Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב עד 230 אלף ש"ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכותרת מדברת בעד עצמה. מעוניין לקבל הצעות לרכישת רכב חדש מהחברה במחירים הנעים בין 200-230 אלף ש"ח, כמובן שאפשר בפחות ואפשר בטיפה יותר (לא לחרוג יותר מדי מן התקציב).

דרישות:

• נוחות- חשוב מאוד שיהיה נוח לנסיעה, בייחוד לנסיעות ארוכות. מדובר על רכב שיסע לא מעט (ממוצע של 60 אלף קילומטר לשנה).
  • אבזור- שוב, חשוב מאוד שהרכב יהיה מאובזר ככל הניתן, יוקרתי ומפנק.
  • איכות נסיעה- עוצמת המנוע באמת שלא חשובה, הרכב לא נקנה במטרה 'לדפיקת ריסיים' או להאצות מהירות בצמתים. הרכב נועד לנסיעה רגוע ובסך הכל לא מצופה ממנו לתת ביצועי מנוע ותאוצה גבוהים. מה שחשוב הוא שנהיגה תהיה איכותית, אחיזת הכביש תהיה טובה והמנוע לא יאכזב.
  • עיצוב חיצוני- ללא ספק, חלק חשוב מאוד.. אנחנו לא מהמצטנעים, חשוב מאוד עיצוב חיצוני של הרכב.

זהו זה כרגע. אני אישית חשבתי על אחת האופציות הבאות (ואשמח לקבל שמות נוספים).

Buick lacrosee ברמת גימור ראשונה (200,000) או אולי ברמת גימור גבוהה במחיר של 219,000 ש"ח.

Buick Lucerne- ברמת גימור הבסיסית (שהיא לא רעה בכלל יש לציין), למרות שיש משהו באוטו שהוא פשוט מדי בשביל המחיר שלו.

Skoda Suprb- ברמת גימור גבוהה (209,000 ש"ח).

Audi A4- רמת גימור ומנוע בסיסי (250,000 ש"ח).

VW PASSAT- בשום פנים ואופן, יש משהו באוטו הזה שלא עושה לי את זה .. ובטח לא משהו שמנקודת מבטי שווה סכום אסטרונומי. רמת האבזור במחיר הבסיסי של הרכב היא כלכך עלובה ביחס לשאר הרכבים שזה פשוט... לא זה.

שבת שלום

Lexus CT200H

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חשבת על דיזל?

סקודה סופרב בגירסת הדיזל

פאסאט בגירסת הדיזל

סיטרואן C5 בגירסת הדיזל

הייתי שוקל כול אחת מהאופציות האלה כמות הנסיעה שלכם בשנה היא גבוהה מאוד ודיזל השתלם לכם מאוד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

60 אלף קילומטר בשנה מצריך דיזל אז הביואיקים ירדו.

אם אתה לא אוהב את הפאסאט זה משאיר אותך עם סקודה סופרב 1.9 TDI וסיטרואן C5 2.2 HDI

שניהם נוחות (הסיטרואן קצת יותר), שניהם מרווחת (הסקודה קצת יותר), שניהם נאות ויהיו מאובזרות מאוד עם תוספות של עד 230K.

פורסם

האאודי נראית לי האופציה הכי טובה מהדברים שהצעת (חוץ מהפאסאט), מחיר גבוהה מאוד ולא בטוח

שווה את התמורה..ביואיקים אני לא אוהב, סופרב נחמדה ומרשימה אבל לא עושה את זה..

לדעתי כדאי לחשוב על B4 (שזוכה לפייס-ליפט בשנתון הבא) או על הקאמרי החדשה.

1.8T 8)

פורסם

תיקון להודעה שלי מלמעלה ולקסנון

לפי בדיקה שעשיתי עכשיו הסופרב נמכרת עם מנוע דיזל 2.5 ליטר בלבד ומחירה הוא יותר מ270K שקלים.

ככה שהסופרב בגירסת הדיזל יורדת מהפרק.

לדעתי פאסאט דיזל תיהיה אופציה מצויינת, גם הסיטרואן.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

איפה ביררת את זה?

במחירון מגזין אוטו, אתר מוטוקאר, אתר נטקאר ולא פחות חשוב באתר של סקודה הסופרב 1.9 מופיעה.

פורסם

אף לקסוס לא נכנסת בתקציב.

בקשר לב.מ.וו יש את הסדרה 1 אבל לא בדיוק הייתי קורא לה מכונית עם תמורה, חוץ מזה היא בכלל לא עונה לדרישות.

פורסם
חשבת על דיזל?

סקודה סופרב בגירסת הדיזל

פאסאט בגירסת הדיזל

סיטרואן C5 בגירסת הדיזל

הייתי שוקל כול אחת מהאופציות האלה כמות הנסיעה שלכם בשנה היא גבוהה מאוד ודיזל השתלם לכם מאוד.

חברים יקרים, אין צורך בדיזל. מדובר על רכב מהעבודה, מנועי בנזין בלבד..

כמות הקילומטרז' השנתית לא מרתיעה אותי.

Lexus CT200H

פורסם

מהרשימה הייתי הולך על הסופרב.

מה לגביי היונדאי סונאטה החדשה?

היא נראית לא רע בתמונות וגם על הכביש.

asset_upload_file255_12465.jpg

asset_upload_file857_12465.jpg

haters will hate

פורסם

B4 - 3R

:)

ובחזרה לרשימה, אני הייתי הולך על האודי מבלי לפרט יותר מדי פשוט עניין של טעם אישי.

כמה עולה במוו סדרה 3?

שקול גם את זה במידה ולא חורג מתקציבך.

Down shift to drift

פורסם
ב.מ.וו 320 עולה 295K

אם ממש רוצים ב.מ.וו אפשר לברר אם נשאר מלאי מהצורה הקודמת.

חברת הליסינג לא תתעסק עם מלאי רכב 2 שנתונים אחורה (אנחנו מדברים על 2005 כאשר

עכשיו מוכרים בפועל דגמי 2007) כך שהדבר לא רלוונטי.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...