Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם הסטרטר באוטו מחליק מאז שקניתי (שנה וחצי) זאת אומרת מסובב סוויץ יש רעש מהסטרטר אבל אין התנעה לפעמים האוטו מניעה פעם ראשונה ולפעמים צריך עד 3 פעמים לסובב את הסוויץ. כשהסטרטר עובד הרכב מניע בשניה. היתי אצל חשמלאי ב ירושלים הוא נתן הצעה :

350 שיפוץ סטרטר שלי (במידה ואפשר)

450 סטרטר משופץ מוכן

150 עבודה

מה לדעתכם עדיף שיפוץ שלי או לקחת מוכן והאם המחירים בכלל סבירים.

הרכב פונטו 1.6 שנת 95.

תודה וערב טוב.

פורסם

המחירים סבירים ושתי האפשרויות טובות. לפעמים ציר השינן (בנדיקס) שבעוגן המתנע (סטרטר)

מלוכלך ודביק משיירי גריז ואבקת המצמד (קלאץ') ולכן יש היתפסות השינן והחלקתו וביחוד כשקר בבוקר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
ערב טוב לכולם הסטרטר באוטו מחליק מאז שקניתי (שנה וחצי) זאת אומרת מסובב סוויץ יש רעש מהסטרטר אבל אין התנעה לפעמים האוטו מניעה פעם ראשונה ולפעמים צריך עד 3 פעמים לסובב את הסוויץ. כשהסטרטר עובד הרכב מניע בשניה. היתי אצל חשמלאי ב ירושלים הוא נתן הצעה :

350 שיפוץ סטרטר שלי (במידה ואפשר)

450 סטרטר משופץ מוכן

150 עבודה

מה לדעתכם עדיף שיפוץ שלי או לקחת מוכן והאם המחירים בכלל סבירים.

הרכב פונטו 1.6 שנת 95.

תודה וערב טוב.

שלום.

שנה וחצי אתה נוסע אם סטרטר מחליק?

לא אתפלא אם הרסתה את זר השינים בגלגל התנופה וגם הסטרטר החדש ילך "פרש"

אם ילך הסטרטר החדש ידידי תיצתרך לפרק גיר ולהחליף או זר שינים או גלגל תנופה

וזו דוגמה קלאסית להזנחה שיכולה לעלות ביוקר פשוט חבל.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מצטער שלא ניסחתי טוב אך הכוונה למחליק היתה שהסלנואיד לא עובד טוב ולא בעיה בגלגלי שיניים

דבר ראשון לא ידעתי שזה הסטרטר עד לא מזמן (מכיוון שאין לי ניסיון מעשי כשהייתי מסובב סוויץ הייתי שומע זימזום חשמלי וחשבתי שזה המשאבת דלק ולכן חשבתי שיש בעיה בסוויץ שפשוט לא מפעיל את המתנע ובגלל שזה היה נדיר זה לא הפריע לי במיוחד, ולא מזמן החלפתי מצבר הלכתי לחשמלאי וקרה לי התופעה והוא אמר לי שזה הסטרטר) ,

שנית לפני שנה בערך החליפו קלאץ והגלגל שיניים היה בסדר כי פירקו גם את הגלגלג תנופה כדי להחליף אטם מים שנמצא מתחתיו, והתופעה היתה עוד לפני זה.

פורסם

עדכון, בעצת אחד החברים פה פירקתי את הסטרטר ועשיתי ניקוי שלו אומנם לא היה הרבה ליכלוך אך עדיין יצא הרבה שחור שימנתי אם WD40 והחזרתי למקום כרגע אין עוד החלקות וכמו שאמרתי בהתחלה הבעיה היתה בהצמדה ולא בגלגלי שיניים. נראה מה יהיה בהמשך.

• תוכן חדש...