Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם ככה היו מייצרים אותן ב 67!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Holly shit!!!:shock: :shock: זה חדש, מה זה הדבר הזה?!? לא הייתי מתנגד...8):oops::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ואוווו איזה יופי, איזה אגרסיביות!!

איזה ירידה לפרטים וכמובן המנוע נראה כאילו יצא לפני דקה מבית המרקחת

כמעט בילתי אפשרי ליצור רכב כזה בארצנו מכל הבחינות

פשוט לקנא

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

בהחלט אפשרי להרים כאלה פרויקטים בארץ צריך ראש פתוח ל RESTOMOD המון סבלנות תקציב ואיקס על חופרי(שוחרי) המקוריות.

פשוט רכב מדהים מבחינת הגישה של העיצוב, יש יותר רעות אבל לא כאלה מעוצבות, אני למשל אוהב את הדגמים של unique preformence עם מנוע 4.6 מודלרי של SVT.

mufp_0604_1967_ford_mustang_fastack_kona_07_side_view_z.jpg

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אישית - אני דווקא פחות אהבתי את הדש-בורד- הייתי מעדיף במיקרה הזה משהו ב-Oldstyle, אבל הייתי מוכן "לחיות עם זה"!:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אישית - אני דווקא פחות אהבתי את הדש-בורד- הייתי מעדיף במיקרה הזה משהו ב-Oldstyle, אבל הייתי מוכן "לחיות עם זה"!:wink:

מסכים איתך ב 100% נראה כאילו הם סתם דחפו כמה שעונים וזהו

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
מסכים איתך ... :) אבל מה זה קשור למוסטאנג?

לא הכל קשור למוסטנג, דווקא לצד הנכון התיחסתי...הכי נכון זה פה, ולשנות תפיסה ותרבות מוטורית צריך כוח, כמות, ורצון, רגע, אבל על זה דיברנו בפרטי......

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...