Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Castrol GTX Plus made in U.A.E

Jenek
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום

אתמול קניתי שמן מנוע למצובישי צ'אמפ שלי

זהו שמן לפי המלצת יצרן (ספר רכב)

Castrol GTX Plus 20W-50

למתה מאחורה על הגלון רשום :

MADE IN U.A.E

מה זה אומר? איפה זה מיוצר?

ומה אתם אומר על השמן הזה?

תודה...

פורסם

לפי מה שמצאתי United Arab Emirates

בקשר לחתימה חסכונית רושמים ככה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בטיפול הקודם גם אני שמתי שמן כזה רק בצמיגות 10-40, ובאנגלית היה רשום שזה מיוצר ב"מעבדות המזרח התיכון". כמו כן חצי מהכיתוב היה בערבית.

אני לא יודע מה מקור השמן ואיפה הוא יוצר, וזאת בדיוק הסיבה שאני לא אקנה יותר קסטרול. שווה להשקיע עוד 40 ש"ח על מוטול חצי סינטטי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

Starlet16v, כאשר מצויין "מעבדות המזרח התיכון" הכוונה היא ל"פז שמנים וכימיקלים" שבחיפה.

חלק גדול משמני קסטרול המשווקים בארץ, למעשה, מיוצרים בארץ, בהסכם עם קסטרול העולמית.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
Starlet16v, כאשר מצויין "מעבדות המזרח התיכון" הכוונה היא ל"פז שמנים וכימיקלים" שבחיפה.

חלק גדול משמני קסטרול המשווקים בארץ, למעשה, מיוצרים בארץ, בהסכם עם קסטרול העולמית.

אפי.

אז עם הוא מיוצר בארץ למה שיהיה רשום בערבית?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

היום החלפתי פלאגים, מסנן ושמן מנוע כמובן במיצובישי שלי

(Castrol GTX Plus made in U.A.E)

המנוע עובד חלק והכל טוב ויפה, אבל !

לדעתי השמן הקודם היה יותר טוב L

(Liqui Moly 10W40 MADE IN GERMANY)

יש דעות אחרות?

יכול להיות שהו יותר טוב אחרי 10 אלף ק"מ מ GTX חדש?

הבדל של 10 ¤ במחיר.

אגב שחן שלי עובד בפז כימיקלים חיפה, והציעה לי שמן בגלון ירוק ("צ")

במחיר מצחיק, לפי מלים שלו זה בדיוק אותו שמן GTX 20/50 של קסטרול

על הגלון רשום 2640

פורסם

אם המנוע שלך חשוב לך, תשקיע בשמן טוב כמו LM,ELF,MOBIL

שמן בפח ירוק עם הכיתוב "צ" ו2640 זה שמן צבאי לממסרות.

לא יודע אם הוא עומד באיזשהם תקנים אבל אצלנו שמים אותו ברכבים "לבנים" ששותים שמן.

חוץ מזה שמתי לב שאחת מתופעות הלוואי שלו על קנגו ומגאן זה רעש חזק מהשסתומים בהנעה קרה

והנעה קשה יותר, כנראה בגלל הצמיגות.

בקיצור אל תחסוך על שמן מנוע איכותי ופילטר שמן מקורי. זה לא משתלם וחבל על המנוע.

פורסם

אז רגע,

אתה אומר שקסטרול GTX 10-40 סופר-דופר יקר = 4 ל' פז 10W40 ב 50 ש"ח?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...