Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני מחליף את הרמקולים אחורה למשהו יותר טוב..

אני רק מחכה לכסף ..

אני עכשיו קונה מגבר ורק אז יחליף אותם

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אני במקומך לא הייתי מחליף אותם אלה משאיר אותם וקונה במה קדמית טובה הרמקולים האלה מספיקים לבמה אחורית! שגם ככה לא צריכה להיות חזקה!

פורסם

הם חדשים לפני חודש וחצי קניתי..

אני עוד יקנה קומפוננט משו טוב אבל אחרי המגבר..

אני בנתיים מחפש הצעות למגבר טוב..

שירים לי אותם ואין לי יותר מ500 שקל

וגם זה לא כי 50 ילכו לחבר שלי שמתקין לי אותם

פורסם

המשלוח חינם לפי מה שרשום שם אבל תבדוק את זה תקשר אליהם ותברר :)

דבר ראשון המגבר שנתתי לך יותר חזק ממה שזה שמעליי אומר אני לא יודע מאיפה הוא הוא מביא 35 רמס לערוץ אבל כנראה הוא יודע מה שכולם לא יודעים :|

אצל חבר שלי הוא תופס סאב פיוניר 1000 בבריג' וזוג פיוניר אחוריים 400W והוא מחזיק אותם יותר טוב מה V12 שאני אישית נתתי לו! יש לי ניסיון עם שתי המגברים כמובן שאני אישית הייתי ממליץ לחסוך עוד ולקנות משהו יותר נורמלי כמו לנזר

פורסם

אין לו ניסיון עם המגבר הזה לי יש עם שניהם ותאמין לי הוא יעשה תעבודה יותר טוב מהV12 ולגבי העוצמה הוא יותר חזק מ ה V12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...