Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעייה בהנעת בוקר....20vt

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי איביזה טורבו 02 בבוקר שהאוטו קר (ורק שהוא קר) אני מניע הרכב עולה ל1300 סל"ד וישר נופלים הטורים הרכב מגמגם(נלחם להשאר מונע) ונכבה ....

בסטארטר השני לשניה יש אותה נפילה בסל"ד ואז האוטו חוזר ל1300 כרגיל עד שמתייצב ל800 זתומרת כמו שאמור להיות .. שובר תראש מה הבעייה????

מושלמת 2.jpg

מושלמת.jpg

פורסם

כמה קמ יש לאוטו?

האם ביצעו פעם ניקוי וטיפול בית מצערת, תאי שריפה,

בנוסף וללא קשר יש לבדוק תקינות חיישן טמפ'.

יש לבדוק ביצועי מחשב ניהול המנוע שברכבים אלה נוטה לעשות בעיות.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום דני .הקשבתי לעצה שלך הלכתי למוסך ועשו לי דבר שנקרא "אינפוזיה" משמע הניקוי הכי יסודי שיכול להיות למצערת ככה הבנתי ....המכונאי תלה מיכל כזה כחול ופשוט חיכה עד שיסתיים ובזה נגמר הסיפור..... מה שנותר הוא לחכות לבוקר ולקוות ..... הטיפול עלה לי 180 ש"ח

פורסם
שלום דני .הקשבתי לעצה שלך הלכתי למוסך ועשו לי דבר שנקרא "אינפוזיה" משמע הניקוי הכי יסודי שיכול להיות למצערת ככה הבנתי ....המכונאי תלה מיכל כזה כחול ופשוט חיכה עד שיסתיים ובזה נגמר הסיפור..... מה שנותר הוא לחכות לבוקר ולקוות ..... הטיפול עלה לי 180 ש"ח
רצוי ומומלץ שתעדכן , לטובת חברי הפורום, האם האינפוזייה פתרה לך את הבעייה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
רצוי ומומלץ שתעדכן , לטובת חברי הפורום, האם האינפוזייה פתרה לך את הבעייה!

בברכה

צביקה

אני מקווה שעזרה לו, בכל אופן אם אינפוזיה אז עדיף ע"י מיכל כזה, אבל רק כזה שמופעל בלחץ אוויר, ועל ידי מזרק שמסופק בערכה מקצועית של BG , והמזרק מתיז דרך בית המצערת לפני הפרפר לסעפת היניקה.

אם האיפנפוזיה בוצעה ללא לחץ אוויר, ועם צינורית ואקום, היא בסדר, אבל יש לבדוק שבית המצערת נוקה ו/או נקי ובהקף של הפרפר זה מספיק. (אין שם מנוע צעדים, אלא מנוע סרבו שאינו מושפע מליכלוך ופיח.)

חבל שאין עדכון של הבחור, יהיה מכובד אם יעדכן.

בברכה

דני

.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טוב אז ככה חברים .......לגבי ה"אינפוזיה" כן זה עוזר ממש עוזר הסחיבה השתפרה האוטו חזר להניע בבוקר כמו שצריך (ישר עלה לצ'וק) היה גימגום בהתחלה אבל כמעט לא מורגש .....

חשוב לי להדגיש שכל זה נעשה ללא פירוק המצערת לטוב או לרע ..בכל מקרה אני מבסוט תודה מראש לכוולם איציק....

פורסם

אצלי יש בדיוק אותה בעיה של גמגום, אך ללא בעיית סחיבה (אולי נוצרה תחושה כזו כתוצאה מרעידות וגמגום). אבל לא ממש הבנתי אם האינפוזיה באמת פתרה את הבעיה של הקרטועים האלה או לא.

פורסם

כן אחי פתרה תבעיה אם זאת השאלה שלך ולגבי הסחיבה "דמיון פרוע" בקיצור לך על זה .....

פורסם
(אין שם מנוע צעדים, אלא מנוע סרבו שאינו מושפע מליכלוך ופיח.)

.

לא מדוייק.

אולי המנוע עצמו אינו מושפע מהלכלוך, אך הצטברות של לכלוך על הדופן הפנימית שבין הםרםר לגוף המצערת משפיעה על זרימת האויר, בעיקר במצב סרק (כאשר הפרפר כמעט סגור).

הדבר מורגש בצורה משמעותית.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

לא יודע עד כמה זה קריטי ... אבל בוא נגיד שהאוטו עובד כמו שעון טפו טפו ......

בכל מקרה תודה מראש לכולם....

פורסם
לא מדוייק.

אולי המנוע עצמו אינו מושפע מהלכלוך, אך הצטברות של לכלוך על הדופן הפנימית שבין הםרםר לגוף המצערת משפיעה על זרימת האויר, בעיקר במצב סרק (כאשר הפרפר כמעט סגור).

הדבר מורגש בצורה משמעותית.

אפי.

היי אפי,

אתה צודק במאה אחוז, אני גם רשמתי את זה בהודעה המקורית, ומייד ציטוט,

והדגשה באדום:

את שהמנוע סרבו אינו מושפע מליכלוך בבית המצערת , רשמתי בכלל כהערה שולית.

הציטוט למה שרשמתי בתגובתי הקודמת:

"אם האיפנפוזיה בוצעה ללא לחץ אוויר, ועם צינורית ואקום, היא בסדר,

אבל יש לבדוק שבית המצערת נוקה ו/או נקי ובהקף של הפרפר זה מספיק.

ואז הוספתי בהערה את:

"(אין שם מנוע צעדים, אלא מנוע סרבו שאינו מושפע מליכלוך ופיח.)"

בברכה

דני

.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
"אם האיפנפוזיה בוצעה ללא לחץ אוויר, ועם צינורית ואקום, היא בסדר,

.

דני, תוכל בבקשה להסביר מה הכוונה ?

בעבר ביצעתי אינפוזיה (לרכב אחר) ע"י הטיית הצינורית עם החומר ישר לתוך המצערת. זו גם הדרך שמוסברת באחד המדריכים פה בפורום.. האם כך אמורים או שיש דרך אחרת טובה יותר ?

• תוכן חדש...