Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסחרית עד 15000 שקל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום.

אבי מעוניין בקניית רכב מסחרי להובלות קטנות מאוד שיסע אולי 4 ימים בשבוע.

במחיר הזה הומלץ לי על מיצובישי L300 משום שאפשרי גם להסיע אנשים ברכב וזה יכול להיות שימושי לנו.

הרכב צריך להוביל דברים קטנים אך בכמות לא ממש קטנה ובעצם ישמש גם כמחסן נייד.

מה אתם אומרים על ההצעה שקיבלנו?

אב ובלי דיזל.

תודה מראש.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תיגע ב מיצובישי אל 300. במחיר הזה אתה תמצא כלי ישן יחסית, עם הרבה תקלות שכל אחת מהן תעלה לך בערך חצי ממחיר הקנייה. חוץ מזה זהו כלי מאוד מסוכן על הכביש ולא נוח בעליל.

חפש פולקסווגן טרנספורטר ישן (מנוע אחורי), שיעשה לך את העבודה והאחזקה שלו במוסכים שאינם ברשת צ'מפיון זולה יחסית. הוא יסיע נוסעים בנוחות ובבטחה, יוביל כל מה שתרצה, וייתן תמורה מצויינת.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

מר סאאב היקר, אשמח אם תפנה אותי לאתר שערך מבחני ריסוק לטרנספורטר (מהדור שהוצג התחילת שנות השמונים) שאתה קובע בנחרצות שהפלקסוואגן היא מכונית בטוחה יותר. או ששוב פעם אתה מנחש.

מנסיון בחברה של אבא שלי (היו לו מספר טרנספורטרים מהדור הנ"ל והיו לו גם L300) הדבר האחרון שאפשר להגיד על הטרונספורטר זה שהיא יותר אמינה מהמיצובישי. אחת הסיבות שהוא כבר לא רוכש טרנספורטר זה רמת האמינות ועלויות האחזקה הגבוהות שלה.

אני מסכים שהמיצובישי לא נוחה (כאשר היא לא מועמסת, מצד שני גם הטרונספורטר לא) ולא יציבה בכל מהירות (יש לה נטיה מטורפת להיגוי יתר, אבל לא מהסוג שעושה כיף). אבל כרכב עבודה, מדובר על רכב מאוד אמין שלא עושה הרבה בעיות. רוב הגרסאות שנמכרו בארץ הם מסוג דיזל (מנוע אמין מאוד,חסכוני מאוד אבל מאוד חלש-מצד שני מי רוצה לנסוע באוטו הזה מהר) להבדיל מהטרונספורטר שהוצעה ששם רוב הגרסאות הם בנזינים.

יש לה יכולת העמסה גבוהה יותר, שימושית יותר (שני דלתות צד ובנוסף פתח כניסה מדלת אחורית טובה יותר-תנסה להכניס משהו לטרונספורטר שחצי מהחלק האחורי שמור למנוע:mm_nah: ), יכלות תימרון עדיפה, מאובזרת יותר (זה ישמע מצחיק, אבל יש לה מזגן מקורי והגה כוח, לא בכל הגרסאות של הטרנספורטר היה את הלוקסוס הזה) בקיצור כרכב יעודי לעבודה מדובר על עיסקה לא רעה, בהתחשב במחיר. אופ' נוספת ודומה זה היונדאי H100 דיזל שהיא למעשה מיצובישי בתחפושת.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

ROEY B , קרא את מה שכתב פותח השרשור. אני איני מנחש שום דבר, רק שהמיצובישי שאתה ממליץ עליו לא נבחן בשום מקום. אגב, לטרנספוטר מנוע אחורי עשו מבחן ריסוק בארץ בסוף שנות ה 80. צ'מפיון ערכה את המבחן והוא סוקר בכלי התקשורת.

פותח השרשור מציין שהוא ייסע מעט ועמיס מעט, אז מה לכושר הובלה שאיני בטוח בעדיפות המיצובישי למה שנכתב ? הבחור גם כתב שאינו רוצה דיזל, אז למה אתה ממליץ לו על דיזל או על הבנזין הצמא ביותר בשוק ? לך תמצא סעפת פליטה למצובישי אל 300 בנזין. הן מתפוצצות אצל כולם, יש להשיג רק בחברה במחיר של מעל 5000 ש"ח. נסה להשיג למיצובישי קרבורטור, וגם זו משימה לא קלה כלל. לטרנספורטר יש הגה נהדר גם כאשר אינו מתוגבר, למרות שרובם כן. לכולן הרכיבו מזגנים, כך שגם זו אינה דאגה. לידיעתך, החל משנתון 1989 כל רכב שנפח המנוע שלו גדול מ 1500 סמ"ק מחוייב במזגן על פי חוק.

שבת שלום,

אורן

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

תבינו,אבא שלי נוסע גג על 100 באיילון ועם המסחרית זה יהיה פעם בשנה.

בעיר הוא נוסע ממש לאט בגלל שהוא עוצר הרבה.

מה בקשר לסעפת פליטה למיצובישי?

אפשר הסבר קצר?

פורסם

מה בקשר לסעפת פליטה למיצובישי?

אפשר הסבר קצר?

סעפות הפליטה במנועי הבנזין של המיצובישי אל 300 נסדקות בערך בגיל 5 עד 7 שנים. היות וכל הסעפות המשומשות מכלי רכב מושבתים נוצלו מזמן, המקור היחיד הזמין היום הוא היבואן. היות והוא יודע על בלעדיותו בשוק? הוא נוקב במחיר גבוה מאוד, מעל 5000 ש"ח לסעפת.

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
שלום לכולם ושבת שלום.

אבי מעוניין בקניית רכב מסחרי להובלות קטנות מאוד שיסע אולי 4 ימים בשבוע.

במחיר הזה הומלץ לי על מיצובישי L300 משום שאפשרי גם להסיע אנשים ברכב וזה יכול להיות שימושי לנו.

הרכב צריך להוביל דברים קטנים אך בכמות לא ממש קטנה ובעצם ישמש גם כמחסן נייד.

מה אתם אומרים על ההצעה שקיבלנו?

אב ובלי דיזל.

תודה מראש.

למה שלא תנסה להשיג L400

שנת 95 ?

ואני חושב שאפילו טרנספורטר 94 ומעלה (הצרוה החדשה) נכנסת לך יפה

L300 כמדמוני עולה חצי מהתקציב שנתת עם לא פחות

פורסם
תחליט בנזין או דיזל?

אני הייתי ממליץ על וואנדורה..

אופס התכוונתי לא דיזל...

לא נראה לך שונדורה זה הרבה דלק ומיותר?

מה זה L400?

לא שמעתי עליו...

פורסם
ROEY B , קרא את מה שכתב פותח השרשור. אני איני מנחש שום דבר, רק שהמיצובישי שאתה ממליץ עליו לא נבחן בשום מקום. אגב, לטרנספוטר מנוע אחורי עשו מבחן ריסוק בארץ בסוף שנות ה 80. צ'מפיון ערכה את המבחן והוא סוקר בכלי התקשורת.

פותח השרשור מציין שהוא ייסע מעט ועמיס מעט, אז מה לכושר הובלה שאיני בטוח בעדיפות המיצובישי למה שנכתב ? הבחור גם כתב שאינו רוצה דיזל, אז למה אתה ממליץ לו על דיזל או על הבנזין הצמא ביותר בשוק ? לך תמצא סעפת פליטה למצובישי אל 300 בנזין. הן מתפוצצות אצל כולם, יש להשיג רק בחברה במחיר של מעל 5000 ש"ח. נסה להשיג למיצובישי קרבורטור, וגם זו משימה לא קלה כלל. לטרנספורטר יש הגה נהדר גם כאשר אינו מתוגבר, למרות שרובם כן. לכולן הרכיבו מזגנים, כך שגם זו אינה דאגה. לידיעתך, החל משנתון 1989 כל רכב שנפח המנוע שלו גדול מ 1500 סמ"ק מחוייב במזגן על פי חוק.

שבת שלום,

אורן

ענק! ממתי התחילו לערוך מבחני ריסוק בארץ?!? אגב, מהם הפרמטרים בהם הוא נבחן? ועפ"י אילו מדדים? עוד לא הגעתי לחלק הבאמת טוב, צ'מפיון (היבואן) ערך מבחני ריסוק פנימים משלו, תרשה לי לנחש את המבחן שלהם הוא עבר בהצטינות:roflmao: ! אשמח (בשיא הרצינות) אם תוכל להפנות אותי למבחן הנ"ל.

אגב, לטענתך לא בוצע מבחן ריסוק למיצובישי, אז כיצד אתה טוען שהיא בטיחותית יותר???

לגבי חלקים למנוע הדיזל והבנזין, מנסיון, אני יכול להגיד לך שיש מגוון רחב של חלקים משותפים למיצובישי וליונדאי, כך שדי קשה לי להאמין שיש מחסור של חלקים לרכבים הללו (להזכירך במשך שנים היה המיצובישי ואחריו היונדאי, הרכבים הנמכרים ביותר בקטגוריה- להבדיל מהטרנספורטר שכבר בקושי רואים והיא שווקה עד לתחילת שנות התשעים, משמע לא הרבה אקזמפלרים נשארו)

פותח השירשור אמר שהוא לא פוסל בנזין (אגב, אם הוא מתעקש ישנם גם L300 בנזין)

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

לא צריך להיות מרסק מכוניות סדרתי כדי לדעת שטרספורטר בטיחותי יותר מ-L300. מספיק ליסוע על המיצובישי כדי להבין זאת...

סאאב צודק, קח טרנספורטר, טרנזית, אל תיגע במלוכסנים המתגלגלים האלה, L300 ודומיו.

dirty old man

need love too

פורסם

ROEY B אני חושב שאין מקום לצורת התחייסות כשלך לגולשים בפורום. "מועדון סאאב" הוא איש מקצוע ותיק בענף הרכב, ושימש בין השאר כבוחן רכב בצ'מפיון, כך שכנראה יש לו על מה להתבסס.

האם נהגת, או כל הפחות נסעת ב-L300 ? אני מסופק...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...