Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mazda3 VS Subaro impreza VS toyota Corolla sun

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מציעים לי מהעבודה לקחת אחד משלושלת הרכבים האלו,

אני מתלבט.

אשמח אם תעזרו לי לבחור ולתת לי חסרונות ויתרונות של כל אחד מהרכבים

תודה מראש.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תלוי מה הפרמטרים שאתה מחפש,

המאזדה מצטינת ברמת הנאה מנהיגה מאוד גבוהה ורמת יציבות טובה, היא מאובזרת יותר מבין שלושת המכוניות. בעיתה העיקרית היא שהיא נוקשה ולא נוחה (ביחס לחלופות), צפופה מאוד מאחור ורועשת.

האימפרזה מכונית טובה אבל די קשישה (במונחים של רכב), היא הנוחה ביותר מבין שלושת החלופות ובסך הכול די מהנה לנהיגה, היא גם יציבה מאוד. למרות שהבסיס גלגלים שלה קטן משל המתחרות, עדין היא מרווחת (בעיקר מרווח ראש) מהמאזדה. החיסרונות הגדולים שלה זה מנוע פחות חזק ורמת איבזור נמוכה.

הטויטה היא מכונית ממוצעת בלבד, אין לה פלוסים רצינים וגם לא מינוסים, היא מרווחת, בעלת מנוע חזק וחסכוני (שוב ביחס לחלופות),מרווחת מאחור ומציעה רמת נוחות טובה. מצד שני הרכב ממש משעמם-לא מהנה לנהיגה בכלל.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

לאדם הממוצע הטויטה מציעה את החבילה הטובה ביותר לדעתי..

היא מרווחת ואיכותית מבפנים, בעלת מנוע טוב ותיבת הילוכים מצויינת (לא טיפ'), נוחה למדי ומאובזרת.

המאזדה במקום השני לדעתי, היא מאובזרת מאוד, שילוב של מנוע ותיבה פ]חות טוב מאשר בטויוטה, מאובזרת, פחות מרווחת, יותר מהנה לנהיגה.

הסובארו הכי מיושנת, איכות חומרים שלא מתקרבת לשתיים האחרות, מרווח סביר, אבזור לא עשיר במיוחד. רועשת ופחות מבודדת, מנוע מיושן יחסית וחלש, תיבה ישנה, 4 הילוכים.

פורסם

היא מרווחת ואיכותית מבפנים, בעלת מנוע טוב ותיבת הילוכים מצויינת (לא טיפ'), נוחה למדי ומאובזרת.

המאזדה במקום השני לדעתי, היא מאובזרת מאוד, שילוב של מנוע ותיבה פ]חות טוב מאשר בטויוטה, מאובזרת, פחות מרווחת, יותר מהנה לנהיגה.

הסובארו הכי מיושנת, איכות חומרים שלא מתקרבת לשתיים האחרות, מרווח סביר, אבזור לא עשיר במיוחד. רועשת ופחות מבודדת, מנוע מיושן יחסית וחלש, תיבה ישנה, 4 הילוכים.גם למאזדה וגם לטיוטה יש 4 הילוכים!

פורסם

מסכים איתך.

הסובארו הכי מיושנת, איכות חומרים שלא מתקרבת לשתיים האחרות, מרווח סביר, אבזור לא עשיר במיוחד. רועשת ופחות מבודדת, מנוע מיושן יחסית וחלש, תיבה ישנה, 4 הילוכים.

מאיפה הבאת את המידע הזה?!

פורסם

אני אתמצת לך בקצרה מאחר ולא חסרים דיונים על הרכבים שציינת.

הסובארו "החדשה" עדיין מרגישה עצלנית ביחס לרכבים האחרים בקטגוריה , כמיטב המסורת יש לה גם כפתור power שמדליק נורה בלוח המחוונים שכתוב עליה power , ובתור בונוס ממש קשה להסתכל עליה.

הטויוטה לא הכי מאובזרת כסטנדרט בליסינג , היא יחסית מרווחת , נוחה וזריזה , אבל צעצועים בסביבת הנהג לא תמצא , 2 חלונות חשמל במקום 4 {יש כאלה שיש להם , לאלה שאין ניתן לעשות התקנה מקומית} , אין בקרת אקלים , אין טיפטרוניק.

למרות שהמזדה לא הכי חזקה בקבוצה היא דיי גמישה וממש לא משדרת כבדות , מאובזרת יותר מהאימפרזה והטויוטה , קופצנית , לטעמי כיפית לנהיגה.

GOT סחוג?

פורסם

*אין צורך לצטט הודעה מעליך!*

זאת אומרת שהבחירה העדיפה מבין השלוש היא...פורד פוקוס!

ברצינות, אם יש אופ' לעבור לפוקוס (תבדוק אצל חברת הליסינג), תלך על זה (יותר נכון, תיסע) מבלי לחשוב פעמיים.

פורסם
זאת אומרת שהבחירה העדיפה מבין השלוש היא...פורד פוקוס!

אני אישית אוהב את הפוקוס החדשה , היא שקטה נוחה ואיכותית.

אבל לשם השוואה , אנשים שהתרגלו לפוקוס הקודמת שהיתה יותר דינמית מהנוכחית מתלוננים על כבדות ומביעים געגוע מסויים לפוקוס הקודמת , מדובר לרוב באנשים שדווקא לא בהכרח חובבי רכב מושבעים - ולכן לדעתי התלונות שלהם דיי אמיתיות.

מנסיון , הפוקוס הקודמת באמת היתה מכונית טובה , אבל בכל מה שקשור לסביבת הנהג הנוסעים ואיכות החיים בה היא באמת התיישנה, ולכן השינויים שנעשו בדגם החדש הם מבורכים , רק חסר טיפל'ה כוח - ויש אנשים שזה עלול להפריע להם.

GOT סחוג?

פורסם

בטויוטה התיבה טובה, במיוחד בשילוב עם המנוע, יוצרת רכב זריז מאוד.

במאזדה היא אומנם 4 הילוכים אבל טיפטרוניק.

איכות החורמים בסובארו היא הפחות טובה מבין השלושה!

פורסם

אהלן.

לא נהגתי בטויוטה, אך עברתי בערך 1000-1500 ק"מ בסובארו ובמאזדה.

קודם כל, המאזדה הרבה יותר יפה מהסובארו לדעתי. הן מבחוץ והן מבפנים. היא מצויידת הרבה יותר טוב, יש בה בקרת אקלים, ועוד הרבה ציוד נחמד שמשרה תחושת איכות.

לגבי איכות החומרים בסובארו, אני מצטער אבל לא הבנתי למה כולכם חושבים שהאיכות גרועה. אני נורא נהניתי מהסובארו, אך עם זאת, תנוחת הנהיגה לא מספקת. עוד דבר, הסובארו מאוד יציבה בסיבובים.

מהמאזדה אני נורא נהניתי. תנוחת נהיגה טובה, אבזור מספק בהחלט, יציבות גבוהה בסיבובים (לא כמו בסובארו אך זה בהחלט מספיק), והיא פשוט מכונית יפה. קווים מעוגלים ומוארכים, הרבה מאוד מקום ישיבה.

המנוע בסובארו עצלן בהרבה מזה של המאזדה, מה גם שבמאזדה יש טיפטרוניק אז זה גם כיפי יותר לנהיגה. מה שכן, בסל"ד נמוך, המנוע של המאזדה חלש בטירוף. אתה לוחץ על הגז, וכלום, כלום, כלום, ואז בום!

בסובארו יש כוח לאורך רוב רצועת הסל"ד אך הוא הרבה פחות מורגש.

לסיכום, המאזדה 3 עדיפה כמעט מכל הבחינות.

אגב מה המחירים שלהן?

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

איכות החומרים בסובארו היא הפחות טובה מבין השלושה!

ממש,אבל ממש לא נכון.

הרכב בנוי היטב, אחיזת כביש מצויינת הודות למנוע בוקסר שיושב נמוך, אומנם על הנייר 90 כ"ס בלבד, בשטח, הרכב נוסע מצויין.

פורסם
במאזדה היא אומנם 4 הילוכים אבל טיפטרוניק.

לא הבנתי מה אתה מנסה לומר , אתה לא חייב לשנות למצב טיפטרוניק אתה פשוט שם D ונוסע.

בשטח, הרכב נוסע מצויין.

נוסע מצויין , אבל נחות בהשוואה למתחרות שלו.

GOT סחוג?

• תוכן חדש...