברצינות ,

אם עברך נקי תוכל לנסות לשלוח מכתב ולבקש להתחשב בך .

פורסם

זה שראית אותו אחרי זה נוסע על 130 לא יעזור לך ... כי ישאלו אותך איך ראית..

יש לך ממל"ז במקרה? או שתגיד שנסעת באותה המהירות במגביל איתו ? :screwy:

יפה יפה.. אז אתה מודה שנסעת 130.... :drinking:

אומרים שהעולם בית משוגעים... וישראל מחלקה סגורה.

פורסם

להתחיל להגיד השוטר עשה ככה וככה, והוא יצא אליי בלי כובע, והיה לו ריח רע מהפה וכו' לא ייתרמו הרבה, להפך, לדעתי הם רק יוציאו אותך כמי שמחפש תירוצים לעבירה שלו עצמו.

מטרתך היא להוכיח כי אתה חף מפשע, ולא כי השוטר אינו אדיב, או שאינו ממלא אחר החוקים, אלא כי הוא אינו צודק.

ואתה הודת כי אתה אשם בכך שטענת שנסעת על 100, כלומר, עברת את המהירות המותרת.

כעת אם ברצונך "להתחשבן " עם השוטר, אתה יכול לפנות למח"ש ולהגיד שהוא לא נהג כשורה, זה לא יעשה הרבה אבל עדיין.

נ.ב. יוני, רק שתהיה בעניינים, אתה כן קיבלת עבירת נק' כול דו"ח משטרתי בא בצירוף נק', רק שמהשטרה לא מתעסקת בנק' אלא משרד התחבורה.

פורסם

ד"א, המחלף הזה הוא המקום הכי צפוי בעולם לניידת (ממל"ז או מולטונובה ניידת): ישורת ענקית, שיפוע עצבני, וגשר עם מלא שיחים מסביב.

need i say more?

פורסם

אני יישלח מכתב להתחשבות ...

תודה

:)

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

השוטר היה ממש גאה בעצמו, ואמר עוד קמ"ש אחד והייתי שולל לך לחודש את הרישיון... קיבלתי קנס 750 שקל....

מה שכן, זה קרה לפני ינואר 2003 והנקודות שקיבלתי, ארבע, התאפסו בינואר 2003....

בגלל שעכשיו יש שיטה חדשה..

וזה אגב, דוח על מהירות פעם ראשונה ויחידה אחרי 6 שנות וותק...

מעניין, אולי יעשו סקר על העבירות הנפוצות של חברי הפורום?..

הכי חשוב, סעו לאט..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תבלבל לשוטר בשכל ותנסה לבקש שהוא יוותר לך... אם זה הולך לך מה טוב אם לא תבקש לראות את הרישום על הממל"ז אם אתרע מזלך והשוטר הבא שיחק בממל"ז ומדד לרכב הבא תבקש לרשום זאת בתגובות הנהג.

פורסם

תגיד לשופט:

המכשיר לא היה תקין,לפי הלוח שעונים הייתי על 130.

בטוח יוותרו לך.

לא מרדים אותך ליזחול במהירות כזאת?

אני אישית לא עובר את ה 100-110 עם אנשים באוטו.(פעם אחת עשיתי 190 אבל זה נדיר)

אפשר לקחת עו"ד למשפט אבל זה יעלה לך יותר מהדו"ח

פורסם
השוטר קפץ לי לכביש ולא הייתה לי ברירה אלא לעצור בצד ובנוסף לסכן את התנועה למה הוא סגר לי את כל הנתיבים בכביש.

:lol::lol::lol::lol::lol:

יאני אם הוא לא היה קופץ מתחת לאוטו לא היית עוצר?

הרגת אותי...

תשלם את הדוח, אין מה לעשות.

וסע לאט.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

אל תשלם כלום, תגיש בקשה להשפט ובמשפט תכחיש את הכל. תצתייד בצילומים, עדים וכל מה שאפשר. אל תודה, תן להם להוכיח, זו חובתם להוכיח שאתה אשם.

ואל תנהג לאט, תנהג טוב ובאחריות, לנהוג לאט זה לא בהכרח לנהוג טוב...

מתי - אלפא 90 3.0 V6

פורסם
אל תשלם כלום, תגיש בקשה להשפט ובמשפט תכחיש את הכל. תצתייד בצילומים, עדים וכל מה שאפשר. אל תודה, תן להם להוכיח, זו חובתם להוכיח שאתה אשם.

לא שזה משנה לי יותר מדי, אבל אתה שולח אותו כצאן לטבח. :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

נכון.

ההוכחה שהוא נסע מהר קיימת (ממל"ז).

עכשיו הוא צריך להוכיח שהמדידה לא הגיונית, ולפי איך שזה נראה הוא לא יכול.

פורסם

בעצמי הייתי ב 3 "טבחים" כאלה. כל פעם יצאתי בשליש העונש המקורי.

אנשים ! ממל"ז אינו הוכחה !!! זאת רק רעיה משפטית שדורשת הוכחה נוספת, כיוון ששופטים בעצמם מאוד סקפטים לגבי אמינותו ומשטרה עדיין לא הציגה שום הוכחות לאמינותו...

ככה ששום טבח, פשוט הולכים ונלחמים על הצדק בלי פחד.

מתי - אלפא 90 3.0 V6

• תוכן חדש...