Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לפגו 304..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראיתי באתר יד 2 פגו 304 קבריולט למכירה בצבע זהב באזור המרכז. נכנסתי שוב לאתר וההודעה נעלמה, מישהו במקרה יודע מה עם הרכב?

כמו כן האם החלקים לפגו 304 נפוצים בארץ ? או שצריך ליבא הרבה מהם?

תודה רבה לעוזרים

עוד אחת ביד 2:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=33&SubModelID=969&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

תראה עוד כמה מקלאסיקקאר, יש שם איזה 4 או 5 שונות, גם הישנות יותר עדיין רלוונטיות.

אגב השחורה היא של אותו בחור שיש לו את הזהובה, ויש שם טלפון אחר...

http://www.classicar.co.il/Ads/subAds.asp?cat_id=14&sub_id=107

הוא מרמלה?
עד כמה שידוע לי הוא גר בתל אביב.

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם
בכמה נסחרות פיג'ו שכאלה לפני שיפוץ? וכמה עולה גג (חדש/משופץ)?

בבקשה מיודעי דבר.

מסקר שעשיתי לפני ואחרי הקניה, המחיר לפני שיפוץ נע בין 12K ל - 16K.

לגבי הגג, אני לא יודע איפה משיגים כזה בארץ, לדעתי אין איפה, וזה לא רק הגג, זה כל המנגנון שלו, הריפוד שלו והגומיות. בטח תגיע ל - 1.5K דולר אם תזמין מחו"ל את כל הסט (לא כולל הובלה ומכס...)

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם
בכמה נסחרות פיג'ו שכאלה לפני שיפוץ? וכמה עולה גג (חדש/משופץ)?

בבקשה מיודעי דבר.

304 פתוחה במצב סביר אפשר למצוא ב-20-25 אלף ש"ח. בד"כ במחירים כאלה הרכב בלי גג ואז צריך להשקיע עוד כמה אלפי שקלים בגג ברזנט חדש. גג קשיח אי אפשר להשיג וגם אם יש להשגה אף אחד לא ימכור אותו בפחות מ-4000 ש"ח (וגם אז תרגיש ממש בר-מזל).

אגב, בקלאסיקר יש עדיין מודעה שלי מלפני איזה חודשיים שפירסמתי ברגע של ערפול חושים. תתעלמו ממנה. ה-304 שלי לא למכירה.

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם

חברים, כן זה אני... מנופית..

לפי מה שכתוב למעלה בכלל לא ביקשתי מחיר מוגזם. אפילו מעט נמוך מהממוצע.

בינתיים האוטו קיבל מערכת פליטה חדשה, ברקסים וחשמל מלא ועבר טסט (על אמת, בלי קומבינות).

אני עדיין מעוניין למכור ומבטיח לא להתעשר מזה. פשוט מעוניין שהאוטו יסע. אצלי הוא יעמוד רוב הזמן.

נשאר למצוא שמשה קדמית, לכוון את השמשות בצד ולחזק כמה ברגים. אפילו מנעול אחורי כבר השגתי.

אגב, במקום שמשה קדמית התאמתי פולקרבונט שקוף. אפשר להכין שבלונה חדשה כל רבעון (בעלות של לא יותר מ 200 ש"ח) וזהו פתרון לא רע עד שמשיגים שמשה אמיתית.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם
יש אתרים לחלקים של 304?

הנה אתר שאם אתה מבין צרפתית יש לך בו יתרון כלשהו...

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

• תוכן חדש...