Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mazda3 VS Subaro impreza VS toyota Corolla sun

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי רכב חליפי קורולה במקום המזדה שעברה תאונה קלה...

אני יכול לומר אחרי מס' ק"מ שהמושב נוח יותר מהמזדה, גלגל ההגה גם הוא יושב טוב יותר בידיים

ויש 4 כריות אוויר - יחסית למזדה ליסינג עם 2.

פה זה נגמר

המזדה מאיצה יותר טוב, קיק דאון יותר מהיר וחזק ונשמעת טוב יותר, ההגה מחובר לכביש לעומת נתק מוחלט בקורולה

יש טיפטרוניק מהנה ובקרת אקלים שאין בטויוטה ומערכת מקורית טובה יותר מזו שנותנים בטויוטה ליסינג

גם עיצוב הפנים בקורולה שחור ומיושן לעומת המזדה

ולבחור ששאל WTF זה ההסבר...

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תראה, ספורטיבית לא הייתי קורא לה אבל כשמתרגלים אליה היא דווקא ממש נחמדה. לא ששה לכשכש בזנב ויש לה קצת יותר מדיי היגוי יתר אבל היא די מאוזנת ולא נשענת יותר מדיי בסיבובים.

רבאק, משפחתית אוטומטית - למה אתה מצפה?

הrunx מגיעות מבריטניה. איכות הרכבה לא רעה בכלל. יש לשלי איזה שיגעון שהאורות בבורר ההילוכים לא נדלקים עד שלא נותנים לקונסולה המרכזית מכה קטנה, כל פעם שמתניעים זה חוזר. למדתי לאהוב את העניין, זה מוסיף לאופי של האוטו :smile:

תגיד, יש הבדל בארץ היצור בין הסדאן להאצ'בק? כי אני ממש לא בטוח מה היא ארץ הייצור בקורולה של חברה שלי ולמרות שאיכות החומרים באמת טובה, מצאתי המון מקומות שבהם ההרכבה נראתה פחות איכותית ממה שציפיתי מטויוטה...

בכל מקרה, זה ממש לא נכון שאי אפשר לקבל קצת הנאה מסדאן קומפקטית. תראה למשל את ה- Nissan Sentra SE-R SpecV האמריקאית. סדאן קומפקטית ("משפחתיתי אוטומטית") שנועדה בדיוק לקהל היעד שמחפש מכונית בינונית, זולה, עם המון מרץ ויכולות דינאמיות וממש לא נחשבת אפרורית. יש לה גם קהילת שיפורים ענקית - ראה ערך: www.b15sentra.net

תמונה למי שלא מכיר את ה- SpecV האמריקאית:

http://69.70.70.106:8080/photos/20050712sentra/CRW_4034.jpg

פורסם
היום קיבלתי רכב חליפי קורולה במקום המזדה שעברה תאונה קלה...

אני יכול לומר אחרי מס' ק"מ שהמושב נוח יותר מהמזדה, גלגל ההגה גם הוא יושב טוב יותר בידיים

ויש 4 כריות אוויר - יחסית למזדה ליסינג עם 2.

פה זה נגמר

המזדה מאיצה יותר טוב, קיק דאון יותר מהיר וחזק ונשמעת טוב יותר, ההגה מחובר לכביש לעומת נתק מוחלט בקורולה

יש טיפטרוניק מהנה ובקרת אקלים שאין בטויוטה ומערכת מקורית טובה יותר מזו שנותנים בטויוטה ליסינג

גם עיצוב הפנים בקורולה שחור ומיושן לעומת המזדה

ולבחור ששאל WTF זה ההסבר...

שכחת גם שהמנוע בקורולה טוב יותר, לא בהרבה אבל עדיין...
פורסם
תגיד, יש הבדל בארץ היצור בין הסדאן להאצ'בק? כי אני ממש לא בטוח מה היא ארץ הייצור בקורולה של חברה שלי ולמרות שאיכות החומרים באמת טובה, מצאתי המון מקומות שבהם ההרכבה נראתה פחות איכותית ממה שציפיתי מטויוטה...
עד שנתון אחרון הסדאן מגיעה מהמפעל בטורקיה וההאצ'באק מבריטניה.

• תוכן חדש...