Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיל ליד הבית שלי!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי עמים אחרים ההיסטוריה לא משקרת, אבל אומרים שהיהודים הם חכמים יותר, לכן נקווה שההיסטוריה תשתנה לטובתנו.

ברור, תראה איזו מדינה לתפארת אנחנו מנהלים כאן. במיוחד מאז 77'...

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמר כמובן שזה היה בצחוק אני לא באמת חושב שהיהודים ניחנים בחוכמת יתר אל מול שאר הדתות.

ו AS WE SPEAK תקרא כאן: http://news.msn.co.il/news/StatePoliticalMilitary/Military/200607/2006071320314.htm?inter=1

עד כמה צריך להיות יפי נפש ומטומטמים בשביל לעשות את מה שהם עשו? לצאת נגד העם שלך בזמן מלחמה? בחי שהם גרועים יותר מהערבים ומהחיזבאללה, צריך לשלוח אותם לסוריה וללבנון שישבו שמה ולשלול מהם את האזרחות, לא צריך אזרחים כאלה במדינה שלנו. פשוט גועל נפש.

ROOONEEYY

פורסם

^

בחיי שאני מזועזע! פשוט אין מילים להסביר את הטימטום של האנשים האטומים לגמרי האלה...

על 7 החיילים שנהרגו לא אכפת להם?

על 60 הפצועים שנפצעו לא אכפת?

על 2 האזרחים שנהרגו מקטיושות שהחיות האלה יורים עלינו למרכז הערים הגדולות בצפון לא אכפת?

רק על 7 הילדים האלה??? פשוט אנשים מטומטמים שאני מאוד מתאפק לא להוציא את כל מה שיש לי עליהם...

לפי דעתי לא להעיף אותם,אנשים כאלה אטומים צריך לחסל...

ויהיו כאלה שיגידו שאני קיצוני

אז שיגידו...

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

תמיד יהיו יפי נפש , כל עוד הם מיעוט שולי וזניח , שיפגינו עד מחר

אמרתי את זה בעבר ואני אגיד את זה שוב : אין צבא מוסרי יותר , וממשלה מאופקת יותר מישראל לנוכח מצבה

חיל האוויר הפיץ התרעות בביירות אמש לכל האזרחים שיצאו לפני שהפציץ , כל צבא אחר כגון ארה"ב , רוסיה

היו פשוט מוחים אוכולסיות שלמות

יש לעם הזה בעיה , בעיה רצינית ביותר בקטע המוסרי , החיות האלו מנצלים את זה יותר מידי

הרבה מאוד אנשים בארץ עדיין לא מבינים שאנחנו מוקפים בארצות שרק מחכות לרגע שבו יוכלו להשמיד את כולנו ,אז לכל יפי הנפש תעיפו את השעווה מהאוזניים

wake up

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לזה אני קורא טיל ליד הבית(נפל במרחק של 300 מטר מהבית שלי).

נכנס לתוך בית מגורים שבתוכו היו באותו הרגע בני משפחה,אחת הנשים נפגעה ונלקחה לבית החולים נהרייה.

DSCF0164.JPG

DSCF0165.JPG

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אכן אנחנו יצרנו את החמאס ואת החיזבאלה ואת הפלנגות בדרום לבנון, אבל אנחנו גם יכולים לפרק אותם.

שמר ופילקס,

אתם מוכנים להסביר לי את המשפט "אנחנו יצרנו את החמאס והחיזבאללה"...

בגללנו הם הקומו, זה כן, אבל להגיד שאנחנו יצרנו אותם זה כמו להגיד שאנחנו ביקשנו מהם להיות ולהתקיים.

פורסם

הטיל פספס את הבית שלי בחמש מעלות שמאל 100 מטר קו אוורי

מוטו בחיים: חוץ ממה שלא טוב ,הכל טוב!

בכביש אל תנהג לאט ובעייפות, סע! מהר ובריכוז!!!!!!!!!!!! :evil:

פורסם
שמר ופילקס,

אתם מוכנים להסביר לי את המשפט "אנחנו יצרנו את החמאס והחיזבאללה"...

בגללנו הם הקומו, זה כן, אבל להגיד שאנחנו יצרנו אותם זה כמו להגיד שאנחנו ביקשנו מהם להיות ולהתקיים.

למען האמת ועד כמה שהדבר מסריח ומרגיז, יש לישראל קשר להתקיימות החמאס כשבתחילת דרכם תמכנו בהם כנגד אש"ף...:roll:. לא פחות עצוב מהמקרה שבו מדינתנו ומנהיגינו (בעיקר מהצד השמאלני של המפה) טיפחו את הרש"פ במטרה ליצור גוף שנוכל לנהל מולו מו"מ...:?

עם זאת ממה שאני מבין, לא לזאת התכוונו המשוררים במשפט שציטטת וכוונתם הייתה (ממה שאני מבין) יותר לנק' מבט של תקומת הגופים הללו בשל פעולות מדינת ישראל בשטחים ובלבנון (AKA כיבוש אנד שיט...).

פורסם

20 מטר מהכביש הראשי של כרמיאל בכפר נחף נפלה קטיושה לפני שעות אחדות!

http://img277.imageshack.us/my.php?image=0613hp.jpg

http://img277.imageshack.us/my.php?image=0589bg.jpg

http://img277.imageshack.us/my.php?image=0551bs.jpg

כל אזור הבתים שלי נראה לי פינו את איזור מגורייהם כי אין אורות!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תוכן חדש...