Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצרף לינק

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=964&CatCode=251

מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?

מה הטיב של כזה רכיב? איך הוא מצייר במה?

מאמרים וכו'... ?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ריבונים הם רמקולים שעובדים על עקרון אלקטרוסטטי = משמע ממברנה שזזה קדימה ואחורה ע"פ מתח חשמלי .משהו שיאמר לך בקירוב במה מדובר זה הרמקולים של מרטין לוגן /קווד ועוד כמה .

הריבונים בניגוד לרמקולים הם רמקולים רק לטוויטר , דהיינו הם אינם מנסים לתת את כל התדרים .

יתרונות - מיד וטוויטר חם מפורט מאוד עם הפרדות צליל הכי טובות שיש כמעט (בתזמורת אתה יכול לשמוע את שאיפת האוויר של הנגן )

חסרונות - נצילות נמוכה מאוד (כאן מדובר על 88 ) בכאלו לביית שהיו זה היה עוד פחות .

לא בטוח שהם לא יורדים להתנגדויות נמוכות מאוד

בגדול קשה מאוד להכניס ריבונים עם רמקולים רגילים ולהוציא סאונד בעקומה שטוחה ללא נפילות או הדגשות של החלק שאינו ריבון . כלומר האינטגרציה היא מאוד בעייתית .

לגבי ההבדל בינהם להורנים , הורנים הרבה יותר נצילים אבל מגיעים עד 17000 ריבונים מגיעים ל25000 . עכשיו זה נכון שזה לא שמיע , אבל זה כן נותן אפקט של "אוויר" מסביב לצלילים הגבוהים

בקיצר אם תוכל למצוא דרך "לאלף" אותם לעבוד עם רכיבי מידבאס רגילים , וזה דרך הגברה אקטיבית ובחירה נכונה של המידבאס , אתה יכול למצוא את הJACKPOT

בהצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

ג'וקר, ההגדרה שלך, אינה נכונה. ריבון עובד על עיקרון של ממברנה שטוחה, מאד דקה שנמצאת בתוך שדה מגנטי חזק. בשונה מרמקול אלקטרוסטטי, אין צורך במתח חשמלי. ריבון אינם אך ורק טוויטרים, אלא יכולים גם לשמש כמידים, אבל זה תלוי בתכנון ובגודל הממברנה. לגבי נצילות, אולי במקרה הזה מדובר על נצילות נמוכה, אבל ברוב המקרים דווקא הנצילות מאד גבוהה, בגלל שלממברנה יש מסה מאד קטנה.

אין שום בעיות בלשלב ריבונים עם וופרים רגילים, כאשר ריבונים מסוגלים בחלק מהדגמים גם להגיע ל 40Khz. ההתנגדות שלהם אגב, קבועה לאורך תחום התדרים היעיל שלהם.

פורסם

אני אחפש מאמרים בנושא - לבינתיים זה רק עושה לי יותר ויותר חשק לרכוש אותם...

השילוב של ריבון כזה ומיד של פוקל או לייטנינג אודיו נשמעת לי מעניינת... המממםםםם בי-אמפינג... הממםםם

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם אני הייתי שוקל את זה כמה פעמים...

סתם, בלי שום קשר זה מעניין אותי לגבי הרכישה, אם אני כן אעשה את זה אז אני אחבר אותם ביחד עם המידים של האינפיניטי שלי.

אני חושב על הרעיון הזה במקום סט של שלושה חלקים... נראה לי שהתוצאה תהיה יותר מעניינת בגלל היכולות הווקליות של הריבון.

אבל ברצינות - אם יש למישהו מאמרים בנושא או מידע מדוייק - אשמח אם תשתפו

Pioneer TS-X150

פורסם

אל תהיה משוגע . אם אתה חושב על מיד תחשוב על מיד של אטון/ריינבואו/סקאן ספיק /גנסיס . כלומר מידים ברמה גבוהה , אתה לא הולך לקבל כאן סט פשוט אלה סט ברמה גבוהה מאוד .

ולאיתי זה נכון חלקית מה שאמרת , כי בד"כ כל הריבונים לא יורדים מספיק לשמש מידים , ואם תשים לב החלק בגרמנית אומר שהם מתחילים מ2500HZ שזה מעין סוף המיד תחילת הטוויטר.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

זה ירדוף את amirjss הרבה זמן... לא נורא...

לפי מה שהבנתי דווקא הריבון יורד הרבה הרבה יותר נמוך מעבר לטוויטר רגיל - למשל MT22 של מוראל מתחיל ב1800 הרץ...

אני עוד אתפוס מתישהו השבוע איזה "גוגל טיים" רציני בקשר לזה ואברר את זה לעומק.

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה תמיד יכול להוסיף יחידות אחרות של ETON כמו:

http://www.madisound.com/cgi-bin/index.cgi?exact_match=yes&product=ET&cart_id=3093712.21747

בהתחשב שיחידה עולה כ- 300 דולר בחו"ל אז המחיר בציפר מפתיע (לטובה...)

אבל במחירים כאלה אני הייתי בוחר כזה:

R2904_700000.jpg

http://www.madisound.com/pdf/scanspeak/r2904_700000e.pdf

שמעתי את הרווליטור הזה ברמקול של WILSON AUDIO מדגם אלקסנדריה ועדיין לא שמעתי טוויטר מוצלח יותר

http://www.wilsonaudio.com/products/alex/index.html

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
אני מצרף לינק

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=964&CatCode=251

מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?

מה הטיב של כזה רכיב? איך הוא מצייר במה?

מאמרים וכו'... ?

מצאתי משהו אולי יעזור במעט :

rib2kl.jpg

PRINCIPLE

The ribbon loudspeaker consists of a small aluminum ribbon that is placed between two poleplates which are attached to a magnet. A current is fed through the ribbon and thus the ribbon functions like the coil in a dynamic loudspeaker.

At the same time the ribbon has the function of a cone (though it does not look like it) because it moves and thus brings the air into motion. It's efficiency (maximum soundlevel) depends mainly on the strength of the magnet

• תוכן חדש...