Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

אז ככה אני רוצה לבקש מחבר שמגיע מארה"ב קומפוננט, כעקרון לא יצא לי לשמוע בחיים מוצרים של המותג הנ"ל אבל שמעתי בעבר שזה מותג יוקרתי (האם אני טועה?) ולכן רציתי חוות דעת ממכם, במידה ומישהו שמע על החברה יותר ממני או טוב יותר שמע מוצרים של החברה בעבר...אז ככה לפני שאני מעלה את הלינק שתוכלו לראות על איזה דגם מדובר אני רוצה לציין שמרתיע אותי מעט העובדה שניכנסתי לאתר המקורי ואין פרטים על הקומפוננטים שלהם בכלל אלא רק מצויין כי המידע יגיע בקרוב, הם זאת חברה חדשה ואני טועה?

http://www.sonicelectronix.com/item_5144.html

בכול אופן אשמח אם תתרמו לי מהידע שלכם שאני לא ימהר ויטעה, ואם יש לכם משהו שלפי דעתכם טוב אפילו יותר מהסט הספציפי הזה בתקציב של 100, גג 130 דולר להמליץ לי (אך אבקש להמליץ מניסיון )

אשמח מאוד

תודה רבה ולילה טוב.

פורסם

clif

חברה איכותית לא סינית אבל הבעיה שהיא יקרה מאד בגלל שאין לה שוק בארץ

תיכנס לפה ותראה תגובות של משתמשים

http://carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=95606

בחו"ל לא הייתי ממליץ לקנות כי אין אחריות

בתקציב שלך תוכל לרכוש את הגי בי אלcs 6506e

או המוראל פולס

פורסם

אני חושב שאם אתה קונה משהוא איכותי בחול בחנות נורמלית יש סיכוי שזה יתקלקל אבל הוא יהיה נמוך לכן ברב הסיכויים בטוח ליקנות בחול ציוד של חברות גדולות וטובות...

בארה"ב יש לך מיגוון קומפוננטים אפשר ישמעו טוב יותר מקליף בתקציב שלך למשל רוקפורד או קיקר או JL AUDIO וכו' תעשה חיפוש באתרי מכירות אמריקנים ותיראה מה מציעים לך בתווך מחירים של 100-120 דולר ותחזור שוב...

• תוכן חדש...