Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להסביר לי את התופעה הבאה בבקשה?

06.jpg01.jpg

מילא הקדימה שלה, אבל האחורה פשוט זוועה.

ראיתי אותה על הכביש ונדהמתי עד כמה אוטו יכול להיות מכוער!!

פעם צחקו פה על הC4 סדאן, נראה לי שזאת בדיחה בפני עצמה!

מוגש כאזהרה לציבור.

Polo 2012

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה אתה פותח שרשור פה? תגיב בשרשור המכונית המכוערת ביותר.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה בא באדום? עם סאנרופ? ג'נטים מגנזיום 14"?

רכב מ-ה-מ-ה-ם!!!!!1

:roll:

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם
שיא האירוניה: בחור עם הונדה סיוויק מצביע בזלזול על רכב מכוער אחר.... :screwy:
12345

זו היתה הרמה להנחתה.

אגב, אני לא מבין מה כולם פה ממורמרים כל כך על העיצובים הלא שגרתיים של סאנג-יאנג האלה, לטעמי שייצרו מכוניות מכוערות, מה שבטוח הוא שלכל הרכבים שלהם יש ה-ר-ב-ה יותר אופי מלכל הקופסאות הזהות שנעות על הכבישים ושכל מה שמבדיל אותן אחת מהשניה זה הסמל על המסכה מנוע....

אנשים פה שנוסעים הסיביק, אלמרה, גולף ושברולט "אופטרה" עושים רוח כאילו המכוניות שלהם ירדו שלשום משולחן השרטוט של ברטונה

אני מעדיף לנסוע באוטו מכוער וייחודי מאשר להתנייד בפחנוע שהזיהוי שלי אליו בחניה ענקית יהיה האזעקה המצפצפת

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

נא לא להעליב את הניק! תודה.

בהשוואה לדבר הזה ....rodius.jpg

מה שפורסם לא כל כך נורא.. אני לא אומר שהוא קרוב למשהו יפה אבל איך שהוא אפשר לסבול.

פורסם

טוב שהם לא העתיקו את הפנסים הקידמיים מהS-CLASS החדשה...

פורסם

גם הג'אנטים שלו לא מוסיפים ל"יופי"...

מצד שני אולי הקוריאנים רואים משהו שאנחנו לא...

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
טוב שהם לא העתיקו את הפנסים הקידמיים מהS-CLASS החדשה...

איך ידעת שזה מדיוק מה שהם עשו? הם פשוט ישבו וחשבו... "יש לנו הכל חוץ מפנסים קדמיים....מעניין ממי נגנוב את העיצוב....אגב, של מי ה- S-Class שחונה בחוץ?" :twisted:

כל רכב והעיצוב שלו. מי שלא אוהב לא קונה. גוזל, אם כל-כך מפריע לך העיצוב שאתה לא ישן בלילות אתה יכול להבדק. מה הפואנטה של השרשור?

תודה על האזהרה אגב.

• תוכן חדש...