Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש דרך פשוטה ונוחה להפטר משמן משומש - נניח, בתחנות דלק?

תודה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יש ליד הבית שלי חורשה, יש מלא חול, חופר בור קטן ושופך לשם את ה-4 ליטר שמן משומש, אולי יהיו כאלו שיחשבו שזאת לא הדרך לעשות את זה, אבל זה לא מפריע לאף-אחד ואני לא היחיד שעושה את זה!

(הרי למדתי מאיפשהו את השיטה לא :wink:)

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני רק מקווה שהשמן הזה יחלחל למים שרק אתה תשתה ושרק אתה תסבול מהתופעות הלוואי של השמן שאתה שפכתה. ומתי כבר האנשים יבינו שלא יורקים לבאר שממנה שותים.

וזה שאחרים עושים את זה לא אומר שזה בסדר תקין

פורסם
יש ליד הבית שלי חורשה, יש מלא חול, חופר בור קטן ושופך לשם את ה-4 ליטר שמן משומש, אולי יהיו כאלו שיחשבו שזאת לא הדרך לעשות את זה, אבל זה לא מפריע לאף-אחד ואני לא היחיד שעושה את זה!

אני מקווה שאתה לא יודע ששמן גורם לסרטן אחרת לא היית עושה את זה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אולי במקום להפוך את השרשור הזה למשהו שלילי וללמד איך לזהם, אנשים ירשמו פה כתובות של מקומות שבהם ניתן לרוקן את השמן המשומש?

אני מכיר מוסך בקיבוץ חורשים שיש לו מיכל גדול שניתן לרוקן אליו.

בבקשה תוסיפו.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

כי עפר אתה , ואל עפר תשוב (החלפת שמן עלינו) :? .

פורסם

אני לא יודע אם מה שאני עושה זה טוב אבל אני שופך את השמן לתוך שקית אשפה כפולה שלא ישפך סוגר אותה הרמתית ע"י קשירה וזורק לפח

טוב או לא טוב?

יום טוב

ישראל

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

לא טוב!

לא שונה בכלל מאדון מאטריקס שהוא בחזקת פושע סביבתי (ואין כאן סמיילי צוחק, מה שאתה עושה זה פשוט פשע סביבתי, נקודה סוף)... השקית הכפולה סופה להיקרע והשמן יימצא את עצמו מחלחל לאדמה.

משמן נפתרים אך ורק במקום שיש לו מיכל שמן שעובר שאיבה מקצועית ומחזור בסופו של דבר, כמו תחנת סיכה או מוסך.

מוטי

פורסם
אני לא יודע אם מה שאני עושה זה טוב אבל אני שופך את השמן לתוך שקית אשפה כפולה שלא ישפך סוגר אותה הרמתית ע"י קשירה וזורק לפח

טוב או לא טוב?

יום טוב

ישראל

הרגת אותי מצחוק עכשיו, נראה לך שהשקית תישאר סגורה לנצח?

אין לכם עוד מקומות שאתם מכירים לשפיכת שמן משומש?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אני יגיד לך מה אני עשיתי מהשמן שהחלפתי לאוטו פתחתי את הביוב הענק הזה שיש לי בשכונה ושפכתי אותו שם לא הזיק ולא הפריע לאף אחד

פורסם

תגידו כלכך קשה לכם לשפוך את זה במקום מסודר?

אחד קובר באדמה, אחד מניילן בשקית, אחד שופך בביוב...

אחרי זה אתם ואנחנו נשתה את זה ונשחה בתוך זה בים..

זה מה שאתם רוצים?

תמצאו מקום באיזור שלכם שמוכן לקבל את השמן, יש הרבה ואלא אם כן אתם גרים באמצע המדבר אני דיי בטוח שיש אחד בטווח של 20 ק"מ ממכם...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לכל אלו שנפטרים מהשמן בדרך יצירתית - אתם מזהמים את מי התהום שאנחנו שותים. ולא חשוב כרגע מה הדרך (אשפה, ביוב, ישר לאדמה) - זה מגיע בסוף למי השתיה.

תעשו טובה לאנושות ותפסיקו עם ההרגלים האלו, רוב המוסכים יסכימו לקבל שמן משומש למיכל הייעודי שלהם בלי בעיה ובלי תשלום.

אפילו לא צריך לנסוע במיוחד, פשוט תשימו את השמן הישן במיכל ובפעם הבאה שתעברו ליד מקום כזה תיכנסו פנימה ותבקשו להיפטר מהשמן. נורא פשוט, חינם, ולא מזהם.

אגב אותו נוהל לגבי שמן גיר, נוזלים הידראוליים (ה"כ, גיר אוטומט) , נוזל קירור, ובעצם כמעט כל נוזל שקשור לרכב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...