Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חליל צד

gibsonlp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים שיפוץ וחידוש נותן יותר כיף מאשר החלפה בחדש, יבוא היום ותחשוב על החצוצרות הישנות שהיו לך פעם והיו יכולות להיות שוות הרבה היום

תחשוב על זה לפני שאתה זורק חצוצרה ישנה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שליטה צרפתית כמעט מוחלטת בתחום. יש גם כמה יצרנים מגרמניה ומהמזרח,

אבל זה די זניח כרגע.

מבחינת יופי ואיכות של צליל, ההבדל בין חליל יקר מאוד לחליל במחיר סביר הוא לא גדול במיוחד,

והוא תלוי הרבה יותר באיכות הנגן. (מממ... אפשר לעשות אנלוגיה לנהג)

החיסרון העיקרי של החלילים הזולים הוא המכניקה - מדובר בכל מיני קפיצים עדינים, חלקי לבד ושעם,

שלא נעים באותה קלילות (או אמינות) כמו בדגמים היקרים, ועלולים לגרום לאטימה לא טובה של הנקבים.

אם תרצה, פנה אליי בה"פ, אני מכיר מספר חלילניות מעולות ומתמצאות היטב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
...יבוא היום ותחשוב על החצוצרות הישנות שהיו לך פעם והיו יכולות להיות שוות הרבה היום

במקרה שלי, החצוצרה הישנה הפכה לטרומבון :roll:

:wink:

פורסם

נו היתה לך הזדמנות להשתדרג לכלי גדול יותר, טרומבון שמנגנים בו הרבה ומאמצים אותו יחזור להיות חצוצרה.

אין שום תירוץ בעולם שיעזור לך לזרוק חצוצרה (אלא אם עברת לנגן מאחורי הקלעים וזה סיפור אחר)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הייתי בחתונה לפני כמה חודשים והייתה שם להקה וניגנה בחורה על חליל צד,ברגע שהיא ניגנה עליו כל האנשים באולם הפכו לעכברים...מדהים.

אין שיר או נגינה שמתנגן בו חליל שהוא לא נעים לאוזן.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

hans - תודה.

חקרתי קצת בינתיים (ביקרתי במרום וחיפשתי באינטרנט) ואכן נראה שהצרפתים חזקים בתחום.

הומלץ לי על Muramatsu היפני עם רגל C ומי מכני. המחיר (לאחר הנחה) הוא 15,000 ש"ח...

העניין הוא שבתור חלילן אני מתחיל, אבל אני מוסיקאי יותר ממחצית מחיי ואני שומע בבירור את ההבדלים בין רגל ארוכה יותר לקצרה ובין חליל טיואני זול לארמסטרונג אמריקאי בינוני לMuramatsu "מקצועי".

אני מניח שכמו בגיטרות - גם בחלילים יש חלילים שמתאימים יותר למוסיקה קלה וכאלה שמתאימים יותר למוסיקה קלאסית...

פורסם
אני גר עם אשתי לעתיד.

גם היא רוצה ללמוד לנגן על חליל צד, יהיה בסדר...

תודה.

גש לבלוקבסטר וקח את "אמריקן פאי". יש שם הרבה חומר על שימושים מגוונים לחליל צד.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

בואנ'ה הת'רד הזה ורוד מכל הכיוונים, מה קורה איתכם חבר'ה ?

מה קרה לת'רדים על הסביח, מכות, אלימות, תאונות, סקס, סמים, ערסים, בחורות ? חלילי צד, בחייאת דינק, בחיייייאת דינק !

Real cars don't pass smog !

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

טוב לדעת שמישהו עוד שומע מוזיקה איכותית בימינו ,משום מה כל מה שאנשים שומעים היום זה מוזיקה לרינגטונים , כן חליל זה כלי מדהים להמון סגנונות , אז השתמשו בו ברוק פרוגרסיבי

רוצים דוגמא טובה ?

תשמעו את : Cadence And Cascade של king crimson

רצוי בתקליט ויניל שמוגבר ע"י שפורפרות , התענוג מובטח

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...