Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טנדר סובארו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמינות מדהימה, נתקלתי בטנדרים שעברו התעללות ממושכת ועם מנוע מקורי שגמע מעל 500-600 אלף ועדיין נוסעים.

פשוט לא להאמין,זו הגדולה של הרכב הזה, מנוע ומכלולים זהים ללאונה,ייסע בכל מצב,עם\בלי טיפולים....הוא לא יאכזב, רכב הכי פשוט שיש.

פורסם

ואני נתקלתי בטנדרים שנעמדו פעמיים בשבוע אחרי 70K ק"מ. ואני ממש ממש לא צוחק. סובארו טנדר הוא ממש לא פאר היצירה , ואני כבר לא מדבר על הזוועה ברגע שמנסים להשתמש בו. גם נוחיות בתא הנוסעים וגם מבחינה דינאמית.

אגב .

גומעים מים.

גומאים מרחקים.

פורסם

לאבא שלי יש טנדר סובארו משנת 93, יד ראשונה, ~300K ק"מ. לאחרונה הוא החליף פעם שניה קלאצ'. זה בערך הכל... והוא עדיין נוסע איתו לים המלח ולגליל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• אחראי פורום
פורסם

יש ביקוש רציני לרכב שנותן פיתרון להעמסה , זול לאחזקה ואמין בצורה יוצאת דופן.

יותר מזה?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
תקרא איך אנשים כאן מתייחסים לטנדר הזה ותבין למה המחיר שלו כזה גבוה.

פיתחו מסביב לרכב הזה מיתוס מטורף.

הקימו כתות שלמות על טהרת הרכב הזה.

ערימת פח כזאת לא ראיתי אף פעם, קצת יותר מהDL שהיה לי.

כן כן, היה לי סובארו טנדר, זה לא רכב שאפשר לנסוע בו, מה גם שמכנית הוא חלש פי כמה וכמה מכל טנדר אחר שתמצא, אמינות בתחת שלי, יש גבול. הוא לא הרבה יותר אמין מטנדר מזדה בנזין. (אם בכלל דרך אגב)

צאו מזה!

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לחברי הפורום!

יש לי סובארו טנדר ולפני שבוע הייתי מעורב בתאונה .

כתוצאה מכך כל הפרונט של הרכב נפגע.

אני מחפש סובארו טנדר שנת 93 1600 סמ"ק לחלפים אולי משהו בפורום יש לו מידע.

פתוח לרעיונות אחרים.

• תוכן חדש...