Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, נא עזרו לי מי שמבין

יש לי דייהטסו שרייד שנת 91 אוטומט -1300 סמ"ק.

לפני כחודש החלה בעיית התחממות מנוע בעיקר עכם הפעלת המזגן ורתיחת המים מספר פעמים למרות עצירה (אנרציה של החום). אין ערבוב מים ושמן. הייתי אצל שני מוסכים,

אחד כללי שטיפל וטען:

1. ביטול הטרמוסטט, החלפת פקק הרדיאטור, וטיפול בנזילות.

2. כאשר זה לא עזר, כנראה שאטם ראש מנוע נפגם - נדרשת חריטה וטיפול בראש מנוע.

אחד מורשה:

1. אין מה לעשות... בדייהטסו נדיר שהולך ראש המנוע אלא נפגם המנוע עצמו וזה בגלל המבנה שלו, של "סליל יצוק" כדבריו והוא הראה לי "נקודות" קריסה של הבלוק.

2. סע עם הרכב כך.. (בינתיים לא מתחמם) ואם יילך המנוע אין מה לעשות... אין לחרוט מנוע מסוג זה.

מי צודק?

(נרכב כבר נסע ככה תקופה ואינו מתחם יתר על המידה אלא רק בנסיעות מחוץ לעיר עם מזגן)

פורסם

אני הייתי בוחר בהצעה של המוסך מורשה מכמה סיבות:

1 ) כל חלק ברכב חיוני ואין צורך להסירם, במיוחד לא תרמוסטט.

2 ) הם מבינים יותר ממוסך כללי כי הם מטפלים בסוג הספציפי של הרכב ויודעים מה המחלות של הרכב.

3 ) אוטו שמפעיל מזגן בקיץ צפוי להתחמם קצת יותר.

4 ) הסבר יותר מדוייק לתקלה אם יש תקלה.

השאלה העיקרית היא כמה האוטו מתחמם? אם בצורה מוגזמת תעשה בדיקה אם יש דליפות נוזל קירור.

אם המוסך טען שזה חום מנוע תקין בעת הפעלת מזגן אל תיגע.

פורסם

ביטול הטרמוסטט של המוסך הראשון היא הצעה לא מקצועית.

2 ) הם מבינים יותר ממוסך כללי כי הם מטפלים בסוג הספציפי של הרכב ויודעים מה המחלות של הרכב.

אני לא מאמין שבמוסך מורשה של יבואן דיהטסו יש הרבה שרייד 91 מטופלות. הנימוק לא בהכרח נכון.

אין לי הכרות עם מנועי השרייד הנ"ל, אבל כנראה שתשובת המוסך השני נובעת מרצון למנוע ממך להכנס להוצאה כספית כבדה כרגע, למרות שהיא תגיע כנראה בקרוב, אם באמת נפרץ אטם ראש המנוע.

האם יש איבוד נוזל קרור ?

כתבת "כאשר זה לא עזר" על הצעת המוסך הראשון לטיפול בצנרת ובמכסה הרדיאטור. האם התכוונת שהטיפול הראשוני בוצע ועדיין קיימת התחממות, או שמדובר בהצעה בלבד של המוסך ? הניסוח שלך לא ברור.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הצעה שלי- גש למכון רדיאטורים. לפי תיאורך סיכוי גבוה שהבעיה היא מרדיאטור סתום\סתום חלקית.

מנועי השרייד רגישים מאוד להתחממויות חוזרות ונשנות.

פורסם

תחליף רדיאטור ותוציא טרמוסטט(נכון,זה לא מקצועי להוציא טרמוסטט וגם במקרים מסויימים גורם לצריכת דלק מוגברת אבל....זה יחסוך לך ראש מנוע), בקיץ אם אין לך טרמוסטט זה לא נורא,ותראה איך פתרת לך את הבעייה.

יש לי גם דייהטסו שרייד,שנת 93 אוטומטית עם אותה בעייה בדיוק.

אל תמהר להכריז על מנוע גמור, למרות שמוסכים נוטים לטעון כך, אם אתה מהצפון אני יכול לבדוק לך את העניין לעומק.

• תוכן חדש...