Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד עובד הליסינג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה זמן רב אבא שלי שוקל לקחת רכב חברה.

הבעיה היא שהדגמים שהוצאו לו הם מ-2006.

הכיצד? יש כבר חברות שמציאות לדוגמא את הסובארו אימפרזה החדשה ולא את 2006.

והחברה של אבא שלי מציעה את דגמי 2006. גם של האימפרזה, גם של האקסנט...

השאלה היא, אם הוא יקח עכשיו רכב מ2006, האם הרכב יוחלף אחרי זמן מה לאחר שחברת הליסינג תביא את דגמי 2007? או שנתקע איתם ל-4-3 שנים הקרובות? כל האנשים שאני מכיר מחברות אחרות מקבלים דגמי 2007... האם יש מצב בו הדף שהודפס לאבי לא מעודכן??? תגובות בבקשה.

פורסם

סובארו אימפרזה 2007? אין דבר כזה, סובארו לא מוכרים עוד דגמי 2007 של האימפרזה (אתמול היתי בסוכנות ושמעתי נציג מכירות מדבר עם לקוחות ומסביר שדגמי 2007 עוד לא הגיעו לישראל)-קח זאת בחשבון. לגבי היונדאי אין לי מושג, אני יודע שגם שם אמור להציג דגם חדש ומן הסתם הוא יהיה 2007, עד שהוא לא יוצג הם ימשיכו עם דגמי 2006.

בכל אופן, זה לא קשור ספציפית לחברת הליסינג של אבא שלך-פשוט הרבה מאוד חברות עוד לא מוכרות 2007, בינהן סובארו שהזכרת וכנראה גם יונדאי..

וכמובן שאם הוא מזמין עכשיו רכב 2006 לא יחליפו לו בשנים הקרובות ל2007, מה שהזמנת זה מה שקיבלת עד תום תקופת הליסינג שהיא בדרך כלל 36 חודשים.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...