Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mazda3 VS Subaro impreza VS toyota Corolla sun

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה שלכם עם התגובה של מר בר , הכל באופן יחסי.

י - ח - ס - י - ת ל - 1.6

תרדו מהעץ.

אני במקרה מסכים איתו , למרות שהקורולה חזקה יותר..

GOT סחוג?

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלא איסתור מתווכחים כאן על לחיצות וקיקדאונים עם משפחתיות 1600 תכף תשוו כמה עושות 400מטר

כל המכוניות בקטגוריה הזאת רחוקות מאוד מלהיות מושלמות אבל הפורד פוקוס החדשה נותנת את הפשרה הכי טובה כאן

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

סתרת את עצמך. בשורה העליונה רשמת (בצדק) שזה ויכוח סרק וכל הרכבים שדוברו כאן מאותה קטגוריה, מצד שני אתה מדבר על הפוקוס החדשה?!?! דווקא הפוקוס החדשה מבין כולן :)

אני במקומך מוחק את השורה השניה, מצחיק שכמותך.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

אתה צריך לחפש לעצמך מורה פרטית להבנת הנקרא או שאתה אידיוט

איפה סתרתי את עצמי ?

פורסם

קודם כל - תלמד להתנסח, אני רק רוצה לגרום לך להבין משהו, אז אין צורך להתעצבן.

תסביר לי אתה, במה כל כך שונה הפוקוס החדשה ומדוע היא הפשרה כאן?

אם לא נהגת עליה - עדיף שתנצור מילים מיותרות ומטעות.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

במה הפוקוס מציעה את הפשרה הטובה ביותר.. שמע, קשה להגיד את זה, מכיוון שבישבילך הפשרה הטובה ביותר ובשבילי היא אחרת לחלוטין כי אני רוצה דבר אחר מהרכב מאשר אתה או כל אחד אחר למשל.

כל אחד ומה שהוא מחפש ברכב..

פורסם
קודם כל - תלמד להתנסח, אני רק רוצה לגרום לך להבין משהו, אז אין צורך להתעצבן.

תסביר לי אתה, במה כל כך שונה הפוקוס החדשה ומדוע היא הפשרה כאן?

אם לא נהגת עליה - עדיף שתנצור מילים מיותרות ומטעות.

אל תכניס לי מילים לפה לא כתבתי שהיא כל כך שונה אלא שהיא מתוך הסובארו המאזדה והטויוטה היא עדיפה . במה היא עדיפה ? בהכל מלבד המנוע בפוקוס שהוא קצת מפגר מאחורה ששם יש לטויוטה יתרון די קטן בתאוצות על הכביש , על הנייר נראה כאילו יש הבדל שמיים וארץ אבל לא הרגשתי את זה בפועל.

בכל מקרה אם הפוקוס לא עומדת על הפרק הטויוטה הייתה הבחירה שלי כאן .

נהגתי על הפוקוס מספיק בשביל לתת חוות דעת שלושה חודשים ובסביבות ה7000K בכל חור בארץ כמעט

פורסם

אוקיי, זכותך לחשוב כך.

אני בניגוד אליך, כאשר נהגתי על הפוקוס החדשה הרגשתי תחושת עצלות וכבדות ודווקא כן הרגשתי הבדל של שמים וארץ לעומת המאזדה 3.

הזכרת שהיא עדיפה בכל חוץ מהמנוע - צודק, מה זה כבר המנוע?! דבר "שולי" לא? דע לך שרוב האנשים רוכשים רכב דווקא על סמך המנוע שלו והכוחניות שלו, המשקל שלו וההאצות שלו, במיוחד חובבי רכבים מושבעים, ולא על סמך אבזור (למשל: בקרת שיוט בפוקוס החדשה או 8 רמקולים, מערכת MP3 אם אני זוכר טוב, וכו'). אם לך חשובים הפינוקים אם תרצה לקרוא לזה כך, מאשר הביצועים - בכיף שלך.

נ.ב - אם יש לך עוד דברים לכתוב לי ולהתפלפל או להתווכח, בוא נמשיך זאת בה"פ - אני מריח נעילה.

פורסם

אתה ממשיך להכניס לי מילים לפה בלי הפסקה שתיהיה לי בריא

א.אני נוהג בפוקוס 1600 ליסינג בלי בקרת שיוט ועם 4 רמקולים בלי MP3 שהקורולה והמאזדה יותר מאובזרות ממנה ויש בהם יותר "פינוקים" כמו שאתה קורא לזה

ב.המנוע בפוקוס לא הבעיה כמו המשקל הכבד שלה

ג.אנחנו מדברים על מכוניות משפחתיות ולא במכוניות של "חובבי רכבים מושבעים" ורוב האנשים שקונים מכוניות כאלה אני מבטיח לך שהמנוע והמשקל לא בסדר ראש העדיפויות שלהם

ד.אם כבר מדברים על בחירה של חובבי רכב על אחת וכמה זאת הפוקוס שלמרות שהיא טיפה נחותה מהישנה היא עדיין הכי מתנהגת ויציבה בקבוצה

ה.בקשר למה שחשוב לי ברכב למרות שזה לא הנושא אם זה כל כך מעניין אותך שאני יפרט זה כבר למסרים או הפ איך שלא קוראים לזה אבל תעיף מבט על הכינוי שלי ותנסה להבין לפי מה אני בוחר מכוניות

שמע ישראל ב3 בבוקר לדבר על פוקוס ומאזדה 3

פורסם

תבדוק האם אתה יכול לקבל רנו מגאן סדאן. לדעתי האופציה העדיפה, מנסיון של 30,000 ק"מ עליה. גם יותר מהנה לנהיגה וגם יותר בטיחותית (6 כריות אויר). הבעיה היחידה שלה היא שהיא מגיעה ללא מערכת שמע - אבל בד"כ אפשר לקבל מחברת הליסינג אם לוחצים אותם קצת במו"מ.

פורסם

האם מישהוא בדק נתון שלא דובר עליו עד עכשיו : מרווח גחון ?

לפחות מהו הנתון היבש ב-מ"מ, או מהי היכולת הדינמית בהתייחס לרכות המתלים.

ואני אפרט : מהי היכולת ( בעיקר של הסובארו) בשטח רך , שבילים כבושים ?

האם מישהוא עוד זוכר מהו הנתון הזה בלנטיס 1600 ?

אני גומר 3 שנות ל"ל (לנטיס ליסינג) ו...מתלבט ?

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
האם מישהוא בדק נתון שלא דובר עליו עד עכשיו : מרווח גחון ?

לפחות מהו הנתון היבש ב-מ"מ, או מהי היכולת הדינמית בהתייחס לרכות המתלים.

ואני אפרט : מהי היכולת ( בעיקר של הסובארו) בשטח רך , שבילים כבושים ?

האם מישהוא עוד זוכר מהו הנתון הזה בלנטיס 1600 ?

אני גומר 3 שנות ל"ל (לנטיס ליסינג) ו...מתלבט ?

ישי

בתור לקוח של ליסינג, אני מתרעם על השאלה הזו. עובד שמקבל רכב מהעבודה ומתיחס אליו כמו לזבל (לוקח אותו לשבילי 4X4 וכו'), מוציא שם רע לכל העובדים. יתר על כן, בסופו של דבר חברות הליסינג חייבות לקחת את זה בחשבון ומעלות את מחיר הליסינג החודשי, כך שההשתוללות של העובדים הנ"ל פוגעת בכיס של כולנו. אם אתה רוצה רכב לטיולי שטח רך מקבוצה 2- קח דייהטסו טריוס.
פורסם
על איזה מאזדה 3 נסעת? אם מדובר על גרסת הליסינג, היא מגיעה עם חתך צמיגים שפוי יותר, ולכן גם מעט נוחה יותר.

תא הנוסעים של השלוש נעים יותר מזה של האימפרזה שפשוט מרגישה מיושנת. לגבי העיצוב מדובר בטעם אישי, לדעתי האימפרזה 1.6 ניראית מוזר עם בתי גלגלים מנופחים וגלגלים שניראים קטנטנים.

בסיס הגלגלים של האימרפזה קטן משמעותית, ה-3 עם 264 ס"מ והאימפרזה עם 252, זה הבדל גדול.

ושוב האימפרזה באמת מרגישה מיושנת, וזה בהחלט מורגש (השקה בשנת 92!). אני גם לא נהניתי לנהוג עליה.

תעיף מבט גם במבחן של אלי שאולי ב-YNET.

באמת ובתמים אין סיבה לבחור ברכב הזה על פני מאזדה 3 וקורולה, פשוט כך.

אגב, יש לך אימפרזה?

ה-3 שנהגתי עליה היתה ליסיניג עם החתך המדובר.

על טעם וריח... שבת שלום לכולם :)

Down shift to drift

פורסם

כמה שטויות בשרשור 1, נראה לי צריך למחוק פה חצי ממנו.

יש לנו מאזדה 3 מליסינג כבר חודשיים וחצי ואנחנו מרוצים ממנה מאוד.

צריכת דלק משולבת (עירונית+בינעירונית)- 1:10 ק"מ.

איכות חומרים, האוטו חדש לכן אין קירקושים למיניהם, הצג של המערכת יפיפה, והמערכת עצמה לא רעה בכלל.

מושבים, יחסית לשאר המכוניות שלנו הם נוחים, דווקא ספיגת המהמורות במאזדה יותר טובה מברוב המכוניות שנסעתי/נהגתי בהן, וזה מהסיבה שהם לא רכים מדי, דבר שיגרום לנדנוד יתר והרגשת "בחילה", והם גם לא יותר מידי נוקשים שיגרום לשבירת עצמות וכאבי גב, הם בדיוק במצב המתאים שמאפשר נוחות וספיגת מהמורות טובה.

על הסובארו לא נהגתי, צפיתי ממושב הנוסע, אז אני יכול להתייחס לסחיבה, איכות המושבים ואיכות החומרים.

כמו במאזדה גם הסובארו חדשה אז אין קרקושים, איכות המושבים שלה טובה אך הרגשתי שהמתלים שלה היו רכים מידי, היו הרבה נידנודים, דבר שאין במזדה.

וסחיבה- היא סוחבת הרבה פחות טוב מהמאזדה.

מה שכן הרעש של המאזדה בגבוהות, לא נעים במיוחד, רעש חזק ומתכתי, לא סימפוניה איכותית :wink:.

פורסם

על מה אתם לעזאזל מתווכחים מדובר ב 3 קופסאות קרטון את מי זה מעניין

איזו מכונית הוא יבחר???

זה פורום של אוהבי מכוניות או קופסאות קרטון?

זה קצת עצוב שאנשים מנסים להבדיל בין 3 המכוניות האלה הן כולן פחות או יותר באותה רמה

ומי שאוהב סובארו יבחר בד"כ סובארו ומי שהכי חשוב לו אמינות ומרווח יבחר בטיוטה ומי שרוצה להרגיש עם אך להיות בלי יבחר במזדה.

יום טוב!!!

"Ferrari is A toned down version of God"- Jeremy Clarkson

• תוכן חדש...