Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עזבו את הסמל, אני אשאל ככה:

נגיד שהסאנגיונג הזה היה נוסע כמו פורשה 911. ביצועים, אחיזה, תחושות, הכל - 1 ל-1 פורשה. והיה עולה חצי מהפורשה. מישהו פה היה קונה אותו?

ברור!

מה שלפי דעתי מעניין פה את רוב האנשים זה ביצועים ופחות עיצוב {לפחות ככה זה אצלי}

{ראה ערך אימפרזה GT}

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נגיד שהסאנגיונג הזה היה נוסע כמו פורשה 911. ביצועים, אחיזה, תחושות, הכל - 1 ל-1 פורשה. והיה עולה חצי מהפורשה. מישהו פה היה קונה אותו?

נגיד והוא היה עולה כמו חצי פורשה ומספק את אותה החוויה.. , הייתי קונה ומייד אחרי זה מחפש לו כל מיני קיטים שיסתירו את הכיעור.. , כל דבר , מצדי לחתוך חצי מהפח של האוטו רק שלא יראה ככה...

אני רציני לגמרי..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

בוודאי.:mm_yeah:

מזכיר לי את נסיעת המבחן על הסופרב של סקודה. הנציגה של היבואן סיפרה שלקוח שקנה את הרכב, החליף את הסמלים של הרכב ל-VW...:roll:

Veni Vidi Vici

פורסם

אכן, כמו שנאמר, לסאנגיונג יש עוד מה ללמוד בכל הקשור לכיעור ממיטב המעצבים של פונטיאק.

מי שהצליח לעצב את האצטק ראוי לפרס כלשהו, הרכב בהחלט מדהים מכל כיוון ברמת הכיעור המטורפת שלו.

רמה בפני עצמה.

מוטי

פורסם

מזכיר לי את נסיעת המבחן על הסופרב של סקודה. הנציגה של היבואן סיפרה שלקוח שקנה את הרכב, החליף את הסמלים של הרכב ל-VW...:roll:

ליאור, האידיוט הזה מתגורר ברחובות - אני רואה אותו לא מעט

הוא שם חישוקים של A8 ושם עליהם סמל של VW גם כן.

די לטמטום די :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מצד שני אולי הקוריאנים רואים משהו שאנחנו לא...

אכן רואים, ורואים הרבה מזה:

absinthe-cannabis-vodka.jpg

אני סבור למדיי שאתם תסכימו איתי שהאוטו הכי מכוער שיש זה פונטיאק אזטק.

אכן רכב מכוער להפליא... מזכיר טויוטה פריוס על סטרואידים

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
12345

זו היתה הרמה להנחתה.

אגב, אני לא מבין מה כולם פה ממורמרים כל כך על העיצובים הלא שגרתיים של סאנג-יאנג האלה, לטעמי שייצרו מכוניות מכוערות, מה שבטוח הוא שלכל הרכבים שלהם יש ה-ר-ב-ה יותר אופי מלכל הקופסאות הזהות שנעות על הכבישים ושכל מה שמבדיל אותן אחת מהשניה זה הסמל על המסכה מנוע....

אנשים פה שנוסעים הסיביק, אלמרה, גולף ושברולט "אופטרה" עושים רוח כאילו המכוניות שלהם ירדו שלשום משולחן השרטוט של ברטונה

אני מעדיף לנסוע באוטו מכוער וייחודי מאשר להתנייד בפחנוע שהזיהוי שלי אליו בחניה ענקית יהיה האזעקה המצפצפת

רון.

12345

אמן

פורסם
אני לא מצטט את ההודעה שמעלי.
יש הבדל בין המכוניות של סאניונג למיניהן, לבין הליאנה - הליאנה היא רכב עם עיצוב סטנדרטי ובנאלי ללא שום חידוש.

מצד שני, המכוניות של סאניונג, אין אפשרות להיות אדיש מולן (או לפחות אל מול הפרט ה"עיצובי" ששתלו בהן).

הליאנה, מכוערת או לא, פשוט אין לה ייחוד ואז היא מכוערת רגילה (ויש עוד דגמים כאלה).

לעומת זאת, לסאניונג יש ייחוד וגם אם הן מכוערות (על טעם ועל ריח), הן מכוערות מיוחדות.

פורסם

לאבי יש דייהו(=סאנגיונג) קוראנדו כבר שבועיים. חלק מהאנשים מתייחסים אליו כעוף מוזר מבחינת העיצוב, לטעמי האישי הוא יפה.

דוד שלי קיבל לחודשיים רודיוס מהקיבוץ. אם כמה שמראה לא שגרתי, הרכב עצמו מפצה על זה במקום אין סופי בפנים, וגם האבזור נאה בהחלט.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

אגב יש יותר מסקודה אחת כזו בארץ. ראיתי כבר אוקטביה שמתיימרת להיות פולקסווגן.

• תוכן חדש...