Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורה לא פעם שאני עובר באיזור ומתפלא: תמיד עומדים שם רכבי פאר (בד"כ אותם רכבים) במקומות אסורים לחניה, בעיקר בכניסה למלונות וראו זה פלא: לעולם, אבל לעולם לא ראיתי רכב שכזה מקבל דו"ח חניה! מי שמכיר את האיזור, בוודאי יודע שמיתחם הבורסה והתעשיה ברמת גן הוא מהאיזורים היותר מתוירים ע"י פקחי העיריה. כולם, ללא יוצא מן הכלל חוטפים שם דוח"ות, אבל מעולם לא ראיתי את ה- SUV פורשה חוטף, לדוגמא. או את המקבילה שלו מתוצרת VW וכו' וכו'. למותר לציין שאותם רכבים עומדים דרך קבע באדום לבן ופשוט חוסמים נתיב שלם. על אלה שעומדים על המידרכה בכלל אני לא מדבר. לשאלתי: הרי ברור שמישהו מפחד כאן ממישהו אחר או שמישהו מקבל שימון ממישהו אחר ודי לחכימא ברמיזה. לכן גם לא מתנופפים דוח"ות החניה על החלונות של מכובדים אלה. מי מכם יודע או מכיר כתב נימרץ, חף מכול לחץ או כניעה, שלא "מקבל שימון" זה או אחר שיוכל להתחיל את גילגול הכדור הזה? ברור לי שלא בכתבה אחת ייפתר הענין, אבל בכול זאת: אם אחד משני העיתונים הראשיים במדינה ייקח על עצמו לעשות כתבה בנושא, אולי העיריה 'פתאום' תסתכל על הנושא בעין אחרת, מחמירה קצת יותר. אני רוצה להגיד את האמת: גם חורה לי שנתיב אחד מתבטל בגלל דרעקים אלה ולכן יש לפעמים פקק עוד לפני הרמזור שמוביל לאיזור וגם לא הוגן בעיניי שיש את אלה שמצפצפים על החוק ולא קורה להם כלום.

פורסם

אני עובד באיזור במגדל משה אביב (שער העיר) ומדי פעם רואים את ה-המר של גאידמאק חונה באופן מוחצן ובוטה ואף אחד לא עושה לו כלום.

על "בעל המאה הוא בעל הדעה" שמעת?

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

תראה זה בדרך כלל אותו פקח מביא שם בסיור, אז הוא יודע מי זה האזרח שמגיעה לו פרוטקציה מראש.

אגב פעם יצא לי לעבור רגלית ליד רכב כזה בכזו סיטואציה והיה שם שוטר באמצע רישום דו'ח לאותו רכב,

אחרי כמה רגעים עובר ליידו אדם (כניראה מאבטח משהו..) ואומר לו : "שלא תיגע בוישר" וניכנס לכניסה הסמוכה בבניין.

בימהרה השוטר היתחיל להיתקפל משם.

מעניין מאוד שפיתאום כן אפשר לבטל דוח שכבר ניכתב כימעת בימלוא, או שרק אנחנו ניתקלנו בביטוי "מיצטער כבר היתחלתי לירשום..."

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האמת, זה נכון.

אני עובד ליד הסיטי טאוור ומה שהולך בשדרות מנחם בגין שם זה שערוריה , מה שכן, מי שרוצה לבוא לראות רכבים יקרים, יכול.

אני מכיר פה את הפקח ולא נראה לי שיש לו את האומץ בשביל לגעת להם בוישר , הרבה פעמים האושיות יושבות בבית קפה ובחוץ יושבים כמה מאבטחים.

בין הרכבים שחונים פה בקביעות (בניגוד לחוק כמובן)

SL55AMG

האמרים X5 וקאיין יש כאן חופשי

996 טורבו מדי פעם

בוקסטרים וכיו"ב

פורסם

אכן, הרכבים באמת מין המשובחין... כול זה באמת יפה מאד, אבל - האם מישהו מכם מכיר כתב שיוכל לגלגל השערוריה? או אולי כתב בירחון "אוטו", ששמעתי שהוא מבין החברים כאן?

• תוכן חדש...