Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פשוט אחת למכירה , האוטו הזה בא עם הנעה אחורית , ומנוע 2 ליטר עם קרבורטורים זה המון כוח בהמתי שבא בסל"ד נמוך , והצליל , הצליל המשכר הזה של הווברים שבולעים דלק כאילו אין מחר , נשמע מעניין לא ?

Omg נהייתי אלפיסט :shock:

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
יש פשוט אחת למכירה , האוטו הזה בא עם הנעה אחורית , ומנוע 2 ליטר עם קרבורטורים זה המון כוח בהמתי שבא בסל"ד נמוך , והצליל , הצליל המשכר הזה של הווברים שבולעים דלק כאילו אין מחר , נשמע מעניין לא ?
מבחינת כוח . הכל יחסי בחיים .

מהניסיון המועט שלי עם רכב כזה ( רק מוזרק ) הוא לא כ-ז-ה חזק . ממש לא . מה שכן זה מספיק בכדי להוציא מעט את הישבן...

מה שלא אהבתי זה את הזוית גלגול ואת ההרגשה . כאילו אתה סוחב נגרר . ( אותו דבר עם ג'ולייטה )

הדש בורד גבוה מדי והנדסת האנוש מתחת לכל ביקורת לדעתי . מתגי חלונות בתקרה... ( ?!?! ) או רדיו שממוקם יותר מדי נמוך , יותר מדי .

ודיברת על הצליל המשכר הזה של הווברים... גם אני חושב ככה .אבל תשאל את עצמך אם אתה מוכן לצריכת דלק של ווברים על מנוע 2.0 ( לא משנה כמה הם יהיו מכוונים זה לא יהיה מדויק כמו הזרקה ותמיד ישתה יותר דלק ) ועוד לא דיברתי על כיוונים ( הם יצטרכו כיוון כל כמה זמן ) שזה אומר זמן פנוי מבחינתך לזה ואולי גם כסף ( תלוי בידיים שלך ובאוזן... )

אני לא מנסה להוריד אותך מהעניין . ממש לא . רק זורק כמה נקודות למחשבה .

גם אני רציתי פעם 75 וכבר תיכננתי מה אני עושה לה מבחינת קוסמטית ( שלא תאמין , אפשר לעשות אותה ממש יפה :shock: ) ומכאנית . אבל ירדתי מזה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אני מזהה פוטנציאל , משקל עצמי נמוך ,מחיר בדיחה : 10k , מנוע טורי הנעה אחורית , רכב מאוזן מבחינת חלוקת משקל , דגם שהתחרה ללא הצלחה עם סדרה 3 בזמנו

מה שכן אבל ,אתה צודק בקשר לתנוחת הישיבה , ולמיקום המוזר של הדשבורד , מה הם חשבו לעצמם

מבחינת תצרוכת דלק באמת יש פה צפי לשחיטה לא קטנה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
מה שכן אבל ,אתה צודק בקשר לתנוחת הישיבה , ולמיקום המוזר של הדשבורד , מה הם חשבו לעצמם

אני תמיד צודק .

דרך אגב , כל החסרונות ממש מתגמדים כאשר את הזוית של ההגה . כי אז מבינים שכל החסרונות לא מספיק גרועות כמו הזוית של ההגה.... :lol:

אבל ב 10 זה מחיר טוב .

לדעתי הנמכה עם בולמים יפתרו קצת את תחושת ה"נגרר" שיש ואת זויות הגלגול הלא קשורות . זה הדבר הראשון שהייתי עושה אם הייתי קונה אחת כזו .

אל תשכחו,

פורסם

1.יאשה לא (תמיד) צודק:screwy:

2.הייתי לי כזו בדיוק שנת 87

3.במקרה הספציפי והנדיר הזה , יאשה דייק באבחנות שלו...:biggrin2:

4. רכב חמוד מאד,עם מספיק כח לקשקש בזנב , תשאיר רזרבות כספיות לטיפולים ותיקונים שוטפים.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

האלפה הכי גרועה שהיתה לי והיו לי כמה ...

מערכת חשמל זועתית. הנדסת אנוש איומה. משקל עצמי לא נמוך.

מוזיקה מהמנוע וביצועים חמודים לתקופה ....

פורסם
האלפה הכי גרועה שהיתה לי והיו לי כמה ...

מערכת חשמל זועתית. הנדסת אנוש איומה. משקל עצמי לא נמוך.

מוזיקה מהמנוע וביצועים חמודים לתקופה ....

אז מה אתה אומר?

שיש לה אופי...?:-P

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
המשקל של 75 שנת 88 הוא פחות מטון
http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=17853&Alfa%20Romeo

http://www.globalcar.com/datasheet/AlfaRomeo/1987AlfaRomeo752.0TwinSpark.htm

בשני האתרים זה 1118 ק"ג לפני מע"מ . משמע משקל יבש . ( למרות שהאתרים האלה לא הכי מדוייקים )

תעגל בשקט ל 1150 ק"ג .

אל תשכחו,

פורסם

בתור בעלים (או קורבן...?) של אלפא, אני ממליץ לך ללכת עליה רק אם יש לך אהבה/דפיקה רצינית לאלפות.

כמו כל אלפא ישנה תצפה למחירי חלפים גבוהים, צריכת דלק גבוהה, בעיות חשמל, אבל הרבה הרבה אופי.

לדעתי ה-75 יפהפיה אמיתית, ובנסיעה (כנוסע, עם מנוע 1.8 מוזרק) גם ראיתי שהיא לא מביישת את הסמל שעל הגריל.

ואגב, תקנו אותי, אבל אני לא בטוח שהיא נפלה מסדרה 3 בזמנה...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

בכל מבחן עלתה ה75 על הבימר, ישור קו היה רק בין דגמי ה2 ליטר (לבימר 6ציל').

מבחינה דינאמית האלפא משאירה לבימר אבק. (חלוקת משקל וסידור מיתלים).

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

75 לטעמי היא אחת האלפות היפות ביותר שאי פעם יוצרו.

כבר כמעט עמדתי בעבר לפני רכישה של אחת, אבל משיקולים כלכליים החלטתי לוותר על הרעיון (אני לא מספיק מבוסס להחזיק רכב כזה, לצערי).

לא נורא, יום יבוא וגם לי תהיה 75 :-P

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...