Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשלושה חודשים רכשתי רנו מגאן RXT סדאן שנת 2001. מיד עם הרכישה החלפתי רצועת טיימינג+פולי עקב קילומטראז. אתמול ,במהלך נסיעה ,נשמעה מעין חרקה והאוטו כבה. שאלתי חבר ולדעתו הלכה רצועת הטיימינג.חזרתי למוסך בו החלפתי את הרצועה, מוסך מורשה רנו , ודרשתי שייבדקו האם מדובר ברצועה.הם פתחו את המקום בו יושבת הרצועה וראיתי שהיא שלמה אבל השיניים שלה אכולות. כמו כן, הגלגל עליו יושבת הרצועה היה קרוע, כלומר- מסביב לגלגל יש מעין פח נחושת והוא נקרע .כמובן שנגרם נזק למנוע, אני לא יודע עדיין מהו. האם הקריעה שעליו יושבת הרצועה קשור להתקנה של רצועת הטיימינג? האם המוסך כשל?מצידם הם טוענים שאין קשר.

הנזק בין 6000-8000 ש"ח .אל מי עליי לבוא בתלונות?

פורסם

על המוסך שעשה את הטיימינג לרכב.

יכול להיות שבעת ביצוע העבודה הם לא בחנו\החליפו את כל החלקים שהיה צריך להחליף והנה מה שקרה.

שעושים טיימינג לא רק מחליפים רצועה... יש המון דברים ורכיבים לבחון ולהחליף! אם צריך.

אם אחרי שלושה חודשים הלך הטיימינג המוסך כנראה אשם והוא צריך לשאת בעלויות.

פורסם

במוסך מורשה :

1.הטיפול נעשה בתוספת מע"מ כך שתמיד יש אחריות.

2.כל החלפים צריכים להיות מקוריים ואם לא הוצע לך וביקשתה חליפי (מה שאני לא מאמין שיעשו במורשה) הרצועה אצלך צריכה להיות מקורית.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אם אתה הולך לשלם על זה אז אתה פשוט פראייר, תפנה למחלקת שירות של קרסו ותמרר להם את החיים.

לא ייתכן שהחלפת רצועה לפני 3 חודשים והיא נקרעה ביגלל חלק שקשור בה, המוסך היה צריך להחליף את כל החלקים שקשורים בהחלפת טיימינג יכל ליהות שהם פיספסו משהו בכל מקרה אל תוותר.

פורסם

מניסיון לא מועט עם אחריות של רנו על טיפולים וחלקים: בשום פנים ואופן אל תשלם על התיקון. זאת האחריות של המוסך ואם הוא לא מודה בכך, תגיש תלונה באיגוד המוסכים ותפנה למחלקת שרות לקוחות של קרסו. זאת האחריות הבלעדית שלהם.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני רק אומר לך שבקרסו לא הולך חלק בכלל, הם אלו שצריכים לשאת באחריות ולא אתה.

יש לי כבר ניסיון עם קרסו עם המשאית הקודמת שלי ניסן והם פשוט חלאות אדם שם.

השירות גרוע ביותר וכך גם היחס אז אני הייתי מוותר על ללכת לשרות לקוחות ולהתחיל בצעדים קיצוניים.

אגב, גם אני בתהליכים עם עורך דין בשביל לתבוע אותם על כל הנזק הרגשי והכלכלי שנגרם לי עקב המשאית הזבל שהייתה לי.

נ.ב

תנסה להביא שמאי שיבדוק את מידת הנזק ובאמת שיגיד את דעתו על מי שאשם בתקלה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מניסיון של קרוב משפחה...

לפני שאתה ניגש למחלקת שירות, תביא שמאי שיעריך בכתב את הנזק שנגרם למנוע ואת הסכום הדרוש לתקנו.

לאחר שקיבלת את זה בכתב , תיגש עם החשבונית שקיבלת מרנו במעמד הטיפול, ואל תוותר ככל חלק שהוחלף במוסך ישנה אחריות לשלושה חודשים, למיטב ידיעתי ישנם חלקים עם אחריות מוגדלת מצד היבואן לדוגמא משאבת מים(שנמצאת אגב באזור חגורת הטיימינג) כך שלפי דעתי האחריות עוברת על 3 חודשים הנדרשת בחוק, יתרה מזו במיוחד אם החלק הינו חלק מקורי.

אל תוותר בקלות, תיגש למחלקת השירות עם הניירות מסודר כך שלא יצליחו להעביר את הנושא הלאה, מניסיון אישי , לא עם רנו . לאחר איום קטנטן על פנייה למדור צרכנות מסויים, העיניין טופל במהירות. (תושבת מנוע אחורית הייתה תקולה ).

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

זה בדיוק העניין. הרצועה לא נקרעה. מה שנפגם זו טבעת נחושת שיושבת על אחד מגלגלי הטיימינג. הטבעת מונעת מהרצועה לצאת החוצה. בד"כ החלק הזה הוא יציקה אחת, אך לא במקרה של רנו.

הרצועה נפגמה בגלל הגלגל נחושת שנקרע/נאכל.

האם יש בפורום מכונאי/מומחה שיכול להבין את הבעיה לעומקה ואת המשמעויות שלה?

אם טבעת הנחושת נפגמה כתוצאה מבלאי,הרי שאין אפשרות להוכיח רשלנות של המוסך.

מצד שני, התיזמון בין החלפת הרצועה לתקלה החמורה מסריח. (3 חודשים בלבד).

החלטתי להזמין שמאי שייבחן את הרכב ויעריך על מי מוטלת האחריות.

פורסם
יש לי כבר ניסיון עם קרסו עם המשאית הקודמת שלי ניסן והם פשוט חלאות אדם שם.

אם יש לך ניסיון כ"כ רע עם קרסו, למה הזמנתם מהם עוד משאית?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קרסו לא מייבאים את המשאיות של רנו. "מאיר" מייבאים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
יופי רוני, עכשיו בגללך הוא הוסיף עוד שורה בחתימה שלו :-D

28/05/06 הזמנתי משאית חדשה רנו מידלום 2006 10 טון 220 כ"ס מגיע לי תתחדש !

מיובא על ידי מאיר ולא על ידי קרסו !!!!

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...