Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש פרטים על ב.מ.וו gs 800

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחי הגדול בתהליכי רכישה של אופנוע bmw דגם gs800 שנת 84.

למיטב ידיעתי האופנוע במצב סביר- וזקוק לשיפוץ יסודי.

אני מחפש כל חומר על הנ"ל, וכל עזרה תתקבל בברכה.

תודה מראש.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

תודה לעונים.

הכוונה לספר טכני, או למקומות המחזיקים ח"ח לאופנוע ובכלל...

את החיפושים באינטרנט אני כבר עושה.

בכל מקרה תודה.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

אופנועי ה-BMW נחשבו תמיד לאריסטוקרטים בין דגמי האופנועים שיוצרו השנים הראשונות, רוב דגמיהם נחשבים למאריכי חיים וניתן לראות גם היום מבחר גדול משנות הארבעים והחמישים שעדיין נעים על הכבישים בארץ ובחו"ל, קיים שוק ער לדגמים אלה והם נסחרים היטב ומאגר חלפים רב עומד לרשותם רב בארץ ובעולם....הדגמים משנות השישים והשבעים נחשבו לאמינים במיוחד ונועדו בעיקר לצורך גמיעת מרחקים וטיולים, המנוע היחודי ה-בוקסר, גל ההינע במקום שרשרת, הפשטות ואיכות החומרים... קסמו לרבים...מטבע הדברים אחזקת כלי כזה ברמה טובה מצריכה השקעה בסיסית יסודית שאינה זולה אבל מחזירה עצמה מאוחר יותר באמינות ושקט תעשיתי ...כמו ברוב המקרים לחברה עצמה דגמים מבוקשים יותר ופחות חלק שנכנסו לפנטאון הקלאסיקה העולמית, וחלק האהובים רק ע"י בעליהם....

שיפוץ יסודי לאופנוע הספציפי שלך יכול להגיע בשקט לכמה אלפי שקלים ולעיתים אפילו יותר ממחיר האופנוע אם השיפוץ נעשה במקום מקצועי וחלקים מקוריים, צריך לזכור כי במידה ולא שולמו על האופנוע כל המיסים והטסטים הרי שתאלץ לשלם את כל האגרות ולהעביר את האופנוע טסט, לפני העברת הבעלות, מדובר בסכום לא מבוטל...לדעתי יש להכין שעורי בית בצורה יסודית לפני הכניסה להרפתקאה, אין ספק שמדובר בכלי יחודי, אבל יש לבדוק בצורה פרטנית את העלות הכוללת של השיפוץ ולהוסיף עליו ביטוח חובה בסך-3850 ש"ח בערך, לצורך נסיעה עימו....קצת על דגם ה-GS במקור היה פיתוח של החברה לצורך תחרות בראלי הפריז דקר בשנת יצורו של האופנוע שלך השתתפה גירסת ה-1000 סמ"ק (גירסת ה-800 השתתפה בשנת 1981....) ולכן האופנוע בנוי בצורה מסיבית על מנת שישרוד את המסע המפרך, המחיר שצרך לשלם הבעלים הוא בכך שזה אינו אופנוע לרוכב הממוצע וצריך להיות בעל משקל וידע ברכיבה על סוג זה של אופנוע... המתלים הגבוהים, המשקל, מיכל הדלק מחייבים סוג אחר של רכיבה, שמצריכה חודשי הסתגלות ולמידה מחדש של צורת רכיבה אחרת, יש שיתרגלו מהר יותר וכאלה שלא יוכלו להסתדר איתו בכלל, הדגם הספציפי הזה לא קיים בכמיות גדולות בארץ מה שיחייב אותך לשוטט הרבה באתרים בחו"ל וייקר את השיפוץ....אני מצרף כמה אתרים מעניינים לעייונך

http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=BMW+GS800&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91-Google&meta=

....בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תיקון קטן לדברי רן - ביטוח חובה לאופנוע מעל 500 סמ"ק עולה היום באיזור 4200 ש"ח , לעומת זאת אגרת הרישוי השנתי (טסט) - 280 ש"ח לשנה בלבד .

פורסם
תיקון קטן לדברי רן - ביטוח חובה לאופנוע מעל 500 סמ"ק עולה היום באיזור 4200 ש"ח , לעומת זאת אגרת הרישוי השנתי (טסט) - 280 ש"ח לשנה בלבד .

אכן כך יתוקן.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...