Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה קבלתי סובארו אימפרזה חדשה מליסניג, לרכב אין אנטנה סטנדרטית אלא אנטנה מודפסת על החלון האחורי

על הרכב מותקן רדיו דיסק פיוניר שעבד מצויין בפוקוס הקודמת

אשמח לשמוע רעיונות איך לשפר על בעיית הקליטה, קחו בחשבון שחוץ מהתחנות החזקות כמו 99FM ו100FM אי אפשר לשמוע בשום תחנה בצורה נורמלית.

חשבתי על כמה אפשרות

1. מגבר אנטנה, יש דבר כזה? מועיל?

2. התקנה של אנטנה סטנדרטית, אבל במקום נסתר (אין באפשרותי לקדוח בפח - רכב ליסניג)

אשמח לשמוע דעתכם

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
שלום

לאחרונה קבלתי סובארו אימפרזה חדשה מליסניג, לרכב אין אנטנה סטנדרטית אלא אנטנה מודפסת על החלון האחורי

על הרכב מותקן רדיו דיסק פיוניר שעבד מצויין בפוקוס הקודמת

אשמח לשמוע רעיונות איך לשפר על בעיית הקליטה, קחו בחשבון שחוץ מהתחנות החזקות כמו 99FM ו100FM אי אפשר לשמוע בשום תחנה בצורה נורמלית.

חשבתי על כמה אפשרות

1. מגבר אנטנה, יש דבר כזה? מועיל?

2. התקנה של אנטנה סטנדרטית, אבל במקום נסתר (אין באפשרותי לקדוח בפח - רכב ליסניג)

אשמח לשמוע דעתכם

שי

לא צריכה להיות בעיה מיוחדת.

יש להוציא את הרדיו ולוודא שחיבור האנטנה מהודק למקומו בין הרדיו והתקע שברכב באופן ראוי, ובכלל שכל החיבורים מחוברים כראוי,

יש לוודא שאין צורך ואולי כן בחיבור יציאת האנטנה חשמלית לחיבור מגבר קיים של אנטנה ככל שיש כזה . (אני לא זוכר, כי אנחנו מכינים תקעים בחוץ)

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני אכן הבחור צודק! אני ניתקלתי בבעיה דומה ביום שישי האחרון הגיעה אלי בן אדם גם כן באימפרזה חדשה עם אותה הבעיה,לבסוף התקנתי לו אנטנה חשמלית שנדבקת לחלון מצד הפנימי מעל המראה ובזה פתרתי את הבעיה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני צריך לבדוק כזה אוטו "על חם" אבל אם זה כמו שכבר 2 מתארים, אז צריך להיות בסובארו האלה חוט פקודה כאילו לאנטנה חשמלית שברור שאין שם, וזה למגבר אנטנה שחייב להיות שם, ואני מנסה להזכר כי אני חושב שטפלתי לפני כמה חודשים בכזו בעיה ומצאתי בסוף שיש כזה מגבר, אבל החוט מגיע לרדיו, אז רק לחפש חוט שצריך פקודה כאילו של אנטנה חשמלית.

סובארו לא מטומטמים, זה בטוח.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש חוט (אני לא זוכר צבע מדוייק )בתוך צמת מתחים מקורית של הרכב ,

החוט הנ"ל מזין את המגבר הפנימי של האנטנה המובנית ברכב .

החוט צריך להיות מחובר ליציאת REMOTE במכשיר .

ברגע שהמכשיר דולק, החוט יקבל מתח של 12V ויגרום להפעלה של האנטנה הפנימית של הרכב.

וקליטת התחנות תשתפר.

לא צריך להתקין אנטנה נוספת, צריך פשוט לחבר את החוט הנכון.

בברכה , חיים .

-

פורסם
יש חוט (אני לא זוכר צבע מדוייק )בתוך צמת מתחים מקורית של הרכב ,

החוט הנ"ל מזין את המגבר הפנימי של האנטנה המובנית ברכב .

החוט צריך להיות מחובר ליציאת REMOTE במכשיר .

ברגע שהמכשיר דולק, החוט יקבל מתח של 12V ויגרום להפעלה של האנטנה הפנימית של הרכב.

וקליטת התחנות תשתפר.

לא צריך להתקין אנטנה נוספת, צריך פשוט לחבר את החוט הנכון.

בברכה , חיים .

חיים תודה

אני אנסה ואעדכן

פורסם

הבעיה נפתרה

תודה ל-SOUNDER

בצמה המקורית של הרכב יש חוט כחול לבן שצריך להתחבר לחוט שיוצא למגבר אנטנה ברדיו המותקן (בדרך כלל בצבע כחול)

שי

• 9 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אהלן

יש לי אימפרזה 2004 והרדיו קולט חלש מאוד ולפעמים טוב מאוד.

כשאני מגיע לחשמלאי במוסך אז הקליטה נהדרת...

הוא לא שמע על הבעיה הזו, איך אפשר להסביר לו ?

ההסבר של SHAYS רלוונטי ?

תודה.

עוד פוסט רלוונטי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?131357-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%AA-%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%95-%D7%91%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%96%D7%94

עריכה אחרונה על ידי GOLD777
  • תוכן חדש...