Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב עד 230 אלף ש"ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב בכלל על הסונטה אבל יכול להיות שסופרב באמת מתאימה לך...

לפני שתקנה אותו בכזה מחיר לך לנסיעת מבחן אחרת אוטו האוטו שתקנה יכול להיות הסיוט של החיים שלך ...

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אשמח לשמוע מה יש לאנשים נגד הסונטה החדשה, זה מסקרן אותי שמורידים אותה אוטומטית מהפרק כאילו מדובר בדגם המוחלף.

haters will hate

פורסם

ב 200 אלף שקל, לרכוש יונדאי סונטה, זו טעות.

יש לך את הסופרב, יש לך B4 שהיא אגב הכי מומלצת, פסאט...ואתה הולך לסונטה?!

איפה סונטה ואיפה B4.

פורסם
ב 200 אלף שקל, לרכוש יונדאי סונטה, זו טעות.

יש לך את הסופרב, יש לך B4 שהיא אגב הכי מומלצת, פסאט...ואתה הולך לסונטה?!

איפה סונטה ואיפה B4.

תראה, אני די חולק על הדעה שלכם, אל תשכחו שב200 אלף ש"ח אתם מקבלים סונטה מאובזרת,

מה שבסופרב, פאסט, לה-קרוס או אפילו הB4 תקבלו את האבזור הבסיסי ולא טיפה יותר.. מה שכן,

יונדאי כרכב מפנק בתקציב הנ"ל.. בהחלט לא.

Lexus CT200H

פורסם

אתה הולך להוציא 200 אלף שקל או יותר נכון קרוב לרבע מיליון שקל, וכל מה שמעניין אותך זה האיבזור?

מה עם מנוע\גיר\טכנולוגיה\שילדה\בטיחות...

חוץ מזה שאני לא בטוח בכלל שהסונטה יותר מאובזרת.

פורסם

יש הבדל בין אבזור חבל"ז של סונטה לבין אבזור בסיסי של אאודי וביואיק... הבדל עצום...

אם הבחירה תרד לביואיקים, עדיף שתקחו את זו שנכנסת לתקציב עם גרסת ה-3.6

לגבי השאר - כל אחד והעדפתו

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
יש הבדל בין אבזור חבל"ז של סונטה לבין אבזור בסיסי של אאודי וביואיק... הבדל עצום...

אם הבחירה תרד לביואיקים, עדיף שתקחו את זו שנכנסת לתקציב עם גרסת ה-3.6

לגבי השאר - כל אחד והעדפתו

תגידי, אני יודע שיש לכם ביואיק. האם משתלם באמת להוסיף 19,000 ש"ח עבור ה3.6 המאובזרת?

הפרש המחירים עד כדי כך שווה? יצא לי לראות את הרכב הנ"ל, אבל מן הסתם רק ברמת הגימור היקרה ביותר, בסוכנות אין להם את הרכב ברמת גימור הבסיסית (מן הסתם), ולכן, לא יצא לי לראות בעין את ההבדלים. ברמה הטכנית, אנחנו יכולים לקחת את הגרסה המאובזרת (219,000 שקלים), ברמה המעשית אני לא בטוח שזה כדאי..

Lexus CT200H

פורסם

היונדאי סונטה 3.3 עולה בכל הפרמטרים על הלה-קרוס,כולל בתחום האיבזור.

מהיתרשמות של חבר שאפשר לסמוך עליו שנהג על הסונטה,נאמר לי שהיא חזקה ומהירה,בעלת איבזור עשיר ושקטה,ומהווה שיפור עצום מהסונטה הקודמת.

בנוסף יש ליונדאי עדיפות במתן השירות מהיבואן.

בכל מקרה בצעו נסיעת מבחן בכל המועמדות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בין גרסת ה-3.8 היחסית מיושנת (מה שיש אצלי) לבין גרסת ה-3.6 יש הבדלים רק בכוח המנוע.

3.8 עם 200 כ"ס לעומת ה-3.6 עם 250 כ"ס

לגבי נתוני צריכה אין לי בשביל ה-3.6 אבל יחסית לאמריקאית גדולה ה-3.8 לא מי יודע מה זללנית

שוב כמו שאמר חן - נסיעת מבחן. רק ככה תוכלו לדעת מה באמת עדיף בשבילכם.

פורסם
בין גרסת ה-3.8 היחסית מיושנת (מה שיש אצלי) לבין גרסת ה-3.6 יש הבדלים רק בכוח המנוע.

3.8 עם 200 כ"ס לעומת ה-3.6 עם 250 כ"ס

לגבי נתוני צריכה אין לי בשביל ה-3.6 אבל יחסית לאמריקאית גדולה ה-3.8 לא מי יודע מה זללנית

שוב כמו שאמר חן - נסיעת מבחן. רק ככה תוכלו לדעת מה באמת עדיף בשבילכם.

לא דיברתי על ה3.6, דיברתי על ה3.8 רק הגרסה המאובזרת (זה אותה דגם כמו שיש לכם רק עם רמת אבזור גבוהה), לכן השאלה הנשאלת היא ברמת האבזור.

Lexus CT200H

פורסם

הקטע הוא לא בעיות אצל הסונטה , הסונטה בסדר אבל לא נראת לי החברה עצמה , היא אפילו לא מתקרבת להונדה או לפולקסווגן, ואני חושב שעדיף להוריד אותה בכלל מהדיון הזה , אתה יכול ללכת על הסונטה אבל אני חושב שאתה יכול להשקיע את הכסף במשהו יותר נחמד עם חברה יותר טובה...( סקודה , סובארו וכו' )

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
לא דיברתי על ה3.6, דיברתי על ה3.8 רק הגרסה המאובזרת (זה אותה דגם כמו שיש לכם רק עם רמת אבזור גבוהה), לכן השאלה הנשאלת היא ברמת האבזור.
למען האמת אני לא זוכרת את ההבדלים ברמת האבזור - אני אבדוק ואתן תשובה מדוייקת מחר

רק אל תשכח שבנוסף למחיר הרכב מתווספת עלות רכיבי אבטחה (איתורן)

פורסם
למען האמת אני לא זוכרת את ההבדלים ברמת האבזור - אני אבדוק ואתן תשובה מדוייקת מחר

רק אל תשכח שבנוסף למחיר הרכב מתווספת עלות רכיבי אבטחה (איתורן)

שוב, איתוראן ועלויות מיגון, ביטוח ומיסים שונים הם כחלק מעסקת הליסינג על חשבון העבודה,

אין לי כל דאגה או בעיה עם הנושא ולכן אין לו כלל וכלל חשיבות. אשמח אם תוכלי לעשות טובה אחרת

עבורי (ואני מצטער אם אני טיפה חצוף) אם אפשר, אבל רק אם אפשר, אם תוכלי לקחת תמונת פנים

של הרכב במצלמה דיגטלית על מנת שאוכל לראות את רמת גימור הפנים הבסיסית, כי שוב, בסוכנות

רמת הגימור היא מן הסתם הגבוהה ויש לקחת כל דבר שרואים שם בערבון מוגבל.

Lexus CT200H

פורסם

וולבו s40 t5

מהירה מאוד , בטוחה ,מאובזרת באלגנטיות בלי שטויות , נוחות נסיעה לא מושלמת אבל יותר טובה מהביואיק המחורבנת, חיצונית עם צבע שחור יש לך נוכחות מכובדת מאוד

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

• תוכן חדש...