Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי הרשאה בכניסה לקישור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדוע נמנעה ממני ההרשאה להכנס לקישור, שנתן משתמש בשם צביקה, לגבי תמונה של שעון חום ברכבו, אני מתבקש

למלאות פרטים , כמו שם משתמש, סיסמה, מספר נעליים, גיל, האם נשוי או רווק, אישה או גבר , ישראלי או ערבי, וכיוצא בזה, בניסיון לחדור לאתר של הפנטגון, היה לי קל יותר, מה קורה פה, למישהו יש פיתרון?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, יתכן וזה חד פעמי.

קרה לי פעם או פעמיים - איזושהי בעיה בטח עם ה-Cookies.

האם לאחר אותה הקלדה של משתמש וסיסמא, התבקשת להכניס אותם בשנית בכניסה נוספת לתמונה?

פורסם
צביקה, יתכן וזה חד פעמי.

קרה לי פעם או פעמיים - איזושהי בעיה בטח עם ה-Cookies.

האם לאחר אותה הקלדה של משתמש וסיסמא, התבקשת להכניס אותם בשנית בכניסה נוספת לתמונה?

ניסיתי פעמים, ולאחר שההרשאה נמנעה גם בפעם השלישית, התיאשתי, והפסקתי, לנסות לחדור לקישור!

מכיוון שבני הצעיר לא בבית, ואני לא ניומן בהכנסת קישורים, ומכיוון שבעבר ההלא הרחוק, נמנעה ממני הכניסה, לאתר רכב מסויים, בגלל "בקשה רעה" . זה נוסח ההודעה שקיבלתי באנגלית כשניסיתי להכנס לאתר, גם על ידי הקשת שם האתר בגוגול, כשפניתי לבני הצעיר לעזרה, הוא טען בפני שבגלל הקוקיס, שאמורים לשמור לי על הסיסמה, בכל כניסה לפורום כלשהו ברשת, הוא עשה מה שעשה, ועכשו אני מצליח להכנס לאתר ההוא!

לפי שאלתך, אני מבין שבעיית הקוקיס, חוזרת על עצמה בבעייה שפרטתי?!

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה שלום,

תנסה להיכנס שוב לקישור שהוא נתן:

http://carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=25260

ותקליד את שם המשתמש שלך במלבן העליון, כולל את הנקודה שלאחר השם "צביקה", ולמטה את הסיסמא ואז לחץ "אנטר".

בכל מקרה צירפתי את התמונה שהיתה בקישור שהוא נתן.

פורסם
צביקה שלום,

תנסה להיכנס שוב לקישור שהוא נתן:

http://carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=25260

ותקליד את שם המשתמש שלך במלבן העליון, כולל את הנקודה שלאחר השם "צביקה", ולמטה את הסיסמא ואז לחץ "אנטר".

גיא לא נתאמין אבל זה אכן עבד, תודה לך!

ולוולווו 240 אני אכן משתמש באופצייה זכור אותי. בברכה

צביקה

פורסם

גיא לא נתאמין אבל זה אכן עבד, תודה לך!

:-)

בכל אופן זו כנראה לא בעיה בקבצי הקוקיס במחשב שלך ספציפית, מכיוון שגם לי זה קרה.

• תוכן חדש...