Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצריכה בפולו שלי (של אייל לשעבר), עומדת על כ-11 ק"מ לליטר לאחר 3 בדיקות. אבל הרכב יותר ישן מאשר שלך, לכן לדעתיהצריכה אצלך לא תקינה. יש לציין שאני לא נוסע חסכוני במיוחד ורוב העברות ההילוכים מתבצעות ב-4K סל"ד..

פיליפ.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, אני שומר שבת, לכן לא יכול לעשות את הבדיקה שדובר פה.

דבר שני, אני לא מפעיל מזגן(רק בחורף לפעמיים חימום שממש קר).

דבר שלישי, המטען כמעט ותמיד ריק מחפצים(רק בשישי, קניות),חוץ ממשולש אזהרה,כיסוי הרכב,והכיסוי של כיסוי הרכב ועוד שקית, אין כלום(אודיו,מגבר ושני רמקולים).

רוב הנסיעות שלי הם בעיקר מחוץ לעיר, אני כמעט ולא נוסע בעיר, לכן אני אומר לכם שהתוצאה תיהיה דומה מאוד למה שיצא לי באותם משאבות.

לכן, אני אומר לכם 80 אחוז שיש בעיה ברכב,אני מרגיש את זה.

אם יש לכם פתרונות, אני אשמח לשמוע.

בזמן הקרוב אני הלך בלי נדר לפנצריה ויבדוק את לחץ האוויר בגלגלים.

היום נסעתי לבה"ס לצורך הבגרות, והוא די רחוק, לכן הרכב עוד 800 ק"מ הולך לטיפול בצ'מפיון.

אם תוכלו לעזור לי מה להגיד להם מה לעשות וכו', אני אשמח.

לגבי הסל"ד אני כמעט לגמרי ולא מגיע ל40 .

עכשיו לא קשור לצריכת הדלת, האם כדי להגיד להם לרוקן את מיכל המים לנקות אותו או משהו ואז למלות אותו עם מים והתכשיר הורוד שלהם?

תודה רבה.

עוז.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

נוזל קירור לפולקסוואגן שלך אתה חייב אך ורק את הנוזל המקורי G12Plus או G12 בצבע אדום/ורוד! ולא שום נוזל קירור אחר! באם נוזל הקירור אצלך ירוק או חום, סימן שהוא עורבב עם נוזל קירור אחר ויש להחליפו ולנקות מערכת (בערך 250 ש"ח בצ'מפיון, ביררתי בכמה מוסכים מכיוון שגם הרכב שלי צריך) לרכבים ישנים צריך G11 בצבע ירוק. אין לערבב בין שתי סוגים של נוזלי קירור אלו!!! הדבר רשום בפירוש בספרי הרכב של כל רכבי פולקסוואגן! אחרת, קורוזיה ונזקים אחרים בתפעול עלולים להגרם!

איתמר ג'ורג'

פורסם

המים שלי לפי מה שאני רואה מלוכלכים כזה ג'יפה.

אבל אני חושב שהם ורודים(לפחות ממה שאני רואה חיצונית).

השאלה האם כדי לעשות את זה.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

כדאי מאוד. חבל אחרי זה להוציא כסף על תיקונים, קורוזיה, סתימות ולך תדע אם חלילה יקרה שבעתיד תתקלקל משאבת מים או משהו אחר?

חבל לקחת סיכונים מיותרים. יש משפט שלמדתי אותו מהפורום: הוצאה כספית בזמן הנכון-אין כמוהה חיסכון!

איתמר ג'ורג'.

פורסם
24 ש"ח לחיישן למדה?

לא הגיוני. ממש לא הגיוני.

השאלה היא למה החליפו? בהחלט כאן עלולה להיות טמונה הסיבה לצריכת דלק גבוהה.

איתמר.

רק אני, או שיכול להיות שזה היה המחיר (תחת אחריות כמובן)?

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:

• תוכן חדש...