Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב עד 230 אלף ש"ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במצבך עדיף שתשתוק.

הבנתי, מדובר במקרה קשה.

שתי גרביים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבנתי, מדובר במקרה קשה.

שתי גרביים.

אכן כך, מקרה קשה..

חשבתי על 10, מה אתה אומר? זה לא קצת יותר מדי? אני עוד לא מולטי מליונר..

Lexus CT200H

פורסם

הונדה אקורד 2.4 לדעתי.

אופל אומגה נכנסת בתקציב? נסעתי בה (לא נהגתי) והיה ממש ממש שקט גם במהירות גבוהה.

לגבי ה407 אני לא מסכים איתך , אבא שלי בעל 407(לפניה 406).. והרכב נוח מאוד מבחינת מתלים.

פורסם
איכות נסיעה- עוצמת המנוע באמת שלא חשובה, הרכב לא נקנה במטרה 'לדפיקת ריסיים' או להאצות מהירות בצמתים. הרכב נועד לנסיעה רגוע ובסך הכל לא מצופה ממנו לתת ביצועי מנוע ותאוצה גבוהים. מה שחשוב הוא שנהיגה תהיה איכותית, אחיזת הכביש תהיה טובה והמנוע לא יאכזב.

עיצוב חיצוני- ללא ספק, חלק חשוב מאוד.. אנחנו לא מהמצטנעים, חשוב מאוד עיצוב חיצוני של הרכב.

חבל, כי האוקטביה RS יכלה להיות אלטרנטיבה מעניינת בתור "רכב משפחתי". :twisted:

מתאימה לברשד, כזה... :-P

MCS 2008

פורסם

אם כבר הגעת ל- 250K, אפשר להכניס גם את אלפא 159 החדשה לרשימה, היא עונה על כל הדרישות: יפה להפליא, מאובזרת, נוחה, מהנה מאוד. בטיחות אקטיבית ופסיבית ברמה גבוהה ביותר. דגם הבסיס, הפחות יקר, אמנם לא נותן ביצועים מדהימים, אבל בהחלט "סוחב" ואני מבין שזה כל מה שאתה צריך.

כל זה כמובן בתנאי שאתה לא חייב גיר אוטומט... שאז אתה כבר מתקרב ל-300,000 ש"ח.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...