Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חליל צד

gibsonlp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין להתחיל ללמוד לנגן על חליל ומחפש לקנות חליל צד.

אשמח אם מישהו מחברי הפורום שבעניינים או מכיר מישהו שבעניינים יוכל לספק לי קצת מידע לגבי חברות מומלצות וטווחי מחירים (ידוע שכלים מקצועיים עולים אלפי דולרים, אני אסתפק בינתיים בחליל שמקביל לפנדר סטארט יפנית איכותית וזולה).

פורסם

חבר'ה מתעלק על השרשור של גיל ...

אני מעוניין ללמוד את תורת הניקוד הסינית. אם יש מישהו שבמקרה (אבל ממש, במקרה) מכיר מחירים של קורסים (או איזה סיני להשכרה) - אשמח אם יפנה אותי אליהם. כמובן, רצוי שיהיו במחירים סבירים.

;-)

פורסם

כמעט כל מה שאני שומע מנוגן עם חליל צד... קאמל, ג'טרו טול, קינג קרימזון ועוד...

אני מנגן פחות או יותר על כל הכלים שיש שם חוץ מחליל, הגיע הזמן להתפתח מגיטרות ותופים לכלי נשיפה... לא?

פורסם
הגיע הזמן להתפתח מגיטרות ותופים לכלי נשיפה... לא?
לא!

לא יודע עם מי אתה גר, אבל הוא הולך לשנוא אותך. אח שלי חטף הרבה מכות בגלל השטות הזאת. אבל בכל זאת אשאל אותו.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

היה לי שכן בדירה בבניין ממול שהיה מנגן ערב ערב בחלילית צד המעצבנת שלו, אחרי שנה הניגון נעלם כלא היה - הדיירים רצחו אותו, היה מנגן תמיד אותו הדבר, מנגינות מונוטוניות ומאוסות. אני הייתי מבטח את עצמי אם הייתי במקומך...

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם
כמעט כל מה שאני שומע מנוגן עם חליל צד... קאמל, ג'טרו טול, קינג קרימזון ועוד...

אני מנגן פחות או יותר על כל הכלים שיש שם חוץ מחליל, הגיע הזמן להתפתח מגיטרות ותופים לכלי נשיפה... לא?

לא יותר קל להחליף את מה שאתה שומע?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תנגן במרפסת, ככה יהיו לך ביצים חינם לכל השבוע, זה התחיל עוד באסקימו לימון

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

או ,אני רואה שיש כאן אנשים שיודעים לבחור מוזיקה....

יש לי חבר טוב שמלמד את עצמו חליל צד (או כמו שאנחנו קוראים לזה ציפצופית צד) כמובן בהשראת ג'טרו טול .

אגב נראה לי ראיתי פה מישהו עם העטיפה של "אין זה קורט" של קירימזון

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
היי,

אני מעוניין להתחיל ללמוד לנגן על חליל ומחפש לקנות חליל צד.

נשמע כמו מכתב מקורא לבלייזר... ואחרי זה מגיעה התשובה:

זה כי אתה הומו !!!

סתאאםםם

מאז שנפרדתי מהאקסית שלי, כבר לא ניגנתי בחצוצרה חודש :roll:

• תוכן חדש...