Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחלום שלכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת מדהים. מה שעוד יותר מדהים אותי זו רמת העבודה, האומנות, המומחיות והמקצוענות של הבחורים מ-PMR, כל אחד מהם פשוט הטוב ביותר בתחום בו הוא עוסק - ענק. (בחיים לא נראה דברים כאלו בארצינו וחבל).

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם
כמה זמן אתה חושב שהשרור הזה יהיה פתוח?

ליאור

כנראה שהרבה יותר זמן ממה שחשבת... :?

כבר חרשו ת'סרטון הזה באיזה 5 שרשורים זהים (רק עם כותרות שונות).

בברכה!

יונתן.

פורסם

מאיפה את יודע שכל אחד מהם הוא הטוב בעבודתו?

הדבר היחיד שהם טובים בו זה להיות פוטוגנים ומצחיקים תוך כדיי שהם עובדים ורק בגלל זה מראים אותם

ולא את כל הצוות הענק של WEST COAST CHOPERS

ובקשר לארץ

שם המשחק זה תקציב

אתה תלך להתקין מגבר מונו 1500 וואט של MTX ?

לא ,אתה פשוט תחפש שעות ביד 2 או פה בלוח יד שניה איזה לאנזר ב1000 שקל

אם היו בני אדם שמוכנים להשקיע כמה אלפי שקלים בהתקנה

(ואני לא אומר ציוד אני אומר התקנה)

ועוד כמה עשרות אלפי שקלים על ציוד איכותי

היו לנו היום מספיק אנשים שיודעים לבנות בכל סככה של חאפר על המדרכה

(הכל זה ביקוש ועם הביקוש גדל ההיצע)

ובקשר לאנשים? לא חסר כאלה שיודעים לבנות ברמות גימור מאוד אבל מאוד גבוהות

באדי מערכות יש מתקין בשם עופר שאחרי שראיתי כמה התקנות שלו קשה לי להאמין שהוא למד בארץ

לדעתי הוא למד בחו"ל את העבודה (אני לא חושב שיש פה מספיק אנשים שיכולים ללמד בכזו רמה)

וזה דוגמא רק של אחד ולא חסר היום אנשים שמתקדימים מאוד מהר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...