Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הייתי רוצה לדעת איזה צריכת דלק צריכה להיות לאוטו שבכותרת: עירונית, בין עירונית ומשולבת.

בעיקרון לפי החישובים שלי אני עברתי 450 ק"מ על 46 ליטר דלק בנסיעה משולבת (גודל המיכל 60 ליטר) לדעתי זה מעט ואפשר היה לעבור יותר האם אני צודק? כשהייתי במוסך וחיברו אותה למחשב אמרו לי כי המחשב מראה בעיה בחיישן למדה שאחראי על הפליטה וזה יכול להשפיעה על צריכת הדלק. בנוסף לכך החליפו לי חיישן וואקום כי גם בו הייתה בעיה באחד שהוא מפירוק, האם כדאי היה לשים חדש? חדש עולה 800 ומפירוק 300 האם זה משמעותי?

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

לגבי צריכת דלק , עשה חיפוש. דובר מספיק כאן ויש המון מידע.

בכלל, מה זה בעיר, המושג הזה לא סביר, ואתן לך דוגמא אישית, שאם אני נוסע לעבודה בשעה 07.10 בבוקר אני צורך כמעט 1/2 כמות הדלק שאצרוך אם אצא ב 07.30 .

לגבי חיישנים.

חדש זה חדש, אבל, לא צריך חדש אם יש משומש תקין, בהפרש מחיר ניכר.

וחיישן חמצן (למבדה) יכול גם יכול לגרום צריכת דלק גבוהה ואף זיופי מנוע מסויימים (בעיקר בסרק)

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...