Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש למישהו ניסיון או מידע/ידע על 6/9 של אלפיין?

התאור של הרמקול הוא: (אין דגם) :sad: 120 W בערך 30 -40 RMS , שנת ייצור כנראה לפני שנתיים, עבדו חצי שנה ברכב (ככה טוען המוכר) :smile:, וכבר 9 חודש שוכבים בבית.

האם כדאי לשלם על דבר כזה 150 ש"ח?

יש חיקויים של רמקולים של אלפיין? (אני יודע שיש של המגברים V12 ).

חשוב לציין שהבן אדם מסכים לחבר אותם קודם אצלי על המגבר לצורך בדיקה ורק אחר כך תתבצע העסקה (אם אני ארצה כמובן).

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אני אישית לא הייתי קונה רמקולים יד שניה !

תחסוך עוד טיפה ותקנה רמקולים שאתה תהיה בטוח שהם יפעלו טוב למשך זמן!

ושתדע שלא קרעו אותם !

פורסם

לדעתי תחבר תשמע אותם קודם כל!!

אהבת? תקנה.

לא אהבת אל תקנה.

אולי העוצמה לא תהיה מספקת?

או שהרמקול לא ישמע כמו שציפית?

פורסם

כן , גם אני חשבתי על העוצמה, עם האלמנט 30 רמס - אז הוא כנראה מיועד/יוצר עבור ההגברה של

הHU לא? אני נראה לי פשוט אשרוף אותם על המגבר שלי....

פורסם

מבחינת איכות - אני זוכר ששמעתי רמקולים 6*9 שלהם ורמקולים 6.5 פשוטים 2WAY מחוברים לרדיוטייפ רגיל ונדהמתי מהתוצאה שלהם.

זאת חברה מאוד איכותית אם כי ברמקולים הם קצת פחות מוכרים בארץ - אבל אני מאמין שהם לא יאכזבו. יש להם צליל מאוד נעים, לא צורם והבאס עמוק ורך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מבחינת איכות - אני זוכר ששמעתי רמקולים 6*9 שלהם ורמקולים 6.5 פשוטים 2WAY מחוברים לרדיוטייפ רגיל ונדהמתי מהתוצאה שלהם.

זאת חברה מאוד איכותית אם כי ברמקולים הם קצת פחות מוכרים בארץ - אבל אני מאמין שהם לא יאכזבו. יש להם צליל מאוד נעים, לא צורם והבאס עמוק ורך.

אני לא צריך מהם את הבאס. (יש CVR) .

אני שואל מבחינת העוצמה, הם יתאימו למ"ע שלי? (בחותמת).

פורסם

אני שואל מבחינת העוצמה, הם יתאימו למ"ע שלי? (בחותמת).

היום אתה יכול לרכוש רמקול של JBL דגם CS396 ב430 ש"ח,

חדש מהחנות , עם הספק של 70 ואט RMS,

רמקול מצויין,

אני לא מדבר על קנווד ופיוניר שעולים עוד פחות,

למה להסתכן ולקנות רמקול חלש (לפי דעתי מיועד להגברה של HU) משומש בן שנתיים?

גם אם הוא נשמע טוב, אין היגיון, חבל על הכסף שלך,

תחשוב קצת עם עצמך , מידן.

ZZR

פורסם

אלפיין לרוב דווקא מייצרים רמקולים וסטים עם RMS בנתון נמוך

הם יתאימו בגלל זה לכל מגבר וזה רק מחזק את היכולת שלך להוציא מהם איכות - כי מגבר חזק כמו שיש לך ירים אותם יפה מאוד גם בגיין נמוך. הצליל שלהם צריך להיות טוב ומעלה...

אם תכוון את הקרוס כמו שצריך אתה גם תפיק מהם עוצמה די נאה. אבל אם יותר מעניין אותך העוצמה של הרמקולים וגיין כמה שיותר פתוח במגבר, תחפש סט עם נתון RMS יותר גבוה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני התנסתי עם סט קומפוננט וסאב של אלפיין וכן קניתי את הקומפוננט גם כן לפני שנתיים היה כתוב שהם 40 RMS !! והם היו מדהימים וגם חזקים. אני יכול להגיד לך מבחינת נתונים בוודאות ש40 RMS של פיוניר לא מתקרבים ל40 RMS של אלפיין.

לא התאכזבתי לשניה מהם.

תבדוק איזו אות כתובה על הרמקולים ככה נידע על איזו סידרה מדובר. אבל בכל מקרה תנסה קודם לשמוע אותם אולי תופתע לטובה..

פורסם

מזיז ועוד איך... אומנם לא ראיתי בפעולה CVR שמקבל 400 רמס מלאים , אבל אצלי הוא מנגן מאוד יפה.

אולי במפגש מרכז הבא אני אבוא ...

פורסם

אני שמעתי את המגבר 250.1 עובד על סאב סרווין 300 ואט RMS ,

ואני חייב לציין שהופתעתי, המגבר עובד ב-4 אום בהספק של 150 ואט,

והוא פשוט דוחף בצורה חזקה את הסאב, בלי גימגומים ומריחות , פשוט מכה חזקה.

מאוד מפתיע ממגבר שמוצהר 150 ואט ב4 אום.

ZZR

• תוכן חדש...