Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני אמור לקבל רכב חדש מליסינג : פורד פוקוס החדשה או רנו מגאן .

אני מתלבט בטירוף, והדבר הכי חשוב לי הוא נוחות נסיעה של הרכב ב-ל-ב-ד, כלומר התנהגות של הרכב בזעזועי הכביש.

לא מעניינים אותי מהירות/תאוצה/יופי וכו'...

כיום יש לי פורד פוקוס והיא מדהימה מהבחינה הזו, היא ממש "משייטת" לה על כל המפגעים של מע"צ ונותנת לנהג הרגשה מדהימה של נוחות נסיעה.

השאלה אם גם במגאן יש את נוחות השיוט הזו או שהיא "מקפצת" יותר ?

(אני שואל את זה כי יש לי טראומה ממאזדה 3 שאחרי שעה של נסיעה בה הרגשתי כמו חולה פארקינסון מרוב הנוקשות והקפיצות של האוטו הזה.)

זה ממש חשוב לי אז אשמח לשמוע חוות דעת של מי שנסע בשניהם.

פורסם

אם אהבת את הפוקוס הישנה והתלהבת ממנה כל כך, אתה תאהב גם את החדשה (שאני אישית התאכזבתי מהנהיגה בה).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כן אבל יש עדיפות של 6 כריות אוויר לרנו מגאן ולכן חשבתי לעבור אליה.

השאלה אם גם היא נוחה באותה מידה מהבחינה של נוחות על הכביש (מהמורות וכו') כמו הפוקוס, אם כן אני אקח אותה.

(רציתי נסיעת מבחן אבל יש רק לעוד שבועיים ואין לי את הזמן הזה..)

אשמח לתשובה מעמיקה :)

פורסם

המגאן מאוד נוחה. אין לה יתרונות נוספים, כרכב ליסינג, על פני הפוקוס (חוץ אולי מעיצוב פנים - עניין של טעם, אני לא אוהב לשבת בפוקוס, המגאן בסדר מבחינה זו). מניסיון של כמה וכמה נהגי מגאן ליסינג, כמות התקלות של המגאן חורגת מהסביר, עד כדי כך שזה יעצבן אותך גם אם זה לא יעלה לך גרוש.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני הייתי הולך על הפוקוס כי כל התקלות המוכרות ברנו מגאן יכולות לעלות לך בזמן ובעצבים אפילו שלא תוציא אגורה...

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בתור אחד שנהג על רוב רכבי הליסינג רמה 2

אני יכול להמליץ לך על המגאן מבחינת הנוחות

מפני שהיא יותר נוחה מפוקוס [אבל בו נשים את הקלפים על השולחן רוב האנשים לא ירגישו כי ההבדל בנוחות הוא די מינורי שתיהן דיי "מגהצות את הכביש" ]

מה שכן תרגיש בפוקוס החדשה [למרות שזה לא ממש מעניין אןתך] זה שהאוטו

ל א ז ז ! ! !

הוא פשוט עגלה [מנוע 100 כ"ס] על השילדה החדשה פשוטי חלש מדי

עדיף לך המגאן יש לה 115~ כ"ס וזה טיפונת טורם .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אוקיי אין ספק שאם המגאן נוחה לפחות כמו הפוקוס ואפילו יותר ממנה,

ושניהם אכן "מגהצות" את הכביש באותה מידה אז עדיפה המגאן משום שהיא מגיעה עם 6 כריות אווירוהיא יותר מרווחת. (נכון אין לה חלונות חשמל מאחורה וזה די כואב)

• תוכן חדש...